Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem lennék a helyedben. Még erről sem tudok írni semmit. Nem hogy 40 oldalt. :eek2:
A kommunikáció fejlődése az idők folyamán? Kezdve a füstjelektől, telegráf, telefon, TV, internet, és így. remélem adtam ötletet. Ilyen témára van egy kidolgozott munkám (nem az én művem), de sajnos szerbül.
Köszi.Még a válaszod előtt megpróbáltam a varázsló részével és valamit csinál.Hát elég hosszú művelet lesz, mert 2,5 órát mondott, és amióta megy, 100% on fűt a proci és a másfél giga ram pedih 1,2 gb- n fut.
![]() ![]()
Milyen nyomtatót vegyek?max 18000ft-ot szánok rá,és annyi a kikötés hogy multifunkciós legyen! Ezeket néztem:
Canon Pixma MP220 Canon Pixma MP260 Hewlett-Packard DeskJet F4280 Hewlett-Packard Deskjet F4180 Hewlett-Packard Photosmart C4280 Epson Stylus SX205 Melyik szerintetek a legjobb? Várom válaszotokat! Ezért nem nyitunk új témát! Mert ez még itt elmegy, de nem vagyunk számtek. oldal! Irgum-burgum! ![]() szamóca
Most kapcsolgattam a TV-t és a városi adón csak egy kékhalál fogadott. Összeomlott a rendszerük. Már többször is láttam, hogy a képújság helyett csak a win-es asztal volt és semmi más. Volt, hogy akkor indították el a képújságot is.
![]()
Ezen a fórumon olvasgass: Bővebben: Link
hello mindenkinek
nekem egy olyan kérdésem lenne h: van itt valaki Győr és környékéről, aki tudna csinálni nekem ilyen elektromos cuccokat?én totál analfabéta vagyok az ilyenhez.
Variációk.
1. Van két LED-em. Párhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora ellenállás kell hozzájuk? 2. Van két LED-em. Ellenpárhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora... 3. Van két LED-em. Ellenpárhuzamosan kapcsolom őket. Az egyik piros, a másik zöld. Mekkora... 4. Van két LED-em. Sorosan kapcsolom őket. Az egyik piros, a másik zárlatos. Mekkora... 5. Van két ellenállásom. Párhuzamosan kapcsolom őket. Mekkora LED kell hozzájuk? 6. Van két sorba kapcsolt ellenállásom. Mennyi LED-et kössek velük párhuzamosan?
További lehetőség:
7. Van egy párhuzamosan kapcsolt LED-em, és egy vele párhuzamosan kapcsolt soros ellenállásom. Mekkora a kék színű tápvezeték keresztmetszete?
Te nyertél!
![]() (Az a párhuzamosan kapcsolt soros ellenállás...)
Most akkor hány LED-ed van?
![]() ![]()
Szerintem valaki nyitott új topicot ilyen kérdésekkel.
Egy szkovák felhasználó (eper) nyitott egy új témát, amibe angolul írt, mert nem tud magyarul, vagy csak rosszol, emiatt angolul tette fel a kérdését és szó nélkül törölve lett...
Szerintem azért, hogy magyar fórum, attól lehetne toleránsabban fogadni, segíteni a külföldieknek is... Nekünk, magyaroknak sem esne jól, ha nem írhatnánk be egy külföldi weboldalra egy teljesen elfogadott "világnyelven" angolul... Mert ha még szlovákul írt volna, azt megérteném... Vagy ha a témá át lett volna helyezve a propeller clocl témába, mert odavág. De így szó nélkül törölve lett...
Igen, biztosan nekünk is rosszul esne, ha nem írhatnánk az idegen nyelvű oldalakra magyarul.
![]()
A segítségetek kellene! Kéne nekem egy cca. 20 x 40 cm méretű azbeszt lemez, vagy annak valamilyen helyettesítője. (Fogalmam sincs, mit használnak helyette.) A kazánom tűzterének van egy hátsó ablaka, ami egy fenti méretű vaslemez, (négy csavarral odafogatva,) és alatta volt egy ugyanilyen méretű, 3 - 5 mm vastagságú papundekli szerű (erre gondolom, hogy azbeszt,) lemez, ami darabokra hullot (most) a szétszedésnél. Ha tud valaki ilyesmit, az segítsen! Kösz!
Nem lett törölve, csak további állásfoglalás kéréséig a fórum nem publikus részébe került.
Minthogy a jelen lévő fórumtársak döntő többsége magyar ajkú, és a fórumunk elfogadott nyelve is a magyar, így - bár nem vagyok nagy angolos, de annyit én is megértettem, hogy az illető szlovák anyanyelvű - semmi "jogkövetkezménnyel" nem járó intézkedés történt. Egy mozdulattal vissza lehet állítani a fórum publikus részébe a témát, ha az oldal üzemeltetője így dönt. Szerk.: Kapott egyébként tőlem egy tört angolságommal megfogalmazott privát üzenetet a történtek magyarázatául.
Laci! Azzal az azbeszttel vigyázz (ha az), mert erősen rákkeltő hatású!
A csillám lemezből nem tudom, fogsz-e kapni ekkorát. ![]()
Szia. Ha nem találsz közelebb küldhetek postán egy akkora darab azbeszt lemezt amekkorát írtál.
Nekem is kazánhoz kellet abból maradt.
Zoli, Frankye és Poros!
Ez az ablak nem átlátszó, és a csillám ott nem is tömítene rendesen, mert merev ehhez. (Az egyébként volna.) Egy lemez és egy lemez él között kell tömítenie, és ott falsot nem szívhat / fújhat. Igen, tudom, hogy rákkeltő, de nem belélegezni szeretném, csak odacsavarozni. Poros! Ha megteszed, hogy küldesz, igen hálás leszek, mert teljes négyzetméter alatti méretben nem találtam. Magánban küldöm a címet, és a pöttyös méretet.
Nem, nem voltam ez még szombaton történt (konfliktusba kerültem az árokparttal
![]() ![]()
Azt már MSN-en elmondtam, tudod...
![]() De ha a részletekre is kíváncsi vagy, írj rám MSN-en :yes: De még mindig az a kérdés, hogyan lehet világos ruhából (póló, rövidnadrág) kivenni a fűfoltot?!
Zsezsát kérdezd, ő biztosan jártasabb a kérdésben.
Füvezd be az egészet. :smoke: Akkor nem lesz feltűnő az a folt.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |