Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Hol tudok beszerezni számlásan Ba9-es foglalatba való LED-es jelzőizzót 230V-ra? Gyártót már találtam: OSHINO LAMPS, a típus: OD-W01Ba9R-230BR. A gond az hogy az angol nehezen megy, ezért valami magyar cég kéne. Mennyiség: próbbának kb.: 20 db kéne, de utána ha minden oké akkor több is szükséges.
Szia,
Az árak elég elrettentők, de nekünk az első rendelés után már kb. 50% kedvezményt adtak. Bővebben: TME
Sziasztok!
Ilyenre volna szükségem: MMA7260QT Acceleration sensor 1,5/2/4/6g 3,3V QFN16 Vagy hasonlóra gyorsulásmérőre. TME-nél találtam, kvázi elérhető áron. Pesten találkozott valaki ilyennel? Köszi, G,
Üdv.
Hall ic-t keresek de nem találok sehol. Ez van ráírva: FTC 5276 (5nF) Lehet hogy nem 5276 hanem S276 Hol lehet ilyet kapni vagy milyen típusút vegyek helyette? Kösz.
Helló ! Így nehéz eldönteni ,hogy neked milyen kell ha az eredetiről nem tudunk semmit. A Lomex.hu-n a szenzor cím alatt van 19 db hall érzékelő.
Sajnos én sem tudok róla sokat. Egyre valószínübbnek tartom hogy ami nekem van az S276.
Viszont nem találok róla semmi infót így tényleg nem tudom honnan lehetne eldönteni a helyettesítőjét Lomex-en a "csom. egység" mit jelent? Én nem akarok egyszerre 1000db-ot belőle, ha azt Az adatlapját hol találhatom meg? Köszi a választ.
Helló ! Nem látható a felirat vagy miért nem tudod a típust ? Ha adatlapot akarsz letölteni az a cikkszám alatt van PDF-ben de regisztrálnod kell előtte. Ha személyesen vásárolsz akkor egy db -t is vehetsz. Közben megnéztem a RET katalógust abban sem volt csak TLE 4XXX sorozat.
Esetleg ez az? A csomagolási egységgel meg nem kell foglalkozni.
Ez az!!
Pontosan, nem tudtam jól elolvasni a feliratot. Keresgéltem hogy melyik lenne jó helyette. Gondolom először azt kell nézni hogy "bipolar", "unipolar" vagy "latching" legyen mind2. Csak hogy fogalmam sincs ezek mit jelentenek és az eredeti ic lapján nem találtam ilyet. Mik a szempontok egy pc ventiben mikor hasonlót akarunk keresni? Kösz!
Sajnos semmit nem találok. A gond hogy a lomexes találatoknak csak 3 lábuk van ennek meg 4
Most már én is megtaláltam a neten a SzervízMacska által csatolt adatlapot, de ezen kívül semmit Ha elmegyek Lomexbe esetleg tudnak ötletet adni, mivel lehetne helyettesíteni? Esetleg nektek ötletetek?
Ennek a négy lábúnak mind a négy lába be van kötve és használja is a pc venti.
üdv.
Köszi az infót. De nagynehezen sikerült felvenni a kapcsolatot az OSHINO LAMPS céggel. Azért őket választottam mivel a fényereje 3750mcd és nem 2000mcd. Ja és az ára is kedvezőbb így és egyébb okok miatt mintának 200db-ot rendelünk.
Ha nézted az adatlapot - hisz' pont ezért csatoltam - láthattad, hogy ez nem egy egyszerű hall szenzor, hanem egy komplett motormeghajtó áramkör. Ezért szimpla hall érzékelővel nem helyettesíthető. Lehet, hogy olcsóbb egy másik ventillátort venni, mint ezt beszerezni, vagy utánépíteni.
Az könnyen lehet hogy ennek az ic-nek az árából lehet venni egy teljes új ventit is, de mivel a kész propeller clockomban ment tönkre így nem szeretném kicserélni az egész ventit.
De lassan kezdem azt hinni hogy ez lesz...
Sziasztok!
Gyöngyösiek figyelem! Olyan üzletet keresek, ahol lehet kapni ilyen légszállító ventillátort Gyöngyösön! A bíróság melletti vas-"műszaki" boltban lehet kapni, csak igen borsós 7-8000Ft-os ára van. Olyan 5000Ft körül keresnék. Hol található olyan bolt, ahol még esetleg előfordulhat ilyen? (230V-ról megy és teljesítménye 15-20W, 10-15cm átmérőjű)
Szaiasztok, a kész megtervezett és legyártott áramkörömbe kéne egy ilyen Displaytech 204B 20x4-es LCD, mivel sajnos kiderült, hogy a Lomexnél mégsincs egy darab sem
Már átnéztem pár általam ismert bolt webáruházát de sehol sem láttam belőle. Nem tudja valaki, hol lehet még ebből elfekvőben? Esetleg valakinek nincsen feleslegben véletlenül?
Szia! A kérdésem a következő: hogyan csatlakozna a kijelző az áramkörödhöz? Ha flexibilisen ( pl. szalagkábel ), akkor jó helyette akár ez is, illetve kibővíteném a kört: bármely szabványos, HD44780 illetve ezzel kompatibilis vezérlővel ellátott modul megfelel a számodra. A lábkiosztás ellenőrzése bekötés előtt kötelező ( adatlap!!! )! Egyébként 20 db.-ot látok a lomex raktárkészletén - bár ez talán háttérvilágítás nélküli. Cikkszám: 37-00-22. Keress hozzá adatlapot, valószínűleg még a lábak is stimmelni fognak és megtudod, miben tér el a sima 204B-től.
Üdv: SzervízMacska
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni hogy honnan tudnék szerezni 4001UB tipusú IC-t ? Vagy hogy mivel lehetne azt helyettesíteni? Ehhez kellene: Bővebben: Link üdv.
Helló ! Szerintem ez egy sima CD4001 ic még a hentesnél is árulják vagy bármelyik elektronikai üzletben. Lomex.hu van 2525 db 1 db 21.- Ft
Szia! Köszönöm a segítséget, még annyit szeretnék kérdezni hogy a másik CA3086 tipusu ic-t lehet e helyettesíteni CA3046 ic-vel? Mert ilyet a hqvideonál láttam. Vagy ha nem akkor mivel?
Sajnos tegnap erről elfelejtkeztem
Idézet: „a másik CA3086 tipusu ic-t” Szia! Át kéne' nézni mégegyszer azt a rajzot... 4db BC182-es tranzisztor tökéletesen megfelel helyette.
Sziasztok!
Budapesten tudtok-e üzletet, ahol 1.5 nél kisebb imbuszkulcsokat árulnak? Voltam pár barkácsboltban de nem igazán van ilyen kicsikből...
Nóniusz Kereskedőház, Szállás utca. Ha közelebb van, akkor Etalon2000, Gömb utca. A kettő egy és ugyanaz a cég. Egyébként bármely szerszám-szaküzletben, ahol finommechanikai és elektronikai szerszámokat ( is ) árulnak. Pl.: BetaMAX Kft bármely telephelyén, C+F Kft (weller.hu) stb. A barkácsboltokat nem sorolnám ide. [OFF]Azért a legbiztosabb a Nóniusz és a BetaMAX, náluk még válogathatsz is.
Üdv: SzervízMacska
Hali-hali!
Egy FM vevő IC fellelhetősége érdekelne engem; a neve: CD1191 (olcsó kinai karaoke szett vevőegységében van 2 db) Az első képen az IC adatlapja látható, a másodikon a chip. Köszi: Zoli
Sziasztok.
Tud valaki Újpest-központ közelében egy elektronikai boltot? Ellenállások, ledek stb. kellenének
Szia!
Tudtommal HQvideo, Lomex és a Rádióvilág kft ham bazára is arrafele van, bár utolsóba nem voltam és nem is ajánlják. Viszont a metró elvisz egészen az elektrokontháig én azt szeretem. üdv.
kössz
Szevasztok mindenkinek.
Valaki véletlenűl meg tudná mondani, hogy hol kapható olyan műgyanta, amivel ki lehet önteni egy áramkőrt??? Kösz a segítséget.
Tényleg nagyon hasznos... Szédület!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |