Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Lapozás: OK   50 / 308
(#) Müszi válasza huba hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

Idézet:
„Egy probléma vele hogy "oroszos" a mérete”

Legalább nem tudod lelökni a polcról
(#) nagy hoho válasza huba hozzászólására (») Márc 30, 2009 /

Szevasz ! Van anyag benne,de ettől még lehet egy jó műszer.Egy haveromnak is ilyen nagy méretű szkópja van ,Ő letette maga mellé a padlóra függőleges helyzetben,így kevesebb helyet foglal és könnyen kezelhető és jó a rálátás. De láttam már olyan megoldást is ,hogy kibontották a szembe lévő falat és oda építették be. A túl oldalon kapott egy dobozt takarásnak. Kérdés mi van a túloldalon, esetleg buszmegálló?
(#) Doncso válasza huba hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

Ha esetleg végképp nem férnél el tőle, nálam elfér a műszer. Mellesleg iszonyat tetszik a szkóp. Frankó nagyon!
(#) huba válasza nagy hoho hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

A falat inkább hagyom békén, mert ahova most fel van csavarozva a polc az tartó betonfal. A föld is felmerült de megtelik szeméttel, netán ráejtek egy kalapácsot.
Amúgy megvan minden gépkönyve, rajza, de remélem nem kell majd használni.
(#) asd123 válasza huba hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

4 bemenet, nagy képernyő, becsült 1,5Ghz maximális frekvencia

Jó kis szkóp, de "csak" 4x100 MHz. Kb. 150-ig használható. Tektronix koppintás , mint szinte minden ezen a területen, de ez nem baj. Kettőt javítottam is. Tele szovjet "felületszerelt" IC-vel. Sok sikert és áramkört hozzá. Üdv:asd
(#) huba válasza asd123 hozzászólására (») Márc 31, 2009 /

Köszönöm a helyesbítést.
(#) karesz01 hozzászólása Ápr 1, 2009 /

Itt vannak a szerszámjaim és raktam egy féncsövet a polc alá mostmár nem vaklálok!

üdv mindenkinek.
(#) SzervízMacska hozzászólása Ápr 1, 2009 /

Nemrégiben megleptem magamat egy szerszámos ládával, mert már mindenhol szerszámok fetrengtek a lakásban. Sajnos, a kupi semmit sem csökkent, továbbra is szerszám szerszám hátán a ruhák, az iratok közt, de még a könyvespolc is teli van aggatva... Mostantól legalább a legfontosabbak új "lakásba" költözhettek. A higiéniára is nagy gondot fordítunk: munka után irány a fürdőszoba, hogy a következő melónál is ilyen csillogva, újszerűen állhassanak rendelkezésre. Néha azon töröm a fejem, hogy ez már betegség nálam...
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Tényleg nagy a rend Karesznál, irigylem is érte. Nálam most is épp annyi a hely, hogy a csücsökre pont elfért a laptop. Ha elrakom, utána tudok dolgozni a felszabadult helyen...
(#) karesz01 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Dolgozok csak az a baj hogy rendrakás után készült a fotó!
(#) Imi65 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

[OFF]De legalább boldog ember vagy, a csekkek sorban be vannak fizetve. Ezért kicsi országunkban sokan irigyelnek. Bár, nem biztos, hogy azok látják a neten......
(#) brato hozzászólása Ápr 1, 2009 /

Üdv!

Nem teljesen ide tartozik de lenne egy kérdésem.
Csinálnám a műhelyemet és szeretném megtudni az E17 kapcsolótábla méreteit. Ezen van 3 kismegszakító és 6 db földelt dugalj. Nem találtam a neten sehol. Ha valaki ismeri ezt a táblát írja meg legyenszíves.

Köszi.
(#) SzervízMacska válasza Imi65 hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Sajnos ezek a februári csekkek. Tegnap lettek feladva. A gép is részletre van. Odaadom az irigyeimnek a királyságom felét szívesen.
(#) nagy hoho válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Helló ! A szerszámos ládát nem kellett volna kinyitni ! Ez egy havi nyugdíjam !
(#) SzervízMacska válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Üdv! Ezek szerint nagyon magas beosztásban voltál, ha ilyen sok a nyugdíjad.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Nem baj ! Sok minden elviseltem már az életben.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Természetesen viccnek vettem de most már kíváncsi lennék ,hogy kb mennyi van a Béta ládában HUF-ban. Szerinted ?
(#) SzervízMacska válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Ápr 1, 2009 /

Bocsánat, nem az akart lenni. Csak arra céloztam volna, hogy az átlag nyugdíjnak a többszörösébe került. Anyám nyugdíja 70 ropi, ez a cucc meg 250-300 körül, nettó. Több év alatt gyűjtögettem össze én is, amikor még jól kerestem. Most se állásom, se jövedelmem, tehát a minimál nyugdíjat is vonzónak találom. És az időm rengeteg: korgó gyomorral fényesíteni a szerszámaimat. Szóval elnézést mindkettőtöktől, ha félreérthető volt. :hide:

Van pár kakukktojás is a ládában: Rothenberger "pityesz", Gedore és Knipex fogók, Garant sniccer és a mérőszalag. A többi mind Beta.
(#) nagy hoho válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Nem kell bocsánatot kérned értem a viccet. Viszont rosszul tippeltem 3 havi nyugdíjam. Csalóka, olyan kis helyen elfér 300 ropi. Csupa jó nevű márka. Most talán felfigyel valaki Rád és munkát ajánl. Mert aki igényes a szerszámaira az valószínű, hogy jó szakember is. Kellene nyitni egy álláskereső topikot. Szerintem itt ahol több ezren vagyunk lehet ,hogy volna ilyen irányú segítség is. Vajon Topinak mi a véleménye ?
(#) karesz01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Szerintem ha villanyt is szerelsz akkor vigyázz mert hamarabb kapsz áramüést ha véletlen valami zárlatos készülékre teszed de gondolom óvatos embe vagy annyira!
(#) karesz01 válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Szerintem is jó ötletnek tűnik!
Mindenki fel tudná rakni mit tud és lehet sok embernek pénz áll a házhoz.
Valaki megnyitja?
(#) vtsoftware válasza karesz01 hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Én ezt előbb megdumálnám Topival.
Ez nem olyan topik amit csak ripsz ropsz. Szerintem...
(#) SzervízMacska válasza karesz01 hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Villanyt szerelni elég régen jártam, akkor még szinte elérhetetlen vágyálom volt számomra egy tisztességes szigetelt oldalcsípő fogó. Az egyik öreg szakitól vettem meg a sérült szigetelésű, egyik oldalt letört hegyű fogóját, és több évig dolgoztam vele. Még ma is meg van valahol, szinte ugyanolyan állapotban... Mostanra e téren is egy kicsit jobb a helyzet: kedvenc szerszámos kofferomban pihen az elit csapat java. Sajnos ami nincs benne, gőzöm sincs, hová lett elpakolva: néhány szigetelt villáskulcs, a bizti-cserélő fogó és az 1000V-os kesztyűm nincsen sehol. Remélem, hamar előkerülnek a kupiból. De ami benne van, azt megmutatom.
Itt is a megszokott "noname" márkák dominálnak: Hepco & Becker ( ez maga a koffer ); Weller; Fluke; Haupa; Belzer; Wiha; Weidmüller; Pressmaster; Beta stb. Remélem, nem sértődik meg, ha valakit kihagytam.
Szép napot mindenkinek!
(#) SzervízMacska válasza nagy hoho hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Csak hasraütve mondtam az összeget, az is lehet, hogy több. Hiszen a speciális dugófejek, célszerszámok még a drágánál is drágábbak. Nem is beszélve a nagyobb, és ritka méretű kulcsokról... Azok már be sem férnének a ládába és az összegbe. És ezek mind csupán a metrikus méretű szerszámok, hogy össze ne keverjem.
(#) zolika60 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Hiába a sok szerszám, ha nincs vele mit csinálni. Úgylátom többen vagyunk így.
(#) nagy hoho válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 2, 2009 /

Helló ! Ennyi elég volt ne fájdítsd tovább a szívemet.
(#) karesz01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Nagyon tetszik a koffered
Sok jó munkát vele.
Nekem UNIOR,CETA FORM,HANDY,HAUPA.
Én még most fogok vizsgázni május 18.-án szakmunkás villany szerlőként.
De már szinta minden szerszám megvan.
Már csak létra meg egy kis kocsi kell mert a Bravát sajnálom...
üdv.
(#) SzervízMacska válasza karesz01 hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Remélem, jól sikerül a vizsgád, akkor addig több tanulás, kevesebb netezés. Sok sikert hozzá!
A kofferből egyébként jelző-pirosat szerettem volna, csak arra 2 hetet kellett volna várni.
(#) karesz01 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Ápr 3, 2009 /

Kösznöm szépen! Nagyon tetszik a két láda!
Eddig félévkor 4.35 volt az átlagom,
tavaly Legrand verseny első helyezett országos Egerben.
Most is megyek jvőhónapban hátha felszabadulok.
SZKTV-ről lescsúsztam 2 ponttal.
Ott tuti felszabadultam volna ,10-et hívtak az országból a legjobb 10-et én 11.voltam
üdv.
(#) SzervízMacska válasza karesz01 hozzászólására (») Ápr 4, 2009 /

Gratulálok, csak így tovább!
Következő: »»   50 / 308
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem