Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na ideért, ezért kár volt kiadni a piros riasztást...
Csak nekem nem jött be a HE egy fél órára?
Nálunk se volt HE , és eddig egy csepp eső sem...
Itt sem volt egy kis ideig. De ez elég volt ahhoz, hogy az elvonási tünetek jelentkezzenek....
Valóban nem volt HE egy ideig. Ez jól látszódik azon is, hogy csak a töredék számú olvasó van jelen, az előbb pl. 100 volt a "megszokott" 300-400 helyett.
Kicsit furcsa volt, mert nem jött be az Időkép meg a MET, ez ugye érthető mert sokan nézték, biztos van topinak valami új fejlesztése a radarokkal kapcsolatban, és azt túl sokan nézték
Boldog szülinapot!
Idézet: „Elhoztam nektek az ítéletidőt Örültök?” Hát... Mennydörgős szülinapi bulit rendezel, az már biztos! Egyébként felénk mond vonult át az első hullám. Volt víz bőven!
Itt se volt HE, már kezdtem megijedni
Elvileg itt meg ketté válik fölöttünk két "cella" vagy micsoda, ahogy nézem a radar meg műhódképeket. Hát ez csodálatos.
Itt sem volt áram, meg HE-sem. Azaz áram volt, meg NET is, mert az 1,2kW-os szünetmentes nyomta a delejt, de a HE mégsem jött.
BIOS frissités? _ampervadasz_ kollega nemtudom miért ajánlgat ilyesmiket semmi konkrét ok nélkül...
Teljesen elronthattad volna az alaplapod és még vihar is van magyarország fölött. Egy áramszünet és .... .... Örülj, hogy nem történt semmi az alaplapoddal és megy rendesen. "van egy winchesterem és ezt a hibaüzenetet irja ki a gáp ha bekötöm" Ha jól értem csak akkor kapsz hibaüzenetet ha bekötsz egy másik merevlemezt...
Norberto :ezt már nem tudod kimagyarázni...
zenetom :azért még ne örüljünk lehet még "ítéletidő" itt és ott is
Én nem örülök hogy itt nem lesz nagy eső, sőőőt....
Norberto: Isten éltessen sokáig, füled éréjen bokáig, legyél részeg sokáig!
Nálunk (Nyíregyházán) még süt a nap nagyon, meleg van nagyon-nagyon és a szél is fúj, de nem nagyon. Szerintetek takarjuk le az autót a jég elől, avagy sem?
Besötétítettek , néhány villanás és kezdődik a buli?
titkovics : Attól függ milyen gyorsan tudsz leszaladni ha jön a vihar...
Igen, mindenképp! Ha lehet, állj be a garázsba. Jobb vigyázni, mert a ponyva olcsóbb, mint a kocsi újra fényezése.
Jé, a világ legnagyobb stroboszkópjai működnek, és welcome drink gyanánt ingyen jegesvíz. Zenét szolgáltatja Dj Wind és Dj Thunder
Nálunk már talán átvonult a vihar java remélhetőleg. Úgy elsötétedett az égbolt, hogy az egyébként 9 óra tájékán működésbe lépő szürkület kapcsolóm fél kettőkor bekapcsolt. Szilva nagyságú jég de szerencsére nem sok és így kárt sem nagyon tett. A vihar előtti percekben az álatok teljesen megzakkantak . Éppen úgy mint amikor a teljes napfogyatkozás volt.
Védekeztünk! Jöhet a vihar, csak jégre nincs szükség.
Semmi extra. El van borulva az idő, de semmi, voltak kis széllökések de semmi, mégcsak nem is csepergett. Gyomaendrőd megint kimaradt ebből is. Csalódott vagyok
Bár ahogy nézem a radar és műhódképet délről csavarog erre valami...
Megnyugtatlak nálunk se volt se eső sem vihar eddig. Nem mintha hiányozna, maximum egy kis csendes eső lehetne , de legalább egy kicsit lehűlt a levegő.
Az időképen láttátok a képet a kertben a "szomszéd"háztetőjéről? Nem semmi!
Eddig leesett kb 3 csepp meg dörgött 4-et
Viszont ez a kép nekem nagyon tetszik: Bővebben: Link szerk.: elkezdett esni az eső, szépen, semmi viharra utaló jel. Csak esik.
Nahát. Még mielőtt megnéztem volna a kommentárokat, valami azt súgta a belinkelt képedről, hogy ez itt lehet a közelben, a Hármashatár-hegyen
Norberto boldog születésnapot! Itt elkezdett hülni a levegő és éjszakai sötétség van, kezd valami pánik is kialakulni, a parkoló lassan már üres lessz, remélem nem fog jég esni mert nem akarok este tetőt fóliázni.
Idézet: „miért ajánlgat ilyesmiket semmi konkrét ok nélkül...” Áljj! Azt mondtam hogy próbálja meg frissíteni a az alaplap-, VGA BIOS -át, de előtte nézze meg a beállításokat, mert lehet ott van elálítva valami. Még mondtam hozzá, hogy jobbal előrukkolni nemtudok, mert az alaplapjának a típusát nemtudom. Példaként említettem, hogy lehet hogy a BIOS rossul kezeli az erőforrásaokat, és lehet ezért jelentkezik a hiba. Erre még válasz nem jött. Erre azt vártam, hogy visszaír, hogy az laplap típus ez és az. Próbáltam volna ezekalapján utánakeresni, hogy miért csinálhatja ezt, illetve mástól megkérdeztem volna. A magyarázat az az, hogy a hibaüzenet alapján egy bizonyos típusú videókártya jött elő, értelmezni csak részben tudtam az oldalt, mert nem vagyok perfekt semmilyen nyelvől, kivéve a magyar. Elnézést kérek, hogy enyire, felelőtlenül ajángattam, nem az volt a szándékom. Legközelebb erre odafigyelek.
Itt a vihar a kertek alatt, körülbelül olyan sötét van mint este 9:45 magasságában. A szél nem fúj, remélem nem lessz semmi
Éppen egy videót szerkesztek a Move$Markerrel, és minden tökéletesen működik, de ha egy bármilyen formátumú képet is hozzáadok, akkor már nem tudja elmenteni a videót. Mi lehet a probléma?
Kérem segítsen valaki. Előre is köszönöm.
Lassan ideér a vihar. Már nagyban elkezdett fújni a szél. Olyan huzatot csinált, hogy az ajtó úgy becsapódott, hogy azt hittem kiesik az üveg belőle. :yes:
Aki tud olcsón Radioactive Edition-os Seamour Sheep-et, azonnal szóljon! Fontos lenne! Köszi
Már mint, hogy ő kellene Neked?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |