Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   10 / 440
(#) Frankye válasza fureszk hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

Nos, nem kedd, hanem ma lett a madarasból, és megvettem! Egy érdekesség: (Nem tudom, Nálad is ezt csinálja-e, vagy csak az enyém lett ilyen!) Ha a sebességet szabályozó potit teljesen letekerem (legalacsonyabb állásba), akkor a motor megáll! Sztem túl kevés szuflát kap az elektronikán keresztül, ed nem biztos. Mindenesetre inkább nem tekerem le teljesen...:no:
Viszont a rengeteg tartozék tényleg jó!:yes:
(#) fureszk válasza Frankye hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

nekem is leáll ha letekerem nincs ezzel semmi gond. majd még írj a gépről szted is ilyen jó-e!
(#) Marco_HUN válasza fureszk hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

Sziasztok!
Ma voltam a váci uti teccsóban és ott vettem egy mini drillt magyarul egy panelfúrót amit a teccsóban multifunkciós barkács gép néven árulják.
Adatok:
230V/50Hz 135Watt!!!!
8000-30000rpm
amit adnak hozzá két darab fúró fej sok vágó korongnak nevezhető mini korongocskák, polírozó fejek, gyémánt fejek és csiszoló korongok
és Mindössze 3000HUF
fúrni lehet vele csiszolnio úgyszintén polírozni is a vágókorongok nem bírják sokáig. ADNAK HOZZÁ HORDOZÓ KOFFERTIS.
Most számomra késő van . Emiatt megyek alucikázni holnap csinálok képeket és feltöltöm.
Sry srácok mára ennyi
(#) Báddzsó válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

szerintem ilyenem van... (régebben vettem) (márka sztem lényegtelen mert ugyanazt csinálják 10 márka néven (enyém kinzo)) kb 7-10 óra működést bírt a szénkefe.:no:
(#) Marco_HUN válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

Nem tom mai nap legalább 10 szer használtam amugy igen interesting neve van. Men's Friend a márkája
(#) Marco_HUN válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

egy kérdésem lenne bádzsó: visszavitted garira, ill. kicserélték?
(#) szabi83 válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

a szénkefe kopás/elhasználódás nem tartozik a gariba.. szerintem.. azt venni kell, mert lehet..
(#) Báddzsó válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 10, 2006 /

nem vittem vissza, szénkefét én reszeltem bele... mer csak nagyobbat tudtam venni....
(#) Marco_HUN válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 11, 2006 /

és mijen pofát kellett hozzá venned? ill hol hátha enyim is meg hal és itt vannak a képek

Azért kicsit kisebb felbontással is mehettek volna a képek! Javítva. Moderator
(#) Marco_HUN válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 12, 2006 /

hát ma elkezdett sz*rakodni mikor állítom a fordulatszámot néha elkezd nagyobb szikrákat vetni a motor mint kellene és egyszer csak leáll
kihúzom és újra normálisan müxik
Nem tudja vki hol lehet venni higanygőzlámpához AH-125-ös folytótekercset?
(#) Báddzsó válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 12, 2006 /

ugyanilyenem van csak szürke meg kinzo van ráírva márkának... még a doboza is ua. meg a hozzávalók is.
A szénkefét meg tudod nézni ha kicsavarod azt a két műanyag "kupak"-ot. a két oldalán.
(#) Marco_HUN válasza Báddzsó hozzászólására (») Júl 12, 2006 /

és elvileg rugós nekem legalábbis az ls adtak plussz kettő tartalékot
(#) Báddzsó válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 12, 2006 /

nekem nem adtak tartalékot
(#) Norberto válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 12, 2006 /

Nem tudom, hogy pont ilyen folytó kell-e neked, de a számából ítélve úgy tűnik nekem, hogy 125W-osról van szó. Ilyet tudok ajánlani. Igaz, a típusszáma nem ugyanaz, de az ITT kapható is 125W-ot tud...

Az árlista menüpontban van egy olyan lehetőség, hogy:
Idézet:
„Fényforrás-működtető eszközök”
. Ennek a PDF doksinak a 4-dik oldalán találhatóak ezek a Hg-lámpához való folytók.
(#) miklosch válasza Norberto hozzászólására (») Júl 18, 2006 /

Hellosztok!

Tudna valaki nekem abban segíteni, hogy hol lehet a képen látható LED-et beszerezni kék színben? Pioneer CDJ100S-ban van ez a fajta LED, azt jelzi, hogy van-e a lejátszóban lemez.
(#) Sheffield válasza Marco_HUN hozzászólására (») Júl 18, 2006 /

Ha szerencséd van akkor itt is kapsz: Elektro Light

További jó fórumozást mindenkinek!

Sheffield
(#) miklosch válasza Sheffield hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

köszi, de sajna nálam nem jön be az oldal..
(#) iamrob válasza miklosch hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Hali!

IE motorral bejön (vagy IE-vel :violent: )!
(#) miklosch válasza iamrob hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

mivel?!
(#) Frankye válasza miklosch hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

IE = Internet Explorer. Vannak oldalak, amelyek kimondottan erre vannak fejlesztve, s például Netscape-pel, vagy Mozilla Firefox-al nem is töltődnek be. Lehet, hogy ez a baj?
(#) Moderátor hozzászólása miklosch hozzászólására (») Júl 19, 2006

A kép méretét kicsit lecsökkentettem, a lényeg így is tökéletesen látszik. Ne pazaroljuk a tárhelyet!
(#) Sheffield válasza miklosch hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

A Firefox-al nem jön be csak Explorerrel!
(#) scatman válasza miklosch hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Szerintem ne keresgélj feleslegesen, én 5mm-es kéket tettem oda, lemezvilágításnak meg fehéret. Kicsit beirányzod és kész
(#) nemo válasza (Felhasználó 466) hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Hali!

Nem tud valaki olyan helyet, ahol tudok venni 2db DS1820-as szenzort, a DS18S20 NEM jó, csak a sima....

Esetleg ha valakinek van elfekvőben.....
(#) Sheffield válasza nemo hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Itt kapsz, de sztem nem ér annyit (lehet hogy neked igen) Link

Meg én a Conradot se nagyon szeretem!

Bye
Sheffield
(#) gozi válasza nemo hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Miért nem jó a sima? Én úgy tudom, hogy a 18S20 a régi 1820-al megegyezik. A "B" változat kezelése tér el csak a régitől.
Egyébként a RET-nél is lehet kapni ezeket, a katalógusukban a sima is szerepel még.
(#) nemo válasza gozi hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Nekem jólenne, pláne, hogy az már megvan a ret-ből rendeltem.
De megépítettem az itt szereplő digitális PIC-es hőmérőt, és nem működik a Dallas DS18S20-as szenzorokkal, mikor a címüket kéne kiírnia, akkor mindíg csak F-eket ír, mindkét szenzorra.
Írtam a cikk írójának, és ő mondta, hogy DS1820 nem egyezik a DS18S20-al.
Énsem értem miért, mert a datasheet-ek alapján tök egyformák, ugyanaz a lábleosztásuk, meg a kimenő jeleik is
Mellesleg mindenhol csak ezt az s20-ast találom....
(#) Norberto válasza nemo hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Akkor kérd meg a cikk íróját, hogy írja meg 18S20-ashoz is a programot. Ha nem írja meg, akkor meg kompletten küldje el a forrásfájlt, és akkor valaki majd megnézni itt a HE-ről (ha nem értesz még a PIC-ekhez), hogy mit lehet tenni az ügy érdekében...
(#) nemo válasza Norberto hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

A cikkíró aztmondta, hogy ő nemvállalja az átalakítást (gondolm nem ő írta a progit, csak ő tette közzé), az asm és hex fájlok a cikkben megtalálhatók, ha ezalapján valaki megtenné nekem, hogy módosítja, azt nagyon megköszönném....
(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Júl 19, 2006 /

Óhajod parancs!
...és sok sikert!
Következő: »»   10 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem