Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Egy kis fejtörő estére. Akinek sikerül teljesen kitölteni az nagyon ügyes! Nekem anno hetekbe telt. (persze nem folyamatosan e fölött ültem... )
Sok sikert! uli
Ez halálos, sztem lealázta az apukát rendesen
mit nyer aki leghamarabb megoldja?
már elhagytam ez eddig még senki nem jutott szintet
Warnt!
megoldottam
Bizonyíték: csak mondok egy két dolgot a végéről, egyébként aki nem tud helyesen írni az soha nem fogja megoldani KÜLDD EL A ........ ezt írja ki a végén ezt csak bízonyítékként írtam.
NA KI A KIRÁLY
Egyébként nagyon sokrétű, és gazdag szókincs kell hozzá hogy megoldd, ill. érteni kell kémiához filmekhez, meg minden egyébhez
Ez gyors volt
Pedig nem tudtam a megoldást, ezt amúgy már mióta ismered? Csak hogy írtad hogy 2 hétbe telt, miért nem tetted fel hamarabb?
Ha van még ilyen akkor szívesen várom, szeretek ilyeneken agyalni
Idézet: Ez simán megoldható: Firefoxot kell használni, és felrakni hozzá kiegészítőként az Adblock Plus-t. Volt reklám-nincs reklám. Na ez a vicc „átugrani a monitorból kifolyó reklámokat”
Ezt szerintem csak azért tette, hogy feltűnőbb legyen , a kis piros háromszög jól mutat a név mellett :yes: , de én azért nem kérek, jobb szeretek belolvadni a tömegbe
Már egy két éve itt csücsül a gépemen, most találtam meg újra, ezért csak most került fel. Ügyes voltál, gratuulálok
Sziasztok!
Hátha ezt nem ismeri valaki!
ha valakinek sikerül átvinni, az szerintem megoldotta a lehetetlent, vagy csak én vagyok buta , de ha a matekot nézem akkor nem lehetséges, tehát a válasz nem lehet
Nekem sikerült első nekifutásra 9 perc alatt még 1 éve. Elvileg 2 megoldás is van, de most már nem emlékszem a menetre, valahol egy txt-ben megvan a megoldás is, de szerintem nem lesz rá szükség, valaki majdcsak megoldja.
Szerk: Na megcsináltam most is. valóban két megoldás van, de lényegében csak egy.
akkor nem adom fel, de ez baromság hogyhogy nemtudom megoldani, már ideges vagyok
pihentem 5 percet, újból nekifutottam és vagy 2 perc alatt megoldottam , ha kell leírom a megoldást, de sztem se bonyolult, így utólag
amúgy tényleg van 2 megoldás attól függ hogy az apával kezded az áthurcolkodást, vagy az anyával ennyi
2min. 32 sec.
Sziasztok!
Nekem ez japán teszt ismerős! Én átvittem 6perc alatt,de már idegesen! És tényleg kétféleképpen lehet megcsinálni!
Ha van valaknek hasonló logikai feladata, szívesen várom azokat, olyan mint az enyém, vagy amit előttem pár HSZ-szel linkelt be. Azon még rajta vagyok!
Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel, és el is
határoztuk, hogy összeházasodunk. Csak egy dolog aggasztott... A gyönyörű szép húga... Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt amikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt. Egy napon a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt amikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tud leküzdeni. Azt mondta, hogy szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor felért lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljába. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül ... ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta: - Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban! Tanulság: Az óvszert mindig tartsd a kocsiban
És mivan ha BKV-vel megyek oda?
Úúú ez nagyon fájt , én nem a kocsiban tartom, hanem a szekrényemen (volt már amikor itthon hagytam) Ebből meg a tanulság, mindig legyen nállad
|
Bejelentkezés
Hirdetés |