Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tehát az usákok kifejlesztették a csupa hólyag kutyát.
![]()
Ugyan, ez csak egy plottrer és egy terrier keresztezése: Plotterrier.
![]()
No de az sem rossz ami utánna van.
![]()
Fórumot olvasgatva azt tapasztaltam hogy sokan foglalkoznak vasútmodellezéssel. Nos lehet hogy én is elkezdem.
![]() Vasútmodellezés kicsit másképp
Ez ügyes, ha jól irányítja akkor nem kell pincér
![]()
Tényleg, nyitni kellene online kocsmát
![]()
Esti párbeszéd férj és feleség között a házasélettel járó kötelezettségek
elvégzése után, kellemes fáradságérzet közepette, egymás karjában. Feleség (álmodozón): Mit tennél, ha meghalnék? Újra megnősülnél? Férj (álmosan): Biztosan nem! Feleség (izgatottan): Miért nem? Nem érzed magad jól a házasságban? Férj (óvatosan): De, igen. Feleség (kibújik a férj öleléséből felkönyököl, és kérdően néz a férjére): Szóval akkor miért nem nősülnél meg újra? Férj (éberen, odaadóan): Jó, akkor újra megnősülnék. Feleség (fájdalommal az arcán): Megnősülnél...? Férj (felsóhajt és átfordul az oldalára)........ Feleség (kitartóan): És a mi ágyunkban aludnátok? Férj (magabiztosan): Hát hol aludnánk? Feleség (kitartóan): A képeimet kicseréled az övéire? Férj (értelmesen): Ezt tartanám illendőnek. Feleség (még mindig kitartóan): És a golfütőmet is használná? Férje (megkönnyebbülve): Nem. Balkezes. Feleség (csend).......... Férj (fejével a párnában): A francba, a francba! ![]()
És ő ügyes?
Bővebben: Link
Nagyon profi! Este meg is ijednék azoktól a medvéktől. Ez már nem is annyira
Idézet: -be való, hanem inkább a „Viccek - Mókás történetek” Idézet: -be. Tudom, nem elektrós, de egy egy LED a szemeknek, és akkor tényleg berosálnék attól a medvétől.„Ki, mit épített?” ![]()
Láncfűrésszel csak fát tudok dönteni.
Egyébként is ez női munka... ![]()
Olyanra gondolsz mint a pizzafutár? Halott ügy! Így elmaradnak majd a jó kis haveri beszélgetések, sztorizgatások, meg a kocsmai verekedések.
![]()
Nem, Ő a Favágóné Harkály Ibolya. Bocsi harpo!
![]()
Elmegy a cigány embör a munkaközvetítőhöz már sokadszor, és a munkaközvetítő már nagyon únja a fejét, de most jó kedvében van, és felajánl neki egy jól fizető munkát. Leírja a munkakört:
-Szabó úr, nagyszerű hírem van az ön számára, találtam egy nagyon jól fizető munkát, nem túl bonyolult, csak annyi lenne a feladat, hogy 150kg-os acél tömböket kéne 190cm magasba a feje fölé emelni, és mindezt a kezével, havi 200.000Ft fizetésért... -Hát én ezt nem csinálom! -És miért, ha kérdezhetem? -Mert ez női munka... -?? -Csinálja a k... anyja. Így már érthető miért női munka ez láncfűrészes meló?
Székely bácsi meghallja, hogy a faluba új állatorvos érkezik, aki - mellesleg - érti az állatok nyelvét. Ki is hívja, mert sántít a lova. A doktor megpaskolja a lovat, az felnyerít. Az orvos már mondja is: A jobb első lábában van egy tüske, a patkó mellé befúródva. És tényleg, mikor felemelik a lábát, ott van.
A szomszédja is áthívja, az állatorvost, nézze már meg a tehenét. A doktor megpaskolja, a tehén bőg egyet: Múúúúúúú! És már mondja is a tehéntől hallottakat: A bal hátsó tőgyét napok óta nem fejték ki rendesen, kicsit be van gyulladva, ezért érzékeny. Ebben a pillanatban az udvarról befut a kecske, és mekeg egy hosszút. A székely bácsi ijedten fordul az orvoshoz: Ne higgyen el neki semmit, doktor úr, hazudik folyton ez a rohadt dög!
Stílus különbségek: ő meg orosz lehet.
Bővebben: Link
Ez a nem mindegy!Bővebben: Link
Gondoltam, bearanyozom a Ti napotokat is az alábbi kis történettel, amely az egyik ismerősömmel történt pár napja, és megosztotta velem:
Időpont: ( április 19 ) délelőtt. Helyszín: Budapest, Egér út, S*ell kút. Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb. Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított. Szóval jön ő a kutashoz: o Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci o Kutas: milyet? o Csaj: ccc nem tom. hány napos van? o Kutas: ilyen-meg ilyen. o Csaj: Ilyen jó lesz. o Kutas: ok, rendszám? o Csaj: Most szívatsz? o Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám o erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy ráb***tok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött 3 perc múlva visszajött, letette, a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez? Kutas: nem kellett volna behozni, elég lett volna ha bemondod Erre a csaj: "úúú igen,?" jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől, jó fej volt. Azt hiszem, ha a jövőben pályamatricát veszek, ez mindig eszembe fog jutni! Csak el ne röhögjem magam vásárlás közben!
Nem gondoltam volna hogy létezhet ilyen
![]() ![]()
Nem is gondoltam volna, hogy az oktatási reformok ilyen gyorsan, ilyen hatékonyak lehetnek.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |