Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Ezenkívül mindenkinek meg van a helye, és mindenki ismer mindenkit. Osztálytársak, munkatársak voltak, (és azok özvegyei) de mindegyik most is tagja a Klubnak. Kétlem,. hogy oda egy idegen bemehet, és kirámolhatja a kacatjait.
Megy valaki most szombaton börzézni? Egyedül nem megyek, de ha valaki jönne esetleg...
Most hétvégén haza megyek, elhozom a videó tartalmához szükséges anyagokat. Ha most hétvégén lesz, akkor nem megyek!
szerk.: Igen látom, most szombaton lesz... Akkor velem nem fogtok most találkozni!
Én megyek, már ha el nem alszom megint.
mi lesz a ismertetőjegyed? Azon kívűl, hogy ki leszel belezve! lehet, hogy én is megyek
Nem elég hogy ki leszek belezve de még húzom is a belem! Másrészről majd kitűzök egy Csöves törvény kitűzőt, itt megtalálod még én tettem fel régebben, de már találkoztunk azthiszem? Nem te voltál akinek egyes egyedül ki volt ez téve a legutolsó nosztalgia napon?
Nem az nem Ő volt , Az eotvospm velem és a zolee1209 el beszélgetett egészen a börze végéig ! ha jól emlékszem csak a Moszkvainak volt kitűzője ? Vele is hosszasan tárgyaltunk !Reméllem a legközelebbi nosztalgiás börzén is megint sokan megtaláljuk egymást ? most már talán kitűző nélkü is . Sajna csak legközelebb arra tudok menni , JÓ soká lessz de már vágom a centet .
Az arc és a név memóriám a pocsék a többi rendbe van, így gyerekjáték kitalálni ki kicsoda
Semmi gond ha látlak a börzén akkor majd rádförmedek ! HU én vagyok a ....
hali.
Mi a párommal megyünk, a múltkorin is ott voltunk. HE-s kitűzőt vigyünk?
Ne máááá...! Lehet, hogy odanézek én is. A májusi még igen messzi van.
Aki gyalog jön, egyeztessen a Matyival, az Üllőin felveszem, - vagy Solymártól bárhol. (Akció Laci?) Matyi! Hozd el a könyvedet, és ott várj, ahol a múltkor! Hol van a kitűző? Tegyük már ki! Úgy emlékszem, valaki csinált. Idézet: „Ne máááá...!” Most már azért is! Legfeljebb nem szólsz hozzám...
Amit pl. Ti is kinyomtattok, és magatokra tűztök!
Akkor már legyen egyforma! Látok valakin egy kitűzőt, megnézem a sajátomat, -ááááá, ez nem az... A legjobb a nagy HE -s lenne, ami látszik szemüveg nélkül. (meg fehérbot nélkül...)
Hát én ezt fogom:Bővebben: Link
Csöves HE.
Laci: Jó lenne, de épp most Vaterázom el a havi hobbikeretet Áprilisra is lesz kiadás bőven a projectjeimre, de a májusira már lehet hogy megyek.
Ha eljössz, az nem kerül semmibe. (Max a jegy Solymárig...)
Idézet: „épp most Vaterázom el a havi hobbikeretet” Amíg a gyerekek nem rágják a küszöböt...!
Ez piszok messze van, persze, már akinek.
Ez a "messze", igen relatív. Ha pl. a Gyáli utat nézzük hétköznap, akkor innen Solymártól messzebb van, mint onnan Hódmezővásárhely. (Időben mindenképp!)
Laci, börze csak hétvégén van. Bár, lehet, hasznos lenne, ha hétköznap meg beülnénk tanulni (ismeretfelújítani) egy kicsit.
Milyen ismeretet? Mi az, hogy felújítani?
A szombati börzézéssel kapcsolatban: Valaki esetleg jön reggel a Népligetre?
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a kecskeméti börze ma hány óráig tart? Csak mert most sajnos el kell mennem itthonról, és ha mondjuk csak délig tart, nem akarok utazni feleslegesen 1 órát (viszont tök jó lenne menni a börzére ) Üdv: FazksG
Vége a mai börzének, legalábbis számomra. Csak Matyival találkoztam, más nem volt ott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |