Fórum témák
» Több friss téma |
Ideiglenes háttérkép helyeSziasztok!A win10, meg a wi11 is gyönyörű fotókat tesz ki háttérképnek, véletlen szerűen. Ezek hol tárolódnak ideiglenesen a gépen? Hogy lehet ezeket lementeni képként? Mert a háttérképekkel kapcsolatos menükben erre nem találok lehetőséget.
A régi hardveremmel a Rufus-al módosított Win11 Upgrade (a meglévő Win10-en indítva) a település utáni újraindításnál 10%-nál hibajelzést adott, és visszacsinált mindent. Ha ugyanerre a régi hardverre a Rufus-al módosított Win11 friss telepítést csináltam, akkor simán felment.
Úgyhogy nem erőltettem a dolgot. Új, kompatibilis alaplap, processzor, RAM, 500GB SSD csere után a rátelepítés korrekten felment. Valami olyan gondja volt, ami már sosem derül ki. A leírt teljes hardver csere 100 eFt-ból kijött, ebből a processzor majdnem a fele volt. Sajnos hosszú távon nem fog menni a kiherélt Win11, előbb-utóbb valami gond lesz az öreg hardverrel.
Hasonlót tapasztaltam én is Ublock originnal operán. A videóknál a reklám idő fekete képernyővel hang nélkül ment, aztán indult csak a videó, sőt még a kezdés, tovább vagy kihagyás (nem tudom pontosan) gombra is rá kellett kattintani a jobb alsó sarokban. Csinálta pár napig, most megint megy minden reklám és várakozás nélkül. Csak néha ez a lefelé görgetés és betöltés akad meg. Viszont ha úgy kezdem, hogy lentebb tekerek, és rögtön betölti az alább lévő videókat, utána már nincs gond ezzel sem. Valamiért én is a YT -re gyanakodtam, azért is kérdeztem, mert ezelőtt ilyen akadás sem volt soha.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 21:53
Én is a Win7+Operát használom, a YT reklámjait viszont az AdGuard hirdetésblokkoló Opera bővítménnyel szedetem ki. Próbáld ki.
Firefox alatt nincs µBlock Origin gond, Chrome alatt úgyszintén hiba mentesen üzemel ‒ mindkettővel van tapasztalatom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |