Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A frissen műszakizott kocsim cserbenhagyott a céges parkolóban, ma éjjel ott fog aludni.
Kulcs elfordít->motor indul->kulcs elenged->motor forog, aztán megáll...Újra, kulcs elfordít->önindító teker->semmi röffenés..."Turbó" gomb megnyom (üzemanyagszivattyú gombja)->kulcs elfordít->motor pörög->"power" gomb kikapcs, motor pörög->gázpedál rálép->motor megáll->googa sír...
A szemétje!
Újabb eszmefuttatásom: Ha kezet mosunk, a baktériumokkal hemzsegő kezünkkel kinyitjuk a csapot, a bacik egy része áttelepül a csapra (amit tekerünk..) majd tisztára mossuk, majd megint hozzáérünk a csaphoz amikor elzárjuk, akkor a bacik egy része visszakerül a kezünkre.
erre csak annyit mondok hogy
Idézet: Nah most ezt 3 szóval tudja valaki? Mert én nem de állítólag le lehet irni „monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akkcettábilisak dialógusunk kontinuitása igy megszakad nem jön létre az argomentumok szintézise”
Hehe ezt már régóta ismerem, 1 napba telt mire megtanultam
3 szóval: Nem érted mondásaimat.
Ez nagyon régi történet, kár volt agyalnod rajta, ha megkérdezel pl. engem, kapásból tudtam volna, hogy ez így van
Nem mellékesen, erről pl. volt szó a Discovery-n is, abban a kísérletezős műsorban korábban.
Annak jellemzése más szóval akihez intézte a mondandóját: Te h**e vagy.
A mythbusters.
Most is néztem betonból csináltak vitorlázórepülőt.
Nem azt telt bele egy napba amíg rájöttem mit jelent, hanem amíg megtanultam fejből elmondani
Amikor meghalottam rögtön tudtam mit jelent
Nézd csak meg, melyik hsz-edre válaszoltam, hsz. száma szerint
Ja, bocsi
Ez most csak úgy eszembe jutott, olyasmi mint a "vala"-s gondolatom csak kisebb értékű Najó ma már nagyon pihent az agyam
De megállt megint az élet.
Most azon gondolkozok hogy menjek-e bulizni Érvek: -menni akarok egy részben -szeretek bulizni -ingyenes a belépő Ellenérvek: -éppencsak most gyógyultam meg (megfázás) -kísértésbe esek (pénzköltés) -valószínűleg nállam idősebbek lesznek sokan, mivel szalagavató buli lesz (csak 11-es vagyok) Na most mitévő legyek?
A célzás leghalványabb szándéka nélkül, csak eszembe juttattad:
Melyek a világ leghaszontalanabb állatai? A mitévő legyek... Ha lesznek csajok is, otthon ne maradj Legalább tanulod a pénz beosztását is, jól jön még az, hidd el...
Én is mennék a helyedben és bepróbálkoznék pár csajnál...
Igazad van
De még gondolkozok egy darabig.. Váá olyan rossz érzés, egyik másodpercben azt érzem hogy menjek, a másikban meg az ellentettjét jáááj
Menj el és igyekezz haza, ha nem érzed jól magad!
Na "nyomok" egy két telefonhívást
Hjajj mi lenne velem HE nélkül?!
Mit kell ezen annyit rágódni... Vicsys szavait fogadd meg, csináld azt, amihez épp kedved van, akár a részvétel, akár a hazamenés lenne az. Fogd fel úgy, hogy veszítenivalód nincs
Voltam vagy 10, mikor apám azzal jött haza, hogy ha meg akarok tanulni úszni, a szakszervezet fölvesz egy tanfolyamra. Gondolkodtam, gondolkodtam, igen is, meg nem is, és ezt addig csináltam, míg az öreg azt nem mondta: volt idő. Na, én annak a gondolkodásnak köszönhetem, hogy máig is inkább csak vertikálisan tudok úszni. Nem érte meg... Majdnem mindegy, hogyan döntesz, a lényeg az, hogy határozottan, tudatosan tedd. Így utána nem esz majd a fene azért, amit esetleg kihagytál, vagy megtettél.
Valahol 50 hozzászólással előbb valaki érdeklődött a Windows 7 felül. Nem teljesen megbízható informátorrom szerint letölthető, beszerezhető (fehéren vagy feketén) A Windows 7 (valószínűleg Alfa), és működőképes. 99,9% még nincsenek hibák beleépítve és nem fagy.
Ja és mivel nem végleges verzió legális is. De nem teszek a nyakamat rá.
Megszületett a döntés.
Megyek Aprópopó windóz, a bétamatyiról vagy miről hallottam már én is, le is tudnám tölteni, csak a teljesre leszek kíváncsi hogy milyen lesz, ami elvileg jövő nyáron jön ki.
Apropó Windows7:
Meghal Bill Gates. Szent Péter megkérdi tőle, hova szeretne kerülni, a Mennyországba, vagy a Pokolba. BG. további információkat kér, mire Szent Péter elintézi neki, hogy betekinthet mindkét helyre. Először a Pokolt látja, csodás éghajlat, pálmák, gyönyörű nők lenge öltözetben, kaja, pia dosztig. Nem is kíváncsi a továbbiakra, ezt választja. Szent Péter beleegyezik. Amint BG. belép a Pokol kapuján, azonnal elkapja két markos ördög, és már nyomják is bele a szurkos kondérba, mely alatt hatalmas tűz lobog Windows-dokumentációkból. BG. reklamál: - Héé, nem erről volt szó, nem ezt mutattátok az előbb!?? Mire a főördög: - Hja, kérlek, az csak a béta-változat volt... Bár ez erősen OFF volt
Most nézem sláger party
Na azt nem szeressem Na mindegy most már levan telefonálva hogy megyek, max ha nagyon nem bírom hazajövök Idézet: „max ha nagyon nem bírom hazajövök” És akkor: Voltál is meg nem is, mentél is meg nem is, maradtál is, meg nem is. Világos, nem?
Pontosan!
No nembeszélek már annyit mert még kapok egy elakadásjelzőt, inkább megyek készülődni
No én is megyek készülődni, aludni.
Bulizz helyettem is! Akik még csak most jönnek a HE-re, kellemes éjszakát, jó szórakozást! Sziasztok!
Jóéjt, majd a diszkóban gondolok rád !
Hali.
Jóreggelt minden hobbilakónak!
Sajnos a meló miatt, nemtudtam feljönni, de most hétvégén fennleszek, és remélem eotvospm, is!
Szia Ampi!
Ezzel a számmal kívánok jó reggelt neked.
Mekkora szeretet' van itt hajnali baglyok
Jó reggelt mindenkinek |
Bejelentkezés
Hirdetés |