Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szép estét mindenkinek
Ma voltam kint a vadászmezőn (annak a csávónak a telkén aki ellát cuccokkal, aki korában olvasta az OFF-ot érti miről van szó). Szereztem egy régiséget ami egy Videoton Magnó csak nekem nem piros hanem fekete olyan mint Itt Az MK 23-as.. Kaptam még egy zacskó 5-ös DIN csatlakozót amit a "Híradástechnikai Vállalat (HTV)" gyártott.. Nézem rajt a bélyegzőt de a szememnek nem hitem Olvasom "1984. MÁR. 28." mondom ez még jó erős lehet... Üdv!
Zoli! Te most kínozni akarsz minket?
Zoli15 a szent inkvizítor.
A HTV-k tényleg jók. Nálam egyenrangúak a Hirscmannal. Ezek a mai kínai szutykok bezzeg...
Laci! (ha szabad így írnom) Már miért kínoználak én titeket?
Úgy gondolom hogy a mai nem is volt olyan nagyon jó fogás.. Idézet: „Zoli15 a szent inkvizítor.” Ez mit jelent?
Ne értsd félre. Csak poénkodom. Jó hogy van egy ilyen lehetőséged a régi cuccok beszerzésére.
Én nem értem félre, mert magát a szót sem értem hogy mit akar mondani
Most belekukkantottam a magnóba, Keresem mi hajtja a hangszórót.. Egyszer csak látom hogy 2TO-6 tokozású tranya feszít az alumínium lemezen.. Germánium tranyós erősítő.. (AD161<---->AD162)
Most komolyan kérdem: nem tud senki semmit lapose kollégáról? Vajon miért tűnt el?
Már 3 hónapja nem járt itt, pedig korábban nap-mint-nap itt lógott és segített ő is. Utána kéne járni a dolognak...
Az inkvizició vallató, kínzásokat levezető bíráit hívták inkvizítoroknak.
Ez a baj az ilyen fórumoknál, az is lehet, hogy valami baja történt és mi nem is tudunk róla. Bár ilyet nem szabad mondani.
Eszerint igen!
Jajj, egy jóestét mindenkinek kivánok, mert azt elfelejtettem. Nemtudom hogyan fogom az éjszakát kibirni.
Aztán mégsem...
Pedig "messziről" láttalak, csak nagyon beszélgettél (meg én is), utána eltűntél, bár kedvenc könyvtárosunk, Matyi keresett ezerrel...
Jelentem, a Videoton MK 23 teljesen megjavítva...
Működik szépen meg minden.. Majd megmutatom apámnak is hogyan muzsikál (jelenleg nincs itthon) Üdv!
Már van jó 25 éve is, hogy nem láttam működőképes példányt.
Én meg eddig nem is tudtam róla,hogy van ilyen
Ha meg akarod nézni, eljöhetsz Üdv!
Az kissé messze lenne. Inkább itt nézegetem.
Áhh, nem vészes...
De neked milyen jó, Mehetsz a börzére
Még sosem voltam.
Már nem akarok vásárolni alkatrészt, mert így sem férek tőlük. Csak dumcsizni mennék ilyen helyre. Lehet a Kecskemétire elmegyek.
Bővebben: Link meg szerintem azt is kikéne kapcsolni hogy a témanyitó adja saját magának a pontot :hide:
Nekem 27-em volt először. Emlékszem 2250FT-ért vette apám egy Selena Orosz (bocs Szovjet) rádióval ami szintén 2000Ft volt. Ez ma megfelelne majd kéthavi fizunak. :eek2:
Szintén, Szia Zoli!
Szóval akkor nem Videoton Pedig ha így írtam a googlébe kiadta pont azt amit kerestem Eloszlottak már a fórumtársak?
Édesapám anno a BRG-ben dolgozott jópár évet, amíg még megvolt a gyár...
Ezen nevetek, a kutya illetve macskaházra nem szóltak semmit?
Hah, ezek a mai fiatalok...
Bezzeg a mi időnkben! Ugye Zolikám?
Na majd lesz mivel szívatni Matyit
Nyugi! Nálam az eltérítőtekerccsel járt így
Matyi:
Idézet: „...a nevem KÉM, MatyiKÉM....” |
Bejelentkezés
Hirdetés |