Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az jó, nállunk, a közszolgálati jesszuska, majd csak 26. -án jön majd, akkor leesz itt a csaáldom!
Úgyhogy a gyerkeknek előkészítem a villanypásztort! ![]()
Villanypásztort vettél a gyerekeknek? Olyan rosszak? :vigyor5: Végén majd felhasználják ellened.
![]()
Neem nem rosszak, csak a műszaki cikkeim által mutatott aktivitás miatt kénytleen vagyok alkalmazni!
![]() Tavaly a 20 ezer forintos nyomtatómat csonkítota meg az egyik! (letört a papíradagolója) a szobában, sok százezer forintos berendeés van, és az előszoba, és a konyha is kevés, ennyi ember befogadására, ezért a szobámba lessz tartva
Szegény....
![]() ![]() ![]()
Annyi biztos, hogy az én macskám meg van, és most kezelte le az elemes légfrissítőt (Ambi pur)! Nekiment a gombjának, és szemközt sprickolta, és rakéta mód közlekedett, de most olyan illatos lett!
A témához visszakanyarodva: nem fogják ellenem használni, mert nem ifju elektrósok!
Amikor az én macskám felugrott a kandallóra (égett benne a tűz) akkor ő is rakéta módon ugrott le róla.
![]()
Idézet: Már mint a macska vagy a kandalló? „reggel még nem volt forró” ![]()
Egyik se.
![]()
Na most tejet iszik. Nemsokára jön be aludni. :nyes:
Sokszor láttad a pohár fenekét úgylátszik..
![]()
Az én macsom, az tejet nemihat, mert akkor hamarab áll neki kábelt fektetni.
![]()
Az enyém kint fektet kábelt, mert éjszakára megy kifelé, vagyis amikor lefekszek.. ez változó olyan éjfél körül szoktam kitenni. Ilyet se hallottam hogy egy macska tejérzékeny. Enyém tegnap chip-set evett, izlett neki.
![]()
Az az én macsom kedvence is. De múltkor a kalácsnak a zacsijába mászott bele, hogy kicsenje a morszát, de nemtudott lükvercelni a zacsekban.
![]() ![]() Amikor tejet adtam neki, még aznap este hellom a negyed, vagy félperces szólókat, az almostálfelől. ![]()
Pedig a közhiedelemmel ellentétben a macskák ragadozó állatok és nem jó sőt káros is a macskáknak tejet adni mert a sok laktóz lerakódik a veséjében és a macskesz veseelégtelenségben fog megpusztulni.
Ezt pedig egy állatorvos barátom mondta nekem is. Amugy pedig ezt a házicicáknak. Ui : Most már egy éves és kb 10X ekkora.
Ezt nem tudtam. Majd akkor kicsit kevesebbet fog kapni.
Csak tudd, szerintem ezt a macsot, is ezért altatták el. Veseelégtelenség miatt!
![]() Szóval Diódának igaza van, nemszabad egyáltalán adni neki.
Ezért szeretem én a karácsonyt most legalább volt időm kipucolni csóri stukkeremet mert már három hónapja pihent a pánzéldobozzába és majdnem megette a por. Most aztán adtam neki :eplus2: .
Készülődök a szilveszterre akkor majd a nagymenő szomszédnak csinálok itt csinnadrattát hagy lepődjön meg. Apropó most jut eszembe el kell mennem még rakétákért is csak el ne felejtsem a gyerek imádni fogja.
Ez nagyon fájt! Fenéket, még minig!
![]()
amikor még veszprémben tanultam, akkor volt egy rém aranyos, de ostoba csaj! az alaplapi chipseten elkezdett röhögni, a tanár(segéd) nem értette! mondja, paprikás nincs? A tanár lefáradt, mondja: jövőhétre hozok egyet
![]() ![]() ![]() ![]()
googa barátunk nyomdokába sem érhetek
![]()
na most se kell leülnöm forrasztgatni megint elfoglalták a helyemet
![]() joöreg fotel mimindent kibir ![]()
Én most írnise tudok, mert a nyakam köré tekeredett!
![]()
azajo
![]() ![]() ![]()
Ha nem piszkálod akkor az automatikusan kikapcsol és csendbe lesz.
![]()
Az ém macsomra már lejárt a garancia. A hibája a következő: nem tud leálni mindig, és a szemébe nézek, akkor látom a kékhalált! Mit lehet ilyenkor tenni? Ja és a meddő teljesítménye is megnőtt!
Nézem meg a tápegységét? Cseréljek benne valamit? Ha elkezd fujtatni akkor biztos az egyik elko lessz az! ![]()
Kondizd át, hátha segít. Enyém még garis, jó kondiba van.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |