Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kb hajnai három óta vagyok fenn. Csak elbicóztam a napfelkeltét, és az után jöttem ide fel.
Jó reggelt mindenkinek!
Miért kellett bicóznod? ![]() Én nemsoká megyek és elintézem az iskolai gyakorlatomat :yes:
Na én meg megyek aludni, régen volt már tegnap reggel fél kilenc.
![]() Majd munkába menet előtt még felnézek. Addig ne írjatok sokat, hogy ne sokat kelljen olvasnom, mert a végén elkések... ![]() Szép napot nektek! ![]()
Nem volt kötelező, csak nem délben van a napfelkelte.
![]() ui.: közben meg eltévedtem a terepen, mert elkezdtek szúnyogot irtani, valami ötven köbös motoros füstgéppel aminek WD40 szaga volt. Nem volt nagy a látótávolság, maximum egy méter.
Hallgatja valaki $lágert?
![]()
Nem!
![]()
Nem tudod mit hagytál ki. Arról volt szó hogy, milyen szanciókkal büntetik a szabadtéri fürészelést. Egyes országoknál egészen "elnézőek" a legalacsonyabb 12 ezer körülvi, de máshol 3,9 millió, valahol meg 4 év börtön.
Jujj!
![]()
Akkor szegény favágóknak annyi!
![]()
Na ná, mert most fordul a fejsze. A fa vágja a favágót!
![]()
Szerencse, hogy nálunk nem így van. Az egész falu fizetne vagy ülne.
![]()
Idézet: „Az egész falu fizetne vagy ülne” Baracskán szerintem örülnek, ha leülhetnek. :hehe:
Lehet. Ott még nem vendégeskedtem. Remélem ezután sem.
![]()
86-ban az ukránok atomreaktort robbantottak.
Az oroszok - megkísérelve a lehetetlent - túltettek rajtuk: sikerült vízlépcsőt felrobbantaniuk.
Helló!
Van itt valaki, aki ért a phpbb-hez? Csináltam egy fórumot phpbb3-ban és egy üzenőfal mod-ot is felraktam. A kettő szépen működik, viszont olyan kellene, hogy a fórum főoldalon jelenjen meg az üzenőfal a témák fölött. Ez lenne a fórum. És ez az üzenőfal. Láttam már több oldalon is berakva a kezdőlapra, de én nem igazán értek hozzá és ezért kérném olyan segítségét, aki meg tudná nekem oldani. ![]()
Félvezető tintát fejlestettek ki. Mostmár van negatív és pozitív töltésű is. Esetleg tranzisztor? vagy mi szab határt a fantáziának? Íme
Én "nyugtattam" tegnap valakit, de most meg én vagyok tiszta ideg.
Húú... ki kell adnom. ![]() Kapok egy hete kb. egy "hívjá' vissza" SMS-t egy számról... mondom lehet téves, ráhagytam. Erre egy 3 perce ugyan arról a számról, ugyanaz. Na mondom hívjuk vissza ha már kérte. Először lecsapta, mondom nem szúrsz ki velem, mégegyszer hívom, felveszi. Egy kb. 7-9 éves kislány. - Te vagy "roxi"? - Nem. - Akkor ki vagy? - Tamás. - Milyen Tamás? - Valamilyen. Nem kéne szórakozni. Erre lecsaptam. Erre jön még kettő híjjá' vissza sms, erre megint visszahívtam. Egy "idősebb" lány - lehetett 14 - szól bele. - 3 mp. csend. - Mondom, nem kéne szórakozni. - Tamás keresem. - Az vagyok csak másik! - De én téged kereslek. - Kizárt, de mégis ki vagy? - Milyen Tamás vagy? Balog'? - Nem. - De én a Balog' Tamást keresem. - Jó neked, Én nem. Erre lecsaptam. Húúú, hogy mik vannak... Az ilyenek miatt nem kéne telefont adni 14 alatti gyereknek... Bocs hogy ide sikerült, de itt legalább valaki meghallgat. HEPszichológia ![]()
Idézet: „HEPszichológia” Ezek után számomra új értelmet nyert, ha valakire azt mondják, hogy ...HEpciás... ![]()
Nagyon sokáig éltem egyedül. Egyszer csörgött a mobilom, a hívó szám letiltva. Felveszem és vékonyka gyerekhang szólt bele:
Idézet: Mire én: „...csókolom! Lejöhet a Balázs focizni?” Idézet: és leraktam. Na most ezzel mit kezdjek?? „Igen.” ![]()
Ez verte a "ha nekem is tekersz egyet"-et!
![]() ![]()
Esetleg... Valahol van egy Balázs nevű gyermeked, csak így akarták a tudtodra adni. Vagy nagyon eleresztettem a fantáziámat?
![]()
Tessék mondani, megjött már az NDK turmixgép? Tetszik tudni, a kivehető ajtós! :whistle: :hide:
Idézet: „Nagyon sokáig éltem egyedül.” Ezt hogy értsem? ![]() ![]()
Amilyen partykra jártam én fiatalom, bármi előfordulhat... Még szerencse, hogy nem Meeheenyhéért-et kerestek... :whistle:
Zoly! Elváltam... és éppen senkit nem akartam magam mellé költöztetni... (max 1 éjszaka)
Minden indiszkréciót mellőzve: Ezért nem fogok én SOHA házasodni. Kicsit sok a befuccsolt házasság a környezetünkben. Örök agglegény leszek, és ezt itthon is bejelentettem. Tehát ne nagyon számítsanak a szüleim unokára. Mert luftra (azaz külön élve, csak úgy, becsúszott módon) nem lesz gyerekem, az az egy biztos. Házasság meg kizárva. Elvből.
Ez nem jó :no:
Magányosan, bizony hogy rossz! ![]()
Már ha itt tartunk.
Én szeretnék, majd egyszer. No de hát nem házasodhatok pl egy BC182-höz ![]() Párdon ez itt OFF |
Bejelentkezés
Hirdetés |