Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   529 / 3599
(#) Georgee válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Itt vagyok én is
(#) Ricsi89 hozzászólása Máj 14, 2009 /

Én épp kint voltam és az épülőfélben lévő távirányítós autómat nyúztam egy kicsit a vizes járdán. Csak lemerült az aksi és bejöttem amíg feltölt. Jó lesz nagyon, ha egyszer elkészül.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

HA egyszer elkészül
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Jaj már! Optimistának kell lenni! Én is lassan fél éve építgetem a csöves erősítőimet. Még csak ott tartok, hogy két különböző csövet megépítettem deszkán. Egyrészt, hogy beletanuljak ebbe a technikába is, másrészt, hogy halljam a hangjukat, harmadrészt, hogy a rabjukká váljak. Már egy tucatra való alkatrészem lesz lassan.

Más: Halkan mondom, tojásos nokedli a vacsorám.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Már azért nem itt járnék vele, ha nem lenne minden ellenem. Elkészült a távirányító és vevő pic programja is, de egyik pic-be sem tudom beletölteni a programot. Pedig a pic azelőtt még egy lcd tesztelőben volt és jó is volt, most meg nem hajlandó befogadni magába a tudást. Szóval így elég lassú a haladás. Még most az eredeti távirányításával megy. Csináltam egy nem túl jól sikerült képet, nagyon szépen néz most ki. Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Ne érts félre, vicces hangulatban voltam ezért írtam, semmi rosszindulat nem vezérelt
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Idézet:
„Halkan mondom, tojásos nokedli a vacsorám.

Már megint a térdemet akarjátok?
Már majdnem eltűnt minden var erre újr le akartok "bénítani"
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Hogy lehet ennyi tojásos nokedlit enni? Nem mondom, egyszer egy évben, vagy inkább kettőben... (Brrrrr... annyi tészta... ) Nem jutna hely a pacalnak. Pedig abban van a vitamin!
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Palacknak?
Netán oxigénpalack?
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Nyugi nem értettem félre én. Tudom, hogy poénnak szántad és annak is fogtam fel.
Amit Laci írt az nem palack, hanem pacal.
(#) Georgee válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Már meginnt tojásos nokedli . Erősen gondolkozok, h ugrok eggyet, valakinek van már élménye tandem ugrásról???
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 14, 2009 /

Halihó :peace: Mindenkinek! Elnézést kérek mindenkitől hogy most csatlakozom be előszőr, de MatyiKÉM -ék annyira "leterheltek" vasárnap, hogy mire az ágyba döltem, addigra a kapocsfeszültségem a tápfeszülségem 1/8 -a volt. (Cellazárlat). Hétfőn, a munkahelyen, mint a -nappali szellemjárás lassított felvételen- olyan voltam. A többi napon is, mint a Goliátelem, döltem be az ágyba. Szép fokozatosan, sikerült kialudnom magam, mára már "rehabilitáltnak" mondhatom magam. Szükségem is van rá, mert holnap megyek KRESZ elméletből vizsgázni (korábban fel kellett függeszteni, a lakáshitel majdnem bedőlése miatt). A vasárnapi hazajutásom is kicsit döcögősre sikerült. A 2-es metróval még sikerült odaérnem úgy, hogy a vonatig volt még három percem. Látom automata nyokodja ki a jegyeket. Nézek egy nagyot, -annyi gomb van előttem, hogy minden perverz gombnyomorgató álmát kielégíthette volna-. Mire sikerült bepötyögnöm a koordinátákat, addigra sikerült lekésnem a vonatot. Néztem hogy elfogad papír illetve fém pénzt. Mivel a tranzisztoros jegykiadóban nem bízom, ezért inkább érmével akartam próbálkozni, mert féltem a hogy a papírpénz a darálóban köt majd ki. Szóval nézem az aprópénzt; nem elég. Raknám vissza, erre a fele kiesik, és ezzel mindenki figyelmét felkeltve, siettem összeszedni. Egy srác már jött is aprót kéregetni, de nem adtam neki, hiszen én se más bénzéből élek. Végül beadtam a tranzisztoros jegykiadónak a 2000 forintosomat, és meg is kaptam a jegyem, és a fél tejfölös doboznyi százast, és rohantam a vonatra (igaz volt egy órám a következőig, de mindegy). Ott majdnem "stanby" -ba kapcsoltam az unalomtól. Majd amikor elindult a vonat akkor pihentem egy kicsit, és felkeltem herceghalomnál. Annyira meg voltam zavarodva hogy voltam, hogy kemény három percig, tiltásig kipörgött a vérszivattyú kamrám. Amikor a gyorsvonat elment a vonatom melett, akkor visszaverte az én vonatom oldaláról világító utastájékosztató fényét, hogy hová megy a vonat, és akkor már megnyugodtam. Szóval, valamennyire, de azért izgalmas volt a vissza út is. Fél éjfélre haza is értem.
Ez a börze volt a legelső nekem, még ilyen élményben, soha nem volt részem életemben, és meg is lepődtem hogy mennyire, "családias" a társaság. Előszőr amikor szó esett rólla ( valamikor december környékén), akkor meg sem fordult a fejemben hogy elmenjek egy ilyen börzére.

Frankye: én meg sajnálom hogy nemtudtam veled találkozni, matyi mindent megtett, ezügyben, de az én nyálcsorgatva figyeltem a kiállított rádiócsodákat, sőőt alatrészeket is vettem, ami hirtelen eszembejutott. Az egyik teremben volt egy kedves idős emberke is akől vettem 5db SMD dipkapcsolót, és 250db SMD zöld ledet, amiben csak 190 volt, de nem is mérgelődtem (és nem is fogok), mert a napom jól sikerült. Köbzoli is elárasztott minket elektrikai csodáival, még a szemeteskukáját is feltártuk matyival, hogy mi lakozik benne, esetleg egy korábbbi munka martalékait felfedezzük. A feltárás sikeres volt, matyi rögtön talált egy hőskori Ttungi varrógépizzós (ha jól tudom) dobozt, amiért el is kapta köbzolit. Egyszóval nagyon jó volt a nap, de nemsokára 23 -ai, börzén is leszek, remélem azon majd találkozhatunk. Minden jót, és kellemes szép estét mindenkinek.
Húú de rövid voltam! Majd kapok a zuzámra!
(#) Müszi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Idézet:
„Halihó Mindenkinek! Elnézést kérek mindenkitől hogy most csatlakozom be előszőr, de MatyiKÉM -ék annyira "leterheltek" vasárnap, hogy mire az ágyba döltem, addigra a kapocsfeszültségem a tápfeszülségem 1/8 -a volt. (Cellazárlat). Hétfőn, a munkahelyen, mint a -nappali szellemjárás lassított felvételen- olyan voltam. A többi napon is, mint a Goliátelem, döltem be az ágyba. Szép fokozatosan, sikerült kialudnom magam, mára már "rehabilitáltnak" mondhatom magam.”

Mintha csak magamat látnám

üdv
(#) _ampervadasz_ válasza Müszi hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Hát igen, szerintem ezt mindenki elmondhatja magáról, főleg aki hasonló lukascipőben jár mint én.

üdv!
(#) llaci56 hozzászólása Máj 14, 2009 /

De én miért nem találkoztam az ampervadásszal? Mert a müszivel, meg a többiekkel találkoztam...
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

A tojásos nokedli csak egy ürügy. A vitamin a salátában van, ami szépen terem a kertben. Valamit meg csak kell hozzá enni.

Egy vendéglős sztori:
Haverjaim is elég ínyencek, és bő étkűek, s amikor egy nagy lakoma után a pincér még megkérdezte:
- Hozhatok esetleg egy somlóit desszertnek?
- Nem, köszönjük az könnyű étel.
- Akkor mit hozhatok?
- Egy nagy adag brassóit, csemegeuborkával!

A pincér kihozta, s végigleste a bárpultból, ahogy befaljuk.

A következő kérdése már csak az volt, hogy hozhatja a számlát?
(#) _ampervadasz_ válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Pedig, kitűző is volt rajtam. Sebaj, ezentúl minden megszervezésbe kerülő börzén ott leszek! egyszer csak összejön
(#) Action2K válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Én meg senkivel sem. Persze, ha elmentem volna. Pont akkor nem mentem mikor Ampival is találkozhattam volna.
Szia Ampi! Legalább fotón már láttalak!
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Szia! Matyit faggattam, hogy te is ott voltál e. Remélem a most 23.-ain leszel majd. Hóhóhó hó....! Googa, őrólla már nagyon régen nemhallottam már. Ő nem lessz majd egyszer ott valamelyiken?
(#) llaci56 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Ilyen időben valószínű, szolizik.
(#) _ampervadasz_ válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Akkor mondjátok meg neki, hogy a legközelebbi börzén lessz szolárium eladó is, hátha eljön .előre is elnézést kérek, ha megbántottam volna valakit

Mára már tentézek, holnap autósuli :bummafejbe: . Jóéjszakát mindenkinek.
(#) Attila86 hozzászólása Máj 14, 2009 /

Van nekem egy ilyenem:
Bővebben: KÉP
Régen ezt használtam kis sárga minidrillel, de utálom mert nagyon kotyog. Ha kell valakinek és holnap délelőtt ki jön érte az Örs-Vezér térre, akkor az övé. Ingyen.
(#) llaci56 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Nekem is van, bi bi bíííí! :beka3:
(#) Attila86 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 14, 2009 /

Akkor te már nem kapsz.
(#) Attila86 válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 15, 2009 /

Elkelt!
(#) Frankye válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 15, 2009 /

Bizony, el! Ezúton is köszönet érte!
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Máj 15, 2009 /

Szép napot mindenkinek! Sikerült átmennem a vizsgán, három hibás kérdésem volt, amiből egy három hibapontos volt. Most már mehetek vezetni is. Erről jut eszembe, hogy kb, mekkora a legmagasabb átlagéletkora, egy oktatónak? A mai vizsga alapján, úgy nézett ki hogy a fele bőven selejt volt. A csoprtban az összes csajt megrántották, 14 - 18 hibaponttal! A fiúk között "másodikként" végeztem 5 hibaponttal, az előttem lévő, csak egyel előzőtt meg, a többieknek 6 - 8 hibapont között végződőtt a nap. Így már teljesen érthető, miért van annyi "okos" járművezető az úton. szándékosan irtam járművezetőt
(#) Attila86 hozzászólása Máj 15, 2009 /

Frankye, szívesen!

-----------------------------------------------------

Jútyúb videót be lehet úgy ágyazni hogy az oldal betöltése után magától lejátszódjon?
(#) Norberto válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Máj 15, 2009 /

Idézet:
„legmagasabb átlagéletkora, egy oktatónak”

Egyetlen oktatónak nemigen van átlag-életkora
(#) _ampervadasz_ válasza Norberto hozzászólására (») Máj 15, 2009 /

Esetleg személyes tapasztalat?
Következő: »»   529 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem