Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Oké.. keress egy erre járó embert, aki elviszi.
Ha jó a hétvége is, akkor valamikor szerintem el tudok érte ugrani én is, de csak augusztus végén.
Gondolom, Szombathelyre csak nem ugrasz el érte, hacsak nincs itt dolgod?
Oké, félreteszem neked ebben az esetben.
Sziasztok ! Soroksárról elvihető.
J.
Ingyen elvihető (öt napon belül), vagy előre utalás után foxpost M csomagként postázom:
12VDC 3mm Pico (játék?)fúró, kazettás diktafon (utoljára még működött), fénycsőgyújtók (újak), isostat kapcsolók (nem voltak beforrasztva), gázlézer nagyfesztáp (emlékeim szerint működik, 12V kell neki), kijelzőhibás vérnyomásmérő, ezeréves tranyók (nem teszteltek), PC táp (szerintem jó), CD olvasó, kártyaolvasó, biztifoglalat, elektrométer OPA, ferritmag. Elég vegyes de ha valakinek kell mind az a legjobb. Képek: Link
... engem nemcsak érdekelne.
Én elvinném -úgy 2-3 héten belül.
Én ma érte tudok menni, és mivel nincs szükségem mindenre, egyezkedhetünk szs kollégával.
Á, csak vicceltem -mivel falra tudok mászni az "érdekelne" kitételtől. Természetesen: szeretnéd, első voltál, tiéd lesz.
Én ezt úgy értelmezném, hogy segítő szándékból elhoz mindent, és így nem kerül a kukába, és tárolja neked ameddig érte tudsz menni...
Szerintem nem szeretne mindent, csak neked segíteni.
Szia Exabit!
Kérem szépen ha még nem kelt el. A többit privátban. Üdv. miertcsak
Kedves fórumtársak!
Volna egy felajánlásom, csakhát némi korláttal. Az "lcd tv probléma" topikban augusztus 6-án kezdett beszélgetésünkben szereplő 32PFL3605h12 TV-t ajánlanám, ami úgy néz ki, processzorhibás, de a tápegysége helyreállt, és a képernyő is jó. (Olvasd el, kérlek, amit ott irkáltunk, mert úgy látod, mi is a gáz vele) De tényleg csak annak, aki (például) eltörte, vagy hasonló gondja van a sajátjával. El is jöhetsz érte, néhány helyre én is elvihetem, csinálunk a kettőből egyet, örülünk. De csak azért, hogy "majd jó lesz valamire", úgy nem. Úgy itthon is elfér.
Szevasz!
Irtam magánt a TV-vel kapcsolatban. Üdv. M. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2023
Van hozzá törött TV-d, esetleg alaplapod? Avagy egyébként is tutira lábra tudod állítani? Ebben az esetben szívesen adom.
Továbbra is várom a jelentkezőket.
Mivel engem nem igazán érdekel a pakk, csak érdekességként említem meg, hátha valakit ez tart vissza: A két Universum rádió rendes CB rádiók, a CB 1-es FM sávban dolgoznak. Nem nagy dolog feléleszteni őket, nem engedélykötelesek, és jó 1-2 km a hatótávolságuk nyílt terepen (persze ez függ az elemektől is). Van hasonló, 3 csatornás rádióm.
Nem tudom, hogy a jelenleginél hogyan lehetne még értelmesebben felosztani a cuccokat, hogy legyenek is jelentkezők értük?
A CB-nek szerintem már lenne gazdája csak ugye a távolság.
A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2023
Én elhozhatom Keszthelyről, ha komoly az érdeklődés. Vagy töklámpa eljön a stabkockáért és elhozza.
Á, úgyis bejárok heti 2×, majd Zsomborral egyeztetek. Ha sikerül.
Kis szerencsével megyünk csongrádi találkozóra/börzére és akkor eljut.
Ha nem, akkor legkésőbb sírlátogatás keretében (ha ki tudod várni). Legkésőbb 2024 Békéscsaba (ha lészen).
Rendben, kérlek sorold fel, hogy mikre jelentkezel.
Nem sürgős. Köszönöm!
@Udvari Zsombor: Köszönöm, hogyha elraknád nekem a CB-ket. Majd idejut... @granpa: Neked is köszönöm, ha elhozod majd. A hozzászólás módosítva: Aug 14, 2023
Én csak a Sanyi-féle CB-kre. S, ha kell még az 5 V-os stab, adok, csak az áramigényt kell
tudnom.
Vyky fórumtársunk kérte a PIC-es cuccokat. Ha azt is elhoznád és majd idekerül, akkor én majd szívesen elpostázom neki. Persze, ha neki sem sürgős.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |