Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   74 / 440
(#) nagy hoho válasza (») Márc 11, 2009 /

Bocs de nehéz lett volna kihagyni !
(#) László zs hozzászólása Márc 13, 2009 /

Sziasztok!

Hol tudok beszerezni számlásan Ba9-es foglalatba való LED-es jelzőizzót 230V-ra? Gyártót már találtam: OSHINO LAMPS, a típus: OD-W01Ba9R-230BR.

A gond az hogy az angol nehezen megy, ezért valami magyar cég kéne.

Mennyiség: próbbának kb.: 20 db kéne, de utána ha minden oké akkor több is szükséges.
(#) paul64 válasza László zs hozzászólására (») Márc 14, 2009 /

Szia,
Az árak elég elrettentők, de nekünk az első rendelés után már kb. 50% kedvezményt adtak.
Bővebben: TME
(#) NeoCorteX hozzászólása Márc 16, 2009 /

Sziasztok!
Ilyenre volna szükségem:
MMA7260QT Acceleration sensor 1,5/2/4/6g 3,3V QFN16
Vagy hasonlóra gyorsulásmérőre.
TME-nél találtam, kvázi elérhető áron.
Pesten találkozott valaki ilyennel?

Köszi, G,
(#) pet hozzászólása Márc 17, 2009 /

Üdv.

Hall ic-t keresek de nem találok sehol. Ez van ráírva:
FTC 5276 (5nF)

Lehet hogy nem 5276 hanem S276

Hol lehet ilyet kapni vagy milyen típusút vegyek helyette?

Kösz.
(#) nagy hoho válasza pet hozzászólására (») Márc 17, 2009 /

Helló ! Így nehéz eldönteni ,hogy neked milyen kell ha az eredetiről nem tudunk semmit. A Lomex.hu-n a szenzor cím alatt van 19 db hall érzékelő.
(#) pet válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 17, 2009 /

Sajnos én sem tudok róla sokat. Egyre valószínübbnek tartom hogy ami nekem van az S276.
Viszont nem találok róla semmi infót így tényleg nem tudom honnan lehetne eldönteni a helyettesítőjét

Lomex-en a "csom.
egység" mit jelent? Én nem akarok egyszerre 1000db-ot belőle, ha azt

Az adatlapját hol találhatom meg?

Köszi a választ.
(#) nagy hoho válasza pet hozzászólására (») Márc 17, 2009 /

Helló ! Nem látható a felirat vagy miért nem tudod a típust ? Ha adatlapot akarsz letölteni az a cikkszám alatt van PDF-ben de regisztrálnod kell előtte. Ha személyesen vásárolsz akkor egy db -t is vehetsz. Közben megnéztem a RET katalógust abban sem volt csak TLE 4XXX sorozat.
(#) SzervízMacska válasza pet hozzászólására (») Márc 18, 2009 /

Esetleg ez az? A csomagolási egységgel meg nem kell foglalkozni.

FS276.pdf

(#) pet válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 18, 2009 /

Ez az!!
Pontosan, nem tudtam jól elolvasni a feliratot.

Keresgéltem hogy melyik lenne jó helyette. Gondolom először azt kell nézni hogy "bipolar", "unipolar" vagy "latching" legyen mind2. Csak hogy fogalmam sincs ezek mit jelentenek és az eredeti ic lapján nem találtam ilyet.
Mik a szempontok egy pc ventiben mikor hasonlót akarunk keresni?

Kösz!
(#) pet válasza pet hozzászólására (») Márc 18, 2009 /

Sajnos semmit nem találok. A gond hogy a lomexes találatoknak csak 3 lábuk van ennek meg 4

Most már én is megtaláltam a neten a SzervízMacska által csatolt adatlapot, de ezen kívül semmit

Ha elmegyek Lomexbe esetleg tudnak ötletet adni, mivel lehetne helyettesíteni? Esetleg nektek ötletetek?
(#) pet válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 19, 2009 /

Ennek a négy lábúnak mind a négy lába be van kötve és használja is a pc venti.

üdv.
(#) László zs válasza paul64 hozzászólására (») Márc 19, 2009 /

Köszi az infót. De nagynehezen sikerült felvenni a kapcsolatot az OSHINO LAMPS céggel. Azért őket választottam mivel a fényereje 3750mcd és nem 2000mcd. Ja és az ára is kedvezőbb így és egyébb okok miatt mintának 200db-ot rendelünk.
(#) SzervízMacska válasza pet hozzászólására (») Márc 19, 2009 /

Ha nézted az adatlapot - hisz' pont ezért csatoltam - láthattad, hogy ez nem egy egyszerű hall szenzor, hanem egy komplett motormeghajtó áramkör. Ezért szimpla hall érzékelővel nem helyettesíthető. Lehet, hogy olcsóbb egy másik ventillátort venni, mint ezt beszerezni, vagy utánépíteni.
(#) pet válasza SzervízMacska hozzászólására (») Márc 19, 2009 /

Az könnyen lehet hogy ennek az ic-nek az árából lehet venni egy teljes új ventit is, de mivel a kész propeller clockomban ment tönkre így nem szeretném kicserélni az egész ventit.
De lassan kezdem azt hinni hogy ez lesz...
(#) Szebence hozzászólása Márc 20, 2009 /

Sziasztok!

Gyöngyösiek figyelem! Olyan üzletet keresek, ahol lehet kapni ilyen légszállító ventillátort Gyöngyösön! A bíróság melletti vas-"műszaki" boltban lehet kapni, csak igen borsós 7-8000Ft-os ára van. Olyan 5000Ft körül keresnék. Hol található olyan bolt, ahol még esetleg előfordulhat ilyen? (230V-ról megy és teljesítménye 15-20W, 10-15cm átmérőjű)
(#) Lozsa hozzászólása Márc 21, 2009 /

Szaiasztok, a kész megtervezett és legyártott áramkörömbe kéne egy ilyen Displaytech 204B 20x4-es LCD, mivel sajnos kiderült, hogy a Lomexnél mégsincs egy darab sem

Már átnéztem pár általam ismert bolt webáruházát de sehol sem láttam belőle.

Nem tudja valaki, hol lehet még ebből elfekvőben?
Esetleg valakinek nincsen feleslegben véletlenül?
(#) SzervízMacska válasza Lozsa hozzászólására (») Márc 21, 2009 /

Szia! A kérdésem a következő: hogyan csatlakozna a kijelző az áramkörödhöz? Ha flexibilisen ( pl. szalagkábel ), akkor jó helyette akár ez is, illetve kibővíteném a kört: bármely szabványos, HD44780 illetve ezzel kompatibilis vezérlővel ellátott modul megfelel a számodra. A lábkiosztás ellenőrzése bekötés előtt kötelező ( adatlap!!! )! Egyébként 20 db.-ot látok a lomex raktárkészletén - bár ez talán háttérvilágítás nélküli. Cikkszám: 37-00-22. Keress hozzá adatlapot, valószínűleg még a lábak is stimmelni fognak és megtudod, miben tér el a sima 204B-től.

Üdv: SzervízMacska
(#) ClC2H2AsCl2 hozzászólása Márc 21, 2009 /

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy honnan tudnék szerezni 4001UB tipusú IC-t ? Vagy hogy mivel lehetne azt helyettesíteni?
Ehhez kellene: Bővebben: Link

üdv.
(#) nagy hoho válasza ClC2H2AsCl2 hozzászólására (») Márc 21, 2009 /

Helló ! Szerintem ez egy sima CD4001 ic még a hentesnél is árulják vagy bármelyik elektronikai üzletben. Lomex.hu van 2525 db 1 db 21.- Ft
(#) ClC2H2AsCl2 válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Szia! Köszönöm a segítséget, még annyit szeretnék kérdezni hogy a másik CA3086 tipusu ic-t lehet e helyettesíteni CA3046 ic-vel? Mert ilyet a hqvideonál láttam. Vagy ha nem akkor mivel?
Sajnos tegnap erről elfelejtkeztem
(#) elektrorudi válasza ClC2H2AsCl2 hozzászólására (») Márc 22, 2009 /

Idézet:
„a másik CA3086 tipusu ic-t”

Szia!
Át kéne' nézni mégegyszer azt a rajzot...
4db BC182-es tranzisztor tökéletesen megfelel helyette.

(#) thomato hozzászólása Márc 26, 2009 /

Sziasztok!

Budapesten tudtok-e üzletet, ahol 1.5 nél kisebb imbuszkulcsokat árulnak? Voltam pár barkácsboltban de nem igazán van ilyen kicsikből...
(#) SzervízMacska válasza thomato hozzászólására (») Márc 26, 2009 /

Nóniusz Kereskedőház, Szállás utca. Ha közelebb van, akkor Etalon2000, Gömb utca. A kettő egy és ugyanaz a cég. Egyébként bármely szerszám-szaküzletben, ahol finommechanikai és elektronikai szerszámokat ( is ) árulnak. Pl.: BetaMAX Kft bármely telephelyén, C+F Kft (weller.hu) stb. A barkácsboltokat nem sorolnám ide. [OFF]Azért a legbiztosabb a Nóniusz és a BetaMAX, náluk még válogathatsz is.

Üdv: SzervízMacska
(#) Mzolee hozzászólása Márc 26, 2009 /

Hali-hali!

Egy FM vevő IC fellelhetősége érdekelne engem; a neve: CD1191 (olcsó kinai karaoke szett vevőegységében van 2 db)

Az első képen az IC adatlapja látható, a másodikon a chip.

Köszi: Zoli
(#) adamisbalint hozzászólása Márc 28, 2009 /

Sziasztok.
Tud valaki Újpest-központ közelében egy elektronikai boltot?
Ellenállások, ledek stb. kellenének
(#) pet válasza adamisbalint hozzászólására (») Márc 28, 2009 /

Szia!
Tudtommal HQvideo, Lomex és a Rádióvilág kft ham bazára is arrafele van, bár utolsóba nem voltam és nem is ajánlják.
Viszont a metró elvisz egészen az elektrokontháig én azt szeretem.

üdv.
(#) adamisbalint hozzászólása Márc 29, 2009 /

kössz
(#) kocici17 hozzászólása Márc 30, 2009 /

Szevasztok mindenkinek.
Valaki véletlenűl meg tudná mondani, hogy hol kapható olyan műgyanta, amivel ki lehet önteni egy áramkőrt???
Kösz a segítséget.
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

Tényleg nagyon hasznos... Szédület!
Következő: »»   74 / 440
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem