Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Aztán vigyázz, hogy hova parkolsz a cabrióddal!
Ő bevállalta... az igazi sportember címet el is nyerte nálam.
Bővebben: Link
Engem inkább a nők fogtak meg ott az alján
háháá engem is
Halihó!
A melóhelyen lévő elektromos targoncában lévő akksit a minap egy elég régi szakival szerettük volna kicserélni, s mondja, hogy ő majd viszi a lemerültet, én meg hozzam a frisset, mivel fiatal vagyok, az meg sokkal nehezebb. Mondom persze, nem probléme, csakhogy k.ra nem értettem a dolgot, kilóra ugyanolyan nehéz mindegyik. Mint kiderült, megingathatatlan a hite. Szerinte a feltöltött akku sokkal nehezebb, hiszen tele van még árammal... Ráadásul neki a gáz, gyúlékony! Ééérteem?! Hát hiszen gáz!
Hát ez nagyon fain! próbáljátok ki
Ui.: a 3.-nál számolj el 60-ig -- Mellékletek törölve.. Okos vagy te. Topi
Gratulálok, hogy ennyire unatkozol! Ez marhára nem vicces, hogy éppen egy fontos dolog közben lazítani szeretnék, és rákattintok a forgó- pörgő sz@rodra! Már belefutottam egyszer egy ilyenbe, akkor újra kellett indítani a gépemet! Most eljátszottam vele, hogy ne kelljen restartolni! Jah, és te szívtad meg nagyon, ugyanis a laptopomon nincs CD- tálca! He- he- he...
Aki nem akarja magát stresszelni mások "szabadideje" miatt, az ne nyissa meg a 03.vbs, 02.exe mellékleteket!
Ez egy virus? Nem fogom akkor megnyitni.
Nem, nem vírus, csak a 02.exe-t alig lehet bezárni. És valaki azt hiszi, hogy ez olyan jó móka!
Erre a problémára a feladatkezelő a megoldás!
Szerintem vicces! Valamint leírom fogy kell megszüntetni! 01.vbs Katt az ok gombra (egy párszor) Ezt nehéz bezárni úgy kapásból, egyébként nem sok! 02.exe Ez a program kellemes zenét ad és közben körbe-körbe forgatja az egeret Leállítás: Feladatkezelő(CTRL+ALT+DEL) -> Folyamatok -> 02.exe (folyamat leállítása) itt ajánlatos TAB gombbal ugrálgatni a menükön és a leállítás meg TAB+O-val történik, de válaszd ki a megfelő fájlt elötte 03.vbs Ez a progi 60-szor nyitogatja ki-be a cd/dvd meghajtódat! Aranyos és egyszerű progi! Leállítása: Feladatkezelő(CTRL+ALT+DEL) -> Folyamatok -> wscript.exe (folyamat leállítása) Valamint ha valakit érdekel a forrása, akkor PM-be megosztom vele!
Neked meg, ilyen bárgyú, hasztalan programok mellékelése helyett, ha szabad javasolnom, olvass inkább könyveket.
üdv
A HE eddig ez értelmes emberek gyülekezete volt.
Kérném a modikat, ha lehet töröljék a (#424036) hozzászólást. Köszönöm.
Szőke telefonál:
- Bocs, leejtettem a mobilomat. Ugye nem ütötted meg magad?
nem persze! amúgy nekem is megvan a 60-szor ki-be csukogatós cucc,de én nem élek vele,csak akkor ha valaki állandóan az idegeimre megy,és megunom a dolgot! olyankor elküldöm neki,aztán szenvedhet vele egy darabig! tudom szemétség,de néha sajnos élni kell ilyenekkkel! amúgy a cd nyitogatós cucc nem nagy szám! egy kb 4 szavas parancsból áll,aztán ez van még 59 alkalommal egymás alá beírva! meg nekem szöveget is ír ki,de már jó fél éve nem nyitottam meg!
Moderátoroknak üzenem,hogy elnézést,nem bőszíteni akartam a fórum moderátorait,csak az elmúlt pár napom húzós volt,lefáradtam elég rendesen,és nem figyeltem! Elnézést kérek érte,máskor jobban figyelek! :hide:
Idézet: „Szerintem vicces!” Akkor nyisd meg magadnak minden nap legalább 100-szor, aztán röhögj magadon, hogy milyen hülyeséget csinálsz! Küldök mindjárt olyan programot, hogy a feladatkezelőt nem tudod megnyitni, meg olyat, ami "kiiktatja" a program futása alatt a reset/kikapcsoló gombot! Na így szórakozz ezekkel a programokkal!!!
Idézet: „egy kb 4 szavas parancsból áll,aztán ez van még 59 alkalommal egymás alá beírva” Ha tudnál programozni, akkor ezt nem írtad volna le... de akkor meg tulajdonképpen minek írtad?
[OFF]Az övé abból áll. Van erre a hülyeségre 1000+1000 megoldás.
Jól van, szerintem most már hagyjuk ezt a kifakadást. Kiskacsa2009 megkapta a büntetését, ráadásul elérte, hogy annak letelte után is rajta tartsuk a fél szemünket.
Kár lenne még ezt oldalakon át ragozni - hagyjunk helyett a vicceknek is végre
No akkor vissza az eredeti kerékvágásba.
A székely fiú vacsora közben így szól az anyjához: - Idösanyám, nem elég savanyú ez a káposzta. - Fiam, hát ez mákostészta. - Annak elég savanyú. Áll a székely a bíróság előtt emberölés vádjával, kérdi tőle a bíró: - Na Áron, hogy is volt az az eset? - Tekintetes bíró úr! Há' úgy vót, hogy eszem a banánt bicskáva. Eldobom a héját. Gyün a komám. Elcsúszik a héjján, oszt zsupsz bele, pont a bicskámba! Oszt még hatszó'... Lehet gyakorolni!
Nemrég szóba kerültek a party képek. Ez lemaradt.
A srácnak a bal alsó hatosa tré állapotban van.
Keleti pofák.
Figyelem minden fórumozónak!
Itt végre mindenki megtanulhatja a PC helyes használatát!
Ha már szóba jött nemrég, hogy ki az ügyes, akkor Ő mi? ejha
Nagykállai oroszlán.
Egy kicsit kopasz, egy kicsit soványka, de a miénk! |
Bejelentkezés
Hirdetés |