Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Van Kispesten. Postára nem megyek... Ha érdekel keress magánban
Valakinek lenne egy 200A/mindegy hány millivolt söntje?
Ha már sosem használja, Pest megyébe elmennék érte.
Sziasztok,
Keresek HDA-1 árammérő műszer-kávát, hátha akad valakinek egy, amiben már nem jó a műszer. Az ugyanilyen sorozatú másik műszeré is megfelel, így ha nem HDA-1, az sem baj. Köszi Sanyi
Szerintem ha nincsen donor, akkor is egyáltalán nem reménytelen javítani.
Ha belegondolok, hogy karoszéria lakatosok mit meg nem csinálnak egy összetört autóval , ez sétagalopp. Lombfűrész, tűreszelő és műgyanta a barátod.
3d nyomtatás?
Nos meg is történt: a 3M DP190 segített. De nem fogok reszelgetni, "felzsaluztam" a furatot, és kiöntöttem.
Azért ha akad felajánló, szívesebben tudok magaménak egy hibátlan kávát És megköszönöm. A hozzászólás módosítva: Okt 4, 2023
Egy Nokia C5002 telefonhoz kellene töltő. (mod. 5MP/SL) USB a dugója. Ha netán akadna akku (BL-5CT) azt is keresek. SOS (BP-en, ha kérhetem)
Szerintem felesleges ragaszkodni a kimondott típus antennájához. Mint látható, az egy szabványos antenna csatlakozó azt hiszem SMA, tehát bármilyen antennát rátehetsz, aminek ilyen csatlakozása van. Az egyetlen opció amit figyelembe kell venni, hogy 2.4 vagy 5GHz frekvencián működik e. Erre google barátod is tudja a választ. Számtec boltban biztosan találsz, de akár ali is szóba jöhet, ha nem sürgős.
Keresőkifejezések.: WiFi SMA external antenna. Ja és azt vedd még számításba, hogy neked az anya típus kell. A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2023
Valamint HE találkozón ingyen osztják...
Ha eljössz érte Pécelre, válogathatsz az antennák közül, fehér, fekete rövidebb hosszabb stb.
Gondolom, de az egy évben csak egyszer van. Ráadásul ha még messze is lakik...
Nem, évente többször is van HE találkozó, a következő pont ezen a hétvégén kerül megrendezésre.
Ugyanígy most van börze is. Sajnos nagyon felment már a Postakész boríték ára, de ennyit még simán be lehet vállalni kollégának elküldeni egy antennát.
Ja, jó. Azt nem tudtam.
Hol lehet ilyen ragasztót emberi áron kapni? Keresek keményre kötő epoxyt, ilyesmihez meg mondjuk laptop burkolat és hasonlókhoz. (Nem ingyen elvihetőt, de ha valaki szabadulna tőle, nem mondok nemet )
Kiegészítés: Hány voltos a töltő, ha 3.7 V-os akku (BL-5CT) van benne?
Ugyanis csak 5 voltos töltőket láttam a kereséskor).
Mindig a készülék szabályozza a töltést, az 5V tápról.
Emberi áron sehol, mivel általában nagy mennyiségben forgalmazzák szakosodott cégek. Ezt lejárt szavatossàgúként mentettem meg a hulladékból. Az ipari (és más) vegyi anyagok lejárati ideje sem teljesen egzakt, hisz nem válik azonnal használhatatlanná a lejárati idő után, mint ahogy az élelmiszerek sem. És azok a cégek, ahol komoly minőségbiztosítási rendszer van, nem engedhetik meg maguknak, hogy egy auditon bukjanak egy lejárt ragasztódátum miatt. Ezért rendszeresen ellenőrzik a készletet, és ami lejàrt, az megy a selejtbe.
Tudok adni 1-2 tubussal ha kell. De ez kézi vagy gépi keverős adagoláshoz van, tehát se nyomószár, sem csőr nincs hozzá. Zárókupak és dugattyú van benne.
Ha állom a posta költséget akkor elküldöd?
Ha nagyon kell akkor igen de 18ezres a falunk és 1 darab postahivatalunk van, 2 ablakkal, nyitástól zárásig az utcáig ér a sor.
Add a címed privibe.
Köszönöm, írok privátot, engem lejárat nem zavar, úgyis próbaragasztást is végzek. Meg keverőszárat sem használok, szilikon lapon meg lehet keverni és nem pazarol el csomót, ami belekötne a keverőszárba.
A hozzászólás módosítva: Okt 13, 2023
Sziasztok!
Szükségem lenne deszkamodellre épített erősítőhöz valami derékszögben meghajlított fekete lemezre amibe 2db lyukat fúrnék az RCA csatiknak, de itthon egyszerűen sehol nem találok semmi ilyen lemezt. Nincs valakinek valami ilyesmilye?
Mekkora méretben és milyen vastagság? Mondjuk a fekete színen könnyű segíteni és dvd meghajtó teteje U alakú lemez, de ha nagyobb kell, lehet beag bontásból van nekem.
Idézet: „Nincs valakinek valami ilyesmilye?” Melyik országnak melyik részén, és mekkora?
Hatvan környéke, és valami ilyesmi méret kellene:
A legtöbb szinesfém boltban vállalnak méretrevágást , 40*-50 es szög alu ....
Üdv, mindenkinek! Ha valakinek volna elfekvőben, régi 900 MHz-es vezeték nélküli telefonba való 3,6 V-os akkupackja (2/3-os hosszúságú nickel-kadmium), nagyon megköszönném, ha megválna tőle. Lehet kapni, de nem normális áron, viszont sokan már nem is használnak ilyen telefont, talán azért a fiók mélyén lapul még. Két éve kaptam egy kollégától két Panasonicot de sajna a hozzá való akku már kezd gyenge lenni.
Teljesen véletlenül találtam otthon aluprofilhoz sarokelemet, és olyan lyuk volt rajta amin átment az RCA csatim
|
Bejelentkezés
Hirdetés |