Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Minden, ami modell
pittyke ez a gép raptoros beütésű. Szárnyforma, függ.vezsík, stb. Amúgy baróti lesz!!!! Csak így tovább.
Tudod a tégla is repül csak jó nagy moci kell hozzá!!!!
szeva pittyu a repcsid baró, nekemis lassan el készűl az ernyős okoságom. már a kupola kész ,ki is probáltuk nagyon jól siklik.most már csak az embert kell le gyártani.Ja holnap ne hívjál,mert be leszek baszintva. krisztusi korba lépek.N :gumicsirke: a csá.
Boldog szülinapot. Hanyadik is... hittanból elhúztak. Elkészült a repcsi, még egy kis festegetés. A szinei miatt lehetne bohócnak is nevezni. (Inkább hívják bohócnak -- mint roncsnak ). :yes:
kÖSZÖNÖM SZÉPEN .Amúgy a :eek2: 33-dik. Elég baron néz ki a gép.Vasárnap rá érek,mehetűnk repcsizni.
Tesó, ez az ejtőernyős bigyó, honnan fog kiugrani? Javasolnék hozzá egy bazinagy vízrakétát! Ha egy lépcsős és jól van megszerkesztve, akkor 20 méter magasra megy, ha több lépcsős, akkor meg kitudja!
Az én repülőm, vagy ocsipilcsi AN 2 ese szerintem magasabbra tudja vinni.
Szija ! az ejtőernyős modell majd 1-kg szervostól ,mindenestűl.Ehez igen csak kell egy nagy repcsi.Más forumon nézelődtem de még az országban nem találltam ijet.A németeknél nagy hagyománya van és jó lenne ijesmivel is foglalkozni.
Szija! szolnék csak kicsi a géped.
Mit akar azokkal a hungarocell lapokkal? Holnap leradirozom az égről Na de komolyan , vasárnap jó lenne egy normális repcsizést csinálni. Az új gépem kiválóan repült, még trimmelni se kellett.Zöld festék kellene sanyi, ha tudsz szerezhetnél.
gratulálok .zőld festékem az nincs csak nitró.de barackvirág az van
Csabinak van ha kell 3 árnyalat is!!! de amúgy meg nem adok
du sztem mehetünk de én most indulok 1 helyre házibuzit telepíteni, remélem végzek 2 körül, A nagy sárgámmal meg mi a bajotok??? Nyuszik!!! az elbír vagy 500g-ot. De mind1 du talcsi ,öcsi, pitty, csabi, szilvi,
Boldog szülinapot öcs szilveszter már én is itt vagyok nektek bövitem a csapatot
Segitség!!!! Miskolci vagy környéki helikopteres társat keresek mert egyedül vagyok mint az ujjam.csak repcsis barátaim vannak de azok kiválóak öcsi pista csabi andor meg breki és a többiek
Csaba.: Azért nem vetted fel a telefont, mert vicceltem?
Devilart :Veszel mindanjiunknak egy-egy helit és rögtön több helis lessz.
kösz szépen , a szilveszter még messze van. de üdv a csapatban.uí:a heli is le esik nem csak a repcsi
A fizika mai törvényei szerint a helikopternek nem is kéne repülnie. Szilveszter !!! akkor meg miről beszélünk????
Szerintem inkábbb te is repcsizz mert az valóban repül!!! Persze csak ha nem akarsz egyedül maradni, igaz hogy állat a mit teszel a géppel, de ezt nem lehetne, tehát egyszer úgyis lezuhansz majd. Ezt nem rosszindulatból mondom csak ugyi a fizika!!!
hát na apukádnak a fülét puszi a modellezöknek nem vagyok langyi csak jó a cspat
na mi van srácok nincs itt senki?Ha megszületik a lányom benne vagytok?
én itt vagyok ha ez számít de én passzolok
Én csak ilyenkor érek rá-- mennyi az idő. Ajaj.
Aztán csak ne siettesd a babát, majd tudja ő mikor kell születnie. Szólj ha gratulálni kell.
szilveszter !!! ha piáról van szó keress minket bátran!!!
ÖCSI, CSABI, PITTY, ja és SZILVI. GRATULÁLUNK!!!!! HA ITT AZ IDŐ CSAK SZOLJ! Azért 1-re vigyázz! a második ne csajos legyen mert 12-13 év múlva a fizetésed felét tamponra meg vattára fogod költeni
Csabesz te tudom hogy benne vagy majd szólok sok tampon???? na neeeeeeee!!!! mán
Az a gond hogy én csak készülök modellezni
Csendben figyelek addig... Egyébként mi már találkoztunk Tudod azon a szombati napon mikor pityu vitt magával egy potyautast... Üdv!
szijasztók ,régeben vettem egy tréner gépet.szimetrikus szárnyal de sajnós a levegőben le szakat a szárnya.igy a tőrzs teljesen össze tőrt. most berágtam és egy teljesen új törzset készittetem.
A potya utast ki szokták dobni
Jó lesz , úgy látom a szárny hátsó rögzítő csapjánál elég vékony az oszlop. (Túl kikönnyítetted ) de holnap személyesen megnézem ,remélem eltudok menni a kerékkel és a csővel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |