Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Néztem az adatlapodat, nem láttam feltüntetve. Elnézést a tudatlanságomért. :hide: Kőbányáról nézve nem itt van a szomszédban...
Sajnos nem tudok most sem menni! Ha minden jól menne, akkor egy munkahelyi terepszemlét szeretnék összehozni szombatra, ha az nem jön össze, akkor kézilabdásokat (csajokat ) kísérek majd, vagy ha még ez sem jön össze, akkor a verseny videóját készítem! Majd legközelebb! :yes:
Na, a kéris csajokat én is szívesebben kísérgetném, mint néhány - jó értelemben vett! - "technikaőrült" barátot...
Mennék szívesen börzézni. mert jó lenne ismét elbeszélgetni! Még meglátom mi lesz... De azért írjatok időpontot, mettől meddig lesztek! Lehet kinézek...
Ha jön Akcio Laci, akkor a vontjához igazítom magam, aztán ott megyek el, ahol a múltkor. Egy piros sapkás embert is felveszünk valahol...
Sajnos nem tudom mikor megyek, ha megyek, ezért kértem, hogy írjátok le, mikor tudnátok jönni, hogy ki tudok-e menni úgy, hogy jó legyen. Mostmár gond nélkül odatalálok!
Sajnos most én sem tudok menni, páromnak megígértem hogy csak minden másodikra megyek el De aki megy, annak jó szórakozást.
Az én lennék. :whistle: A sapka rajtam lesz, és az első alkalommal megbeszélt lebontott épület előtt ha lehetne fél 8 körül... ha kell előbb felmegyek. Müszike mindjárt elvérzik...
Töröld a Párod memóriájából a börzére vonatkozó bejegyzést. Crackeld meg! Igen, és töröld a karácsonyi " Gábor bundát ígért" bejegyzést is! Javaslom a hipnózist!
Akcio Laci nyilatkozhatna! Akkor tudnék én is pontosabb időt mondani. De megint nincs itt. Ezt mivel fogja igazolni?!
Ez pont a második! Nem?
Már megtörtént. Egy vigasztal: MUNKAHELY!!!
Sziasztok, megjöttem! Már pedzegettem, itt-ott, hogy egyenlőre a május 10.-ei a kitűzött időpont. Jön a jobb idő, van mit tenni egy kertes háznál, pláne, ha még építkezik is az ember.
Zolikám, sajnos most nem. A Dózsa György úttól az Ecseri útig nem tudom a metróval * sehogy útba ejteni. Hiába fenyegetném meg a "metrósofőrt".
A hozzászólás módosítva: Júl 13, 2014
Úgy néz ki, hogy hóembert lehet építeni... Azt akartál?
Én is a május 10. -t tűztem ki, de olyan soká lesz még, hogy ezt az egyet csak beiktattam. Ráadásul egyedül lennék itthon, mert a nejem a jövőévi elsősöket tutujgatja...
Megharagudtam egy picit a csajokra, így elsőnek a börzére MEGYEK, majd utána lesem csak a jányokat a meccs közepette! Szóval én is ott leszek!
Akkor 8-kor ott, ahol a múltkor. Matyi pedig 8:10-kor.
Jóreggelt, rendben! Ott leszek: piros baseballsapka, a lebontott régi ZMNE előtt! Üllői út 138....
Rendben! 8-kor ott lesz egy piros karika, majd vegyétek fel!
Sajnos nem tudok menni, mert tanfolyamon vagyok hétvégén.
De áprilisban ott leszek.
Nos úgy döntöttem megint megyek de sajnos megint fél 9 után mennem kell, valaki elmondhatná hol van akitől ingyen el lehet vinni ezt azt ami már "selejt"-nek számít amiről a multkor beszéltetek.
Idézet: Amikor én ott voltam már többször is az öreg telefonoknál voltak ezek a bizonyos dolgok kirakva az ablakba !Viszonylag gyorsan lábakélt az összes oda kirakott "ingyenesen elvihető cuccnak ? „valaki elmondhatná hol van akitől ingyen el lehet vinni ezt azt ami már "selejt"-nek számít amiről a multkor beszéltetek.”
Mondom fél 9-kor húzom el onnan a beleimet (márha nem beleztek ki)
Ha meg kibeleznénk, magad után fogod húzni a beled!
Miért nem kell nektek a belem csak úgy kiveszitek aztán had vigyem?
Jaajmár Matyi, nemszabad ilyen gonosznak lenni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |