Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Minden, ami modell

Témaindító: H.Viktor, idő: Nov 28, 2007
Lapozás: OK   41 / 90
(#) pittyu válasza Polly hozzászólására (») Nov 17, 2008 /

Jó kis gép, vigyázz rá. Az mindenhol természetes, hogy segítünk egymásnak.Jó repülést.
(#) Polly válasza pittyu hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Nekem is tetszik csak kicsit gyors,de majd ezt is megszokom.Mindenesetre köszi!
(#) pittyu válasza Polly hozzászólására (») Nov 23, 2008 /

Igen jó kis sétarepülő--repülnél csak a SU 27 depronommal, na az igazán gyors.--Belejössz majd és akkor lassúnak találod.Gyakorolj sokat,jó repülést. ((Nem te vagy az a srác aki csomagológépeket javit??))
(#) tocsahifi hozzászólása Dec 6, 2008 /

uraim........... egy kis hideg aztán már a fórum is aluszik??
Tessék építeni az uj gépeket!!!! -10 felett is igen jókat lehet repcsizni csak baróti kesztyú kell.
Jön a kari és mindenki otthon fog punnyadni. Új repcsi építése ajánlott, ja és kérdezze meg kezelőorvosát és müszerészét.
(#) Ogre92 hozzászólása Dec 7, 2008 /

Sziasztok!
Egy olyan ember kéne nekem aki Miskolc környéki és be tudná állítani a kocsimat mert nekem nem akar össze jönni
Az msn címem:ggergo92@freemail.hu
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
(#) pittyu válasza Ogre92 hozzászólására (») Dec 7, 2008 /

Szia. A LADA 2105 öshöz értek egy kicsit.
(#) Ogre92 válasza pittyu hozzászólására (») Dec 7, 2008 /

Nekem egy Audim van
(#) Ogre92 válasza Ogre92 hozzászólására (») Dec 7, 2008 /

Tényleg azt elfelejtettem írni hogy Modellautóról van szó
(#) pittyu válasza Ogre92 hozzászólására (») Dec 7, 2008 /

Nekem 10 éve volt, akkor még szereltem. Most VW van de már szervizbe hordom. Na de komcsi: elárulnád mégis , hogy a modelled miféle? mert hát van elektromos, robbanós és a márka sem mindeggy.Valami kis infó,,
(#) Ogre92 válasza pittyu hozzászólására (») Dec 7, 2008 /

Egy Robbanómotoros Audi A4 DTM 2,5köbcenti 1,2Le CV-10 és asszem Carson vagy Force motor van benne.
(#) pittyu válasza tocsahifi hozzászólására (») Dec 7, 2008 /

Minek épitsek? A 8 DB repcsi nem elég? Amúgy érdekelne az a " törhetetlen orr " Mert hát az úgy volt, hogy nagy szél .... Egy kicsit sérült a depron SU.
(#) mutty hozzászólása Dec 8, 2008 /

sziasztok! tök jó ez a modellezős oldal,én is inkább távirányitok valamit minthogy elbulizzam vagystb..
Szóval nekem van egy T-rex 3d helim van egykis hajóm is kb 30 cm és ebben is egy T-rexbe való" brusshless mocival"lipóval ,hogy súlya se legyen.A vízhüttést is be tudtam piszkálni rá.Komáromi vagyok és itt idegesítem a pecásokat a város közepén a tóparton.Nagyon utálnak már,mondjuk ahogy megy a kis kacsa gyilkosom nem is csoda.
Szóval be jött a hideg és a Tecsóban találtam egy pici helikoptert a neve STORM_IV.ha most elrohantok akkor 6990ba kerül,én 10000 vettem ,hogy a q...f..ba bele.A helikopter mindent tud de komolyan És sima 10 perc repülés 20 perc nem több töltéssel a táv.-ról.Rá beszéltem a tesómat is,és most kötelékben toljuk a sorozatok közötti idöben A FOTELBÓL!!!!ÉS ez fontos ebben az időben.
DE igazából segítség kellene.Az egyik rádiójában kidurrrant ez az alkatrészI. L1117A(
I.L33AVC 3lába allul és egy vastag ezekkel szemben.kérlek titeket segítenetek kell mert egyedül nem olyan mintha az öcsémmel gyilkoljuk az élettársam virágait.üdv Isti
(#) mutty hozzászólása Dec 8, 2008 /

sziasztok! tök jó ez a modellezős oldal,én is inkább távirányitok valamit minthogy elbulizzam vagystb..
Szóval nekem van egy T-rex 3d helim van egykis hajóm is kb 30 cm és ebben is egy T-rexbe való" brusshless mocival"lipóval ,hogy súlya se legyen.A vízhüttést is be tudtam piszkálni rá.Komáromi vagyok és itt idegesítem a pecásokat a város közepén a tóparton.Nagyon utálnak már,mondjuk ahogy megy a kis kacsa gyilkosom nem is csoda.
Szóval be jött a hideg és a Tecsóban találtam egy pici helikoptert a neve STORM_IV.ha most elrohantok akkor 6990ba kerül,én 10000 vettem ,hogy a q...f..ba bele.A helikopter mindent tud de komolyan És sima 10 perc repülés 20 perc nem több töltéssel a táv.-ról.Rá beszéltem a tesómat is,és most kötelékben toljuk a sorozatok közötti idöben A FOTELBÓL!!!!ÉS ez fontos ebben az időben.
DE igazából segítség kellene.Az egyik rádiójában kidurrrant ez az alkatrészI. L1117A(
I.L33AVC 3lába allul és egy vastag ezekkel szemben.kérlek titeket segítenetek kell mert egyedül nem olyan mintha az öcsémmel gyilkoljuk az élettársam virágait.üdv Isti
(#) pittyu válasza mutty hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Alacsony Low Droup 1A fesz stabilizátor valszeg. Az utána lévő szám a kimenő fesz. Lehet hogy 3.3 V. Ha a "vele szemben lévő vastag" hengeres az PL lehet dióda. Fénykép jó lett volna.
(#) Báddzsó válasza mutty hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

itt az adatlapja fesztstab, szerintem helyettesíthető bármilyen lowdrop 3,3Vos stab ic -vel, főleg ha az adóban van és nem a heliben.
(#) mutty válasza pittyu hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Köszi a segitséget!,szétt boritom a rádiót és küldöm a képeket.
(#) pittyu válasza pittyu hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

De azért utána kell járni, mi okozhatta a leégést.Csere után nemártana labortáppal, áramlimittel inditani.
(#) mutty válasza pittyu hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

A kép közepén nagyából az alkrsz.Azt a mecsót meg megműtöttem tátósra nagyon megy !!! lipóval meg a telefon vibramotorral
(#) Ogre92 válasza Ogre92 hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Akkor senki nem tud segíteni ?
(#) mutty válasza mutty hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Az aksi mint látod nem gyári,utólag lett bele rakva mert 6db ceruza elemmel müködne elvileg.Pontosabban működik is az enyém.Ami kidurrant azt öcsém szögelte,gondoltam arra,ha a vezetékeket felcserélte az aksi és a jack dugónál(ahol a távirányító találkozik a töltő adapterrel) és megkapta forditva a töltő áramot?Vagy ez tuláramtól van?
(#) mutty válasza Báddzsó hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Báddzsó köszi az adat lapot ,nem mertem helyettesíteni semmivel,és nem is találtam ugyanolyan kódut.pedig én is összeszedek minden sz.tCsak egy kört mentem a kacatok közt az volt fél nap.
(#) Pet91 hozzászólása Dec 8, 2008 /

Sziasztok!
Ha valakinek van egy kis szabadideje, akkor le tudná nekem festeni, hogy hogyan működnek a robbanómotoros kisautók, mert nekem nagyon tetszenek, de el nem tudom képzelni. Van egyáltalán benne váltó? (itt nem a motorra gondolok, hanem annak a szabályozására, tehát a gázt szervó szabályozza? stb)

2. kérdésem, hogy van egy kb. 1kg-os játékautóm, amit szeretnék kicsit felgyorsítani, terveim szerint egy brushless motorral. Szerintetek mekkora teljesítményű kellhet bele? ( a végén tök jó lesz, már van benne szuper led-világítás. a következő az adó hatótávnövelése lesz.)
Üdv
(#) pittyu hozzászólása Dec 8, 2008 /

Higgyétek el szívesen segítenék , ha értenék az autókhoz( legyepesedett repülős vagyok ).Bizzatok benne, hogy autós is fogja olvasni a topikot és előbb - utóbb lessz segitség.
(#) Beradan válasza Pet91 hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Szia!
Nem tudom segít-e neked, de itt van néhány rajz.
Beradan

Bővebben: traxxas
Bővebben: váltó
(#) mutty válasza Pet91 hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Szia !leírhatnád milyen a rádiód amit az autóhoz akarsz meg mire akarod használni az autót gyorsulni driftelni vagy csak erősebb legyen,és akkor áttugrok a barátomhoz akinek megvan a (4 kereke)és akkor biztos okosabbak leszünk.Üdv Isti
(#) Pet91 válasza Beradan hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Köszi, a rajzok tök jól jöttek.
(#) Pet91 válasza mutty hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Igazából a drift lenne jó, de annyira azért nincs ott az autó. Niko, kis (30cm) műanyag csodagép. Én szeretem, ezért akarom tuningolni, hogy még sokat játszhassak vele. Aszfalton tud jól menni, már ott ahol sima, de a távcsit is erősíteni kéne, mert olykor 12m-nél nem visz messzebb.
Tehát egy kis sebességet szeretnék belelehelni, meg a távirányítónak egy kis hatótávot. (40mhz)
(#) pittyu válasza Pet91 hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Általában ezeket a szerkentyűket nem nagyon érdemes--és lehet-- tuningolni. Ezeket ki szokták nőni , eladni és nagyobbat venni.
(#) mutty válasza Pet91 hozzászólására (») Dec 8, 2008 /

Vágom az érzést,de megelöztelek és mivel tönkre ültem magam dobtam egy egészségügyi sétát a barátom felé.Nem akarlak elkeseriteni,de az emberünk azt mondta hogy rádiót muszály intézned magadnak mert a driftnél olyan teljesitmények meg (Hőkeletkezés pl: a motor szabályzója (pl:120 amp)ventilátorral van ellátva és nyakig hűtőbordázva motor detto)sebesség különbség ugrások vannak,hogy nem tudod megoldani.Én láttam mire képes egy brusshless mocival hajtott mutyó.Hát simán 100km tekernek itt Komáromban a peni parkolójában.Viszon a jó hír Hogy ők is egyéni kasztnival hasitanak.
Mindegyik öszkerekes tengelyenként %ra lehet állitani a hajtást,Eső gumi Száraz gumi Füstölü gumi STB(ezekre tudom a titkokat)
A mechanikája fontos az autódnak,és ök használnak egy olyan elektronikát ami segiti a driftet.Pontosabban olyan pontos vagy tőle az ívekben mint egy körzö,én sem hittem még nem láttam.EZT az elektronikát is tudom miből lehet olcsobban megúszni.Én helizek hajózok.így kezdődött nekem isaztán eltelt 2év és rájöttem soha nem lessz olyan a helim hajóm stb ha az alap nem tuti.még egy jó hír egyszer kell rádiót venni mert legalább 10 ha nem több modellt tud elmenteni a memóban(modellcserénél csak a kikeresed a memóban aztán mehet) ahoz kapod a vevőt is azt hány csatornásat akarsz(több csatorna több lehetőség az irányitásra)SZÉPEN LASSAN MEG LEHET VENNI,és ha ezzel megvagy már jöhet az orgazmus része az apró tuningok és a vadállat versenyzés.Én nagyon sokáig gyüjtögettem a kacatokat de semmi értelme.az alapot meg kell venni sajna.Nem elijeszteni akarlak sőt szivesen segitek öszekukázni ezektől a kinőtt cuccokat mert az van.ÜDV isti
(#) Ogre92 hozzászólása Dec 8, 2008 /

Robbanómotoros kocsit hogy lehetne tuningolni ?
Következő: »»   41 / 90
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem