Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Jó hogy megmutattad, mert ez nem mikrokapcsoló, csak mezei nyomógomb..
Meg lehet hogy nem is a gombot kell kicserélni, hanem ott a teleptartó környékén van vagy négy gyanús forrasztás.
Egyébként beforrasztott állapotban is jól mérhető multiméterrel...
Van egy zacskó olyan kapcsolóm ha érdekel neked adom.
Leginkább a méretei lennének a lényegesek. (Szélesség-hosszúság-magasság-teljes magasság a nyomógomb tetején, a lábak egymáshoz képest milyen távol vannak)
Még így sem sikerült teljesen passzolót beszereznem, de közel jót igen.
Az enyém nem jó 6x6 4.5 mm magas de még szét nézek a panelos dobozba hátha van.
Ilyen méretű sajnos nekem sincs, illetve ami hasonló (5x5 mm-es), annak a gombja néhány tized mm magas.
Nekem van 4.5x4.5, de 3.8 magas és nem smd.
Ajánlom megkérdezni a https://www.kulcslyukzarszerviz.com/ cégnél, ott van raktáron rengeteg féle nyomógomb, és gyorsan ki is cserélik.
No, nekem tavaly (vagy tavalyelőtti év?) pont akkoráta lett volna szükségem. Bár épp SMD-re.
Csak azért mondtam el: használjuk ám bátran ezt a topikot. Ha akkor kértem volna, lehet, hogy adtál volna. Így reszelgettem... A hozzászólás módosítva: Aug 20, 2023
Ebből a lábasjószágból seccperc alatt lehet smd-t műteni... láb felhajt, hossz lecsíp...
A képen látható nyomtató elvihető. Hibás, de a motorok, akku, kijelző jó. a fej ment tönkre. A ház nincsen szépen visszacsavarozva. Alkatrésznek ajánlom, akinek kell.
Inkább ide írd https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_1415_from.html
Felesleges Micro-ATX alaplapot fogadó házat szívesen fogadok saját használatra. Postaköltséget természetesen állom.
A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2023
Sziasztok!
Ha valakinek lenne olyan (rossz) alaplapja, amin SLB9660 TPM1.2 IC van, vagy csak ilyen IC-je, azt örömmel elfogadnám.
Ha szeptemberig nem kapsz felajánlást akkor írjál rám mert szerintem találok neked ilyet. Ez nálam a vashulladék előlapi USB 3.0 aljzat nélkül.
Sziasztok,
Ha lenne valakinek feleslegessé vált USB2-es 2.5 HDD-hez való külső háza, szívesen venném ha megválna tőle. Jó lenne Dél-Pest, Dunaharaszti környékén. Előre is köszönöm.
Sokkal érdekesebb paraméter lenne, hogy IDE, vagy SATA csatlakozósat szeretnél.
Igazad van, nem figyeltem: SATA csatis lenne jó.
Ha komplett házat nem is, de USB3-as ház elektronikáját tudok adni.
Kösz a lehetőséget, ha nem lesz más, talán élni fogok vele.
Szevasztok!
Keresem a következő BLDC motor elektronikát. Akinek lenne esetleg hibás ilyen egysége, és megválna tőle egyeztetett áron (vagy ingyen) az kérem jelentkezzen. Előre is köszi. Üdv. M.
Üdv! Ha elfekvőben akadna valakinél Radeon HD 2xxx 3xxx 4xxx sorozatú AGP csatlakozású VGA kártya,
valamint 2x1Gb DDRI 400MHz PC3200 RAM, postaköltségért szívesen elfogadnám. Köszönöm.
Megnézem.
Sziasztok!
Ha lenne valakinek elfekvő ferrex, vagy parkside (vagy egyéb márka akkujának) BMS-e, amin a csatlakozó még rajta van, szívesen elfogadnám (csak a csati kellene).
Keresek régi fajta ide kábelt HDD hez olyat aminek a végén egy lyuk nincs kiöntve mert az alaplapon minden tüske meg van.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2023
Ha van kábeled, a legegyszerűbb ha kifúrod, de láttam olyat is amiben pici dugó volt. Este megnézem van-e lyukas kábelem. Apropó 40 vagy 80 eres kábelre pályázol?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |