Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   242 / 977
(#) bankimajki válasza SALáta hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

én azt megcsinálnám, majd megmondanám neki hogy kapcsolja be (persze én lelépnék a helyszínről) ő akarta
(#) titi hozzászólása Máj 26, 2009 /

...és úgy jártatok már, hogy az illető néhány héttel korábban, éjszaka a kiskorú fiát elküldte hozzám hogy eltulajdonítsa a fűrészemet. mindezt télen, Persze amikor kérdőre vontam, tagadta, és még majdnem nekem is esett, pedig egyértelmű volt a dolog.
De amikor persze a tv beadta a kulcsot, majdnem térdenállva könyörgött, hogy menjek már el, csináljam meg...
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

erről nekem is eszembejutott egy régi sztori, egyszer (régen) haverokkal fociztunk, közben meg egy alkoholista ellopta a bicajom. Mi követtük, és visszaloptuk, így kell ezt megoldani, persze akor még 8-10 éves lehettem.
(#) titi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Na az szép látvány lehetett...
(#) bankimajki válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

ez komoly lehettet, de én is tapasztaltam már egysmást, amíg megtanultam egykerekezni, csak tipp de szerintem több, mint 100 at eshettem, és volt köztük cifra is , de a legszebb hosszú meredek lejtőn lefelé GÓ, majd a végén a kerék megakadt egy fűcsomóban, én meg repültem pár métert, de van egy hihetlen sztorim is. Egyszer azzal hülyültem hogy elsőkeréken gurulni, majd megállni, és úgy sikerült hogy előreborultam, de úgy hogy a bicikl megállt mellettem fejjel lefele, és pörgött mind a két kerék. Én meg elnyomtam mellé a +poént, na látjátok fiúk így kell biciklit szerelni
(#) szamóca hozzászólása Máj 26, 2009 /

A gyerek nagyon kínlódott, hogy felhúzza a csizmáját, erre hát odament
neki segíteni az óvó néni.
Bizony nagyon megizzadt, amire a kisfiú lábára felráncigálta a
csizmát, ám alighogy letörölte a homlokáról a verejtéket, a kissrác
azt mondja:
- Óvóméni, fordítva van a lábamon a csizma.
A nő látta, hogy a gyereknek igaza van, hát gyorsan lehúzta róla, és
ismét nagy kínlódások közepette,
most már rendesen felcibálta a kissrác lábára. Ekkor a kisfiú megint
csak megszólal:
- Ez nem is az én csizmám!
A nő egyre idegesebb lett, őrült tempóban lerángatta a gyerek lábáról
a csizmát, miközben az folytatta a mondókáját:
- ... hanem a bátyámé, csak ő már kinőtte, és ma reggel ezt adta rám
az anyukám.
Az óvónő már lilát látott, de uralkodott magán.
Ismét ráadta a kisfiú lábára a csizmát, pedig még mindig nagyon sok
tuszkolást igényelt a művelet.
Na, végre, gondolta az óvónő, majd megkérdezte a gyereket:
- Pistike, hol a sapkád?
Mire a gyerek:
- A csizmámban!

"Vigyázzatok, ne vegyétek meg a japán TDK együttes kazettáját. Én már
többször is meghallgattam.
Teljesen üres..."
(#) uli hozzászólása Máj 26, 2009 /

Hol is kezdjem, hogy még érthető legyen... Örököltünk egy házat. Felmentünk Pestre, hogy megnézzük. A hűtőben volt még pár élelmiszer, egy részét a kuytának hazahoztuk, viszont volt ott egy bontatlan üveg Egész magos mustár, és egy ecetes, vagy nem tudom milyen spárga. Hazahoztuk, mondom megkóstolom virslivel azt az egész magos mustárt, még úgy sem ettem előtte ilyet. Ahogy kell kimertem egy adagot a tányérra, és virslivel szépen elfalatozgattam. Kicsit savanykásabb, erősebb íze volt, dehát mondom biztos azért mert ez olyan igazi mustár.
Két napra rá, grilleztünk és ismét előkerült a csodamustár. Hát, mivel valamilyen szinten még ízlett is a különlegesség, vígan falatoztam a virsli mellé. Aztán, csak úgy, kíváncsiságból elkezdtem olvasni, mit is raktak bele, amitől más az íze mint a normális mustárnak. Az összetevők közt semmi különlegeset nem találtam. Picit lejjebb, Minőségét megőrzi: Lásd az üvegen. Nosza mondom keressük meg. Forgatom, forgatom, ott áll kétsorban egy dátum, alatta pedig Oéti. eng. szám. Nézem, mondom sehol más írás az üvegen, ez lesz az. Olvasom a dátumot: 2006. 03. 26.
Áhh, mondom ez nem lehet az! ÉS végülis csak az volt. Ezt az evés befejeztével sikerült felfedeznem. Megmagyarázódott legalább a pikáns íze. Aztán beleszagoltam ennek tudatában az üvegbe, és így már azért kicsit más szaga volt. Rám nem volt semmi hatással, de tesóm végig f*sta az éjszakát. Mondom ezek után, kíváncsiságból megnézem a spárga szavatosságát is. Annál jobb volt a helyzet, azon 2007 volt feltüntetve. Hát na, én olyan alkat vagyok, aki ezen csak röhögni tud És még egy darabig elcsámcsogok rajta
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Ez nagy volt!
(#) bankimajki hozzászólása Máj 27, 2009 /

az én régi osztálytársam írta egyszer, a Mit csinálsz a nyáron fogalmazásba: "Hazamegyek, lefekszek az agyba, és bekapcsolom a tevét!"
(#) Tomi20 hozzászólása Máj 27, 2009 /

Zolee1209 és Én osztálytársak voltunk szakközép iskolában. Történelem órán egyik srác (sík hülye) felelt a nagy feltalálókról. Tanár kérdezi: ki találta fel a transzformátort? Erre kedves Zoli komám súgta neki: Transzfor Gábor, és volt annyi esze a gyereknek, hogy bemondta. Sírt a röhögéstől az osztály
(#) zolee1209 válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Valami még rémlik!
(#) Imi65 válasza Tomi20 hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Régen (de nagyon, még az 1910-es években) nagyanyám osztálytársának "súgtak" földrajzból, Ausztráliából (akkor még "ösmeretlen fődrísz"-nek tanították). A világtérkép előtt álló gyereknek meg kellett (volna) mutatnia, hol helyezkedik el. Súgták neki: lejjebb, jobbra, még lejjebb, ne annyira, te hülye, össze-vissza keversz mindent.
Erre Ő: Itt van lejjebb, kicsit jobbra, lejjebb, de nem annyira, össze-vissza keverek mindent.

A tanító meg megtáncoltatta a hátán a nádpálcát.
(#) Iszkakof István válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Nekem, annak idején, a legtöbben azt mondták, hogy menjek el nézzem meg a televíziójukat, biztos elmozdult benne egy szál, nincs annak semmi baja, csak a kép szaladgál benne össze-vissza.
(#) Darka hozzászólása Máj 27, 2009 /

(#) Iszkakof István hozzászólása Máj 27, 2009 /

Az egyik ismerősömmel találkoztam. Kezet fogunk. Mondom neki, hogy hallottam, a lánya gyereket vár. Igen, és attól, akivel lakik, mondja az ismerősöm. Hát, férfiasan bevallom, elakadt a szavam.
(#) kiskacsa2009 válasza Imi65 hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Ha már itt tartunk:
Történelem témazáró, Kérdés: "mit tudsz az '56-os forradalomról?"
Padtársam rákérdez, és mondom neki: "Tudod Petőfiék, Pilvax, Nemzeti, és a többiek...!"
A hülyéje pedig leírja... Mint utólag kiderült, ha '48 márc. 13 lett volna a kérdés, akkor hibátlan lett volna.
Na ennyit a tudásáról...
(#) SALáta hozzászólása Máj 27, 2009 /

Én egy fázishasító nyákot égettem el ma, valamiért kevés volt neki a 2mm szélesség "cinnel" megerősítve.
(#) SALáta válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Igen, cinhasító. amúgy működik, csak a "betáp" részénél égett el a nyák.
(#) szamóca hozzászólása Máj 27, 2009 /

A lényeg hogy padlófestés.
(#) martin96 válasza szamóca hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

ez photoshop
(#) uli válasza martin96 hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Ez airbrush Durva!
(#) szamóca válasza uli hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Az!
(#) Norberto válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Jujjj, ez irtóra fájdalmas
(#) Norberto válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Idézet:
„Síkidomok : a kör a négyzet, a háromszög, és a palalelógó gamma.”

Most emiatt fekszek a röhögéstől :taps:
(#) gg630504 válasza Norberto hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Padavan tanulja az ICAO betűzést: "Alfa, Brávó, Csávó..."
(#) hapro hozzászólása Máj 28, 2009 /

(#) zolika60 hozzászólása Máj 28, 2009 /

Ma reggel az egyik rádióban valami fő smasszer a törvény parabellumáról beszélt a preambuluma heyett. Engem mindig felvidít amikor az elvtársak olyan szavakat hasznának amiket kiejteni sem tudnak és a jelentésüket sem ismerik. Azt gondolják ha idegen szavakat használnak inteligensebbeknek tűnnek.
(#) szamóca válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Ajánlott hallgatmány:Markos-Nádas-Bonc - Czinege a Bokorban.
(#) Iszkakof István válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 28, 2009 /

Ilyen még az „epilepilógus“ szó is.
(#) szamóca hozzászólása Máj 28, 2009 /

Következő: »»   242 / 977
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem