Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez azért nem teljesen igaz így. Múltkor is itt voltál egy kicsit, ha jól emlékszem, akkor valami rokonodnál neteztél.
Ez igaz, de az otthonom és a növéremtől való távolság 120km, és neki van internete is, ezért tudtam feljönni. De a pont az jogos!
Üdvözöllek! Igen minden rendben van, szerencsére. Azért is tartott ilyen sokáig az internet ügyintézés, mert az az üzlet ahol először intéztem a megrendelést, ott semmit nem intéztek el, és bementem egy másikba, ahol felnézettem az adatbázisra, és meglepődve tapasztaltam, hogy a folyamat el sem indult. Ekkor abban a bizonyos másik üzletben megkötöttem újra a szerződést, kettő nap el is telt, és ismét lett internet. Ekkor meg a vonal hiba lett a két végberendezés között (a modemem - és a szolgáltató hálózata között) és a telefon is süket volt, meg én is. Aztán másnap se történt semmi. Ekkkor még nemtudtam, csak sejtettem hogy mi lehet a hiba. Aznap utáni másnap felhívtam a szolgáltatót, hogy gyarsan tegyenek csodát, mert igy elbúcsúzún egymástól. Erre pár nap és jó lett a a vonal, és mégre tudtam csatlakozni. Mérgemben a telefonom egy kicsit megrepedt, de hát ez van ha "made in csájna" gyártmány. Röviden egynni lenne.
Hosszan, nagyon hosszú lenne, és fütty lenne jó egy két szó helyére ha azt úgy leírnám. Aztám meg akkor nekem fütyültek lenne.
Szia!
Bocsi hogy csak úgy hipp-hopp eltűntem, de mennem kelet javítani, illetve előbb szétszedni.. Persze amit írok nem csak neked szól hanem MINDENKINEK.... Szóval az öntött vas Orosz kazánunkat kelet szétszedni... Már a tömítések öregek így azt kell javítani, no meg kipucolni.. 5 tagos az egész ebből már 2 tag ki van pucolva 3 pedig még sorakozik... Képeket csatolok..
További képek..
Ha nem nagy fárasztás, apám csinált valamit, amit lefotóztam, és az lenne a feladat hogy találjátok ki mi lehet :yes: Gondolok itt a funkcióra és az anyagára.. Üdv! Remélem nem fárasztalak titeket evvel...
Szerintem egy visszacsapó szelep lesz a találós kérdés megoldása
A szelep az oké
Amúgy, lábszelep, anyaga saválló
Szia Ampi! Jó újra köztünk tudni. Nem irigyellek, ha nekiállsz visszaolvasni az eddigi hsz-eket!
Idézet: „amugy az a jó ha minél nagyobb XD az azt jelenti h a CPU 98 % szabad” Milyen XD, - ami minél nagyobb, - jelenti azt, hogy az a legjobb? Te érted azt, amit leírsz? Légy szíves írj érthetően, és használd a nagybetűket és írásjeleket!
A "minél nagyobb XD" egy minél nagyobb warnt jelent!
Vannak folyadék szelepek, levegő és gázszelepek, és akkor vannak a lábszelepek...
Ahol áramló lábakat használnak? Esetleg a lábszelep a cipőből az izzadtság és a lábgomba kivezetésére szolgál? :hide:
Idézet: „Ahol áramló lábakat használnak?” Nem, rossz a tagolás. Igaziból áram lólábakat.
Akkor már értem: miért mondják azt, hogy "az áramütés felér egy lórúgással!" :whistle:
Annyi biztos, hogy nem fogom visszaolvasni.
Üdv már rég láttam a karakteridet az LCD kijelzőmőn.
Kettő havi információkiesést, próbálok behozni. Első felcsatlakozáskor, kaptam egy tonna mailt, és 17 -en "zaklattak" msn -en, skypon ketten. Délután négykor ültem le a gép elé, és még most is a gép előtt vagyok, de most már kikészülök lefeküdni, hogy holnap felkészülten tudjak, készülődni a költözködésre. Nem költözök, csak másnak segítek. A délután szabad lessz, de azt alvással töltöm el, mert másnap az első vonattal megyek Pestre a börzére, és az utolsóval megyek haza. Program az van bőven.
Akkor jóéjszakát kívánok mindenkinek, mentem töltődni.
Eszerint a Börzén találkozunk?
Köbzoli barátom szavaival élve: Birkabőr! Ja, nem: Juhhéj!
Jóvanna! Ne kötekedjél! Azért, mert Te vagy a kisebb, azt hiszed, mindent szabad? (Tockost? Én? Neked? Soha!)
Hogyne láttam volna, bár ha Felétek ilyen a kutya, kíváncsi volnék, milyen a macska...
Valószínűleg nem macska látható a képen, hanem identitás zavaros kutya!
Netán leánymacska? :hehe:
Bocsánat a hölgyektől! :hide: :peace:
Illetve fiú, csak nem tud róla!
Bocsi nekem is hogy eltűntem, csak keróztunk haverommal 100km-t és utána még nem volt vége a napnak. Ma fél 5 körül értem haza... És nem volt semmi buli semmi disco, csak ezek a mai fiatalok...
Ez a kép nem szerkesztett, a windows adta ki a hibaüzenetet!
Ez pedig már egy szerkesztett fantáziakép
Sőt. Egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán bármiféle macska lenne.
Az egy dolog, hogy mi annak hívjuk, de a fene se tudja, hogy ők egymást közt minek nevezik magukat.
Én sejtem. Ők egymást Miau-nak nevezik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |