Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   528 / 3599
(#) Georgee hozzászólása Máj 12, 2009 /

Idáig mennyi volt a legtöbb látogató az oldalon? Mert, most nekem a kép szerint ezt irja

HE.JPG

(#) Norberto válasza Georgee hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

A Közérdekű topik utolsó oldalain pont erről olvashatsz!
(#) pety20 hozzászólása Máj 12, 2009 /

Osztály OFF! Villamosgép és berendezés órak utáni pillanatképek a 14/AC -ből! Régi idők...
(#) Ricsi89 válasza Georgee hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

Ez még semmi. Volt itt már több is a múlt héten, mint ahogy Norberto írta a közérdekű topicban vannak a képek.
Egyre kevesebbet offolunk azt vettem észre. Régebben valahogy jobban pörgött itt az élet. Most meg jó ha egy oldal összejön egy nap alatt. Régebben azért egy este egy pár oldal megtelt, másnap meg alig bírtam olvasni az esti eseményeket.
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

Mert itt van a jó idő mindenki szánkózik stb

Majd kipróbálom már a porban való szánkózást. Lehet jobb, mint a hóban. Azért a jó időből is megárt a sok. Ilyenkor este már nemhiszem, hogy kint lennének. Vagy mégis?
(#) Georgee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 12, 2009 /

A multkor irtam linóleum + szilikon, lehet szánkózni

Csak a konyhában van linóleum, az meg elég kicsi. Nincs hely szánkózásra. Amúgy is ha én ott szánkóznék, akkor hol készülne a finom étel?
(#) llaci56 válasza Imi65 hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Bár az időm kevés, de ezt akkor is leírom. (...ha nem is érdekel senkit! )
A feltuningolt Danuviámmal Balatonról hazafélé (Agárdnál) látom, hogy valami érdekes guruló tárgy előz engem jobbról, majd be gurul az árokba. Meg is álltam, mert motor ezzel együtt le állt. A lendkerék volt az, de nem a tengelyről jött le, hanem az agy szegecselése szállt el. Rögtömzött manőverrel, és egy Trabi gy.trafóval akksi gyújtássá alakítottam a gépet, -hazáig ki is tartott. Másnap véglegesítettem a rendszert.
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

De honnan szereztél az árokparton egy Trabi trafót? Lestoppoltál egyet, nem adná-e kölcsön az egyiket hazáig? Vagy gubiztál az épp arrafelé parkolókból?
(#) poros válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Üdv. A régi “szép időkben” mindenki egy csomó alkatrésszel felszerelkezve közlekedett. Én magam is bekészített trabi főtengellyel stb. Egy Bp. útra külön felkészitetük a kocsit nehogy baj legyen . Mégis elvesztettem a bal hátsó kereket a keleti előtt csúcs forgalomban . Gondolhatjátok mennyire örültek nekem a harmadik sávban moccanni sem tudtam vele míg meg nem javítottam.
(#) Action2K válasza poros hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Én is szenvedtem hasonlót, egy Barkas-szal. Bal első keréknél csapágytörés a régi Árpád híd közepén, a belső sávban. Akkoriban a villamos síneken voltak a belső sávok.
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Imi már leírta az akkori körülményeket, - nem volt még vasárnap is nyitvatartó supermarket. A trafót egy bácsi adta, akihez becsöngettem. Adott volna lendkereket és lehúzót is hozzá, de nem volt neki. (16 éves voltam.)
(#) poros válasza Action2K hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Boldog régi szép idők! Ezek a mai kacatok megállnak és kész . Néhány alkatrészről már azt sem tudom mire szolgál. Nem is beszélve róla milyen jó érzés volt könyékig olajosan valamilyen hivatalba bemenni.
(#) mizsei.robi válasza sprofan hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Nekem ezeket írja ki!
(#) valve hozzászólása Máj 13, 2009 /

Róbert kollega! 1.23Mb kép...

Kicsitt eljátszadoztam a Photoshop CS4-el... És hát az alábbi kép lett a végeredmény. Szerintetek?
Viszont a legfontosabb, hogy nem tudom hova szúrhattam volna be a na-nagyon fontos Keresőt...

HEMenusor.png

(#) Ricsi89 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Na ez a felkészültség. Akkor ott egy komplett cseremotor lapult meg a csomagtartóban. Nekünk csak egy szerszámos láda van meg egy-két apróbb dolog az autóhoz. Múltkor eltűnt az alapjárat, erre kinyitottam a motorháztetőt, kicsavartam kézzel az alapjárati mágnesszelepet, kifújtam és mentem is tovább. Két perc volt ez. Majd otthon tüzetesebb vizsgálatkor derült ki, hogy nem ez volt a fő gond. A kartercsövön telenyomta a karburátort a motor vizes, olajos trutyival. Még jó, hogy hazaértem vele. Végig érződött, hogy nincs meg a megszokott erő. :yes: Azóta a kartercső le van kötve, hadd eressze a szabadba a trutyit, míg nem jön a nagygenerál.
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Én a simóval nemrég még úgy közlekedtem, hogy karbi, gyertya, benzincső, gy,trafó mindig volt nálam.
(#) Action2K válasza szamóca hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Mostanság, már hogy nincs nálad, azaz a mocidban, azóta tolod?
(#) szamóca válasza Action2K hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Mostanság már stabilan működik a drágám.
Fa kopp-kopp
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Nem tudom Talán már nem láttad a házad
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Azzal járok melózni. :beka2:
(#) Norberto válasza valve hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Hidd el, a Kereső helyének meghatározása nem csak neked volt dilemma

Régen is sokat agyaltunk ezen, és még talán most sincs a legoptimálisabb helyen...
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Idézet:
„kilökte az egyik gyertyámat”

Csak úgy engedély és minden szó nélkül?
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Szerintem minden jó helyen van csak némely tagok lusták vagy inkább 1-2-re választ akarnak...
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Máj 13, 2009 /

Persze! Biztos rallyzott vele, azt tövig nyomta neki, míg ki nem köpte a tüdejét. Azaz a gyertyáját.
Aki akar, nosztalgiázhat: Link
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Ebben a hideg, esős időben kinek van Off-hangulata. Nem mintha On-os lenne.
(#) zoly15 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Én is néztem, hogy senki nem ír
(#) valve válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Na Na...
(#) zoly15 válasza valve hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

"Na Na" Na?
Következő: »»   528 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem