Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Szerintem arra gondolt, hogy benzin drága.
![]()
Igen, Doncso barátunknak teljesen igaza van. Valamiért a MOL nem akarja támogatni a HE-t, és a Börzét...
![]()
Én erre nem is gondoltam.
![]()
GG úr nem jön börzére,szóval valószínű egymagam megyek!
![]()
Helló
Valaki meg tudná mondani egy kezdő bőrzézőnek,hogy kb.mikor érdemes odamenni,meddig tart.Köszi.
Üdv mindenkinek!
Holnap kik mennek börzézni? Tervezem, hogy kinézek, de még nem tudom biztosan, kimenjek-e?! ![]()
Köszi akkor biztos ott leszek.
Én megyek! Egy csokor tudod mivel együtt
![]() Idézet: Rózsa? :hide: „Egy csokor tudod mivel együtt”
Esetleg...
![]() Kérdéses még, de nem kizárt.
Én is megyek börzére szombaton!
![]() ![]() ![]() ![]()
Nem, csak komoly "rábeszélés" és szervezés szükségeltetett ahhoz is, hogy az EHET-en ott tudjon lenni.
![]()
Ha nem jönnél, akkora warn-t kapnál, hogy nem férne a monitorra! :hehe:
Kell akkor egy zöld szülinapi warn, kell egy sárga "nem voltál a Börzén" warn a piros mellé.
![]()
Ez nem is rossz ötlet!
![]() ![]() ![]()
És mindezt fejen állva, a "Pusztabörgöncére szült engem az anyám" c. világsikerű szám szájdorombon történő előadása közepette ossza a moderátori csapat, mi? Tetszene Nektek!
![]() ![]()
OFF Én ilyet nem mondtam! Én ezt csak mint ötletet vetettem fel! :hide: :hide: ON
De azért, valld be őszintén, benned volt ez is, csak nem írad le. Viszont Te se tiltakoznál...
![]()
OFF Őszinténszólva nekem ilyesmi meg sem fordult a fejemben,csak azok fordultak meg a fejemben,amiket leírtam! Nem tiltakoztam,mert ilyen meg sem fordult a fejemben! :hide: ON
Na, hagyjuk abba az OFF-olást, mert jön egy hóhérmodi, és kapunk olyan freeze-t, hogy arról koldulunk.
![]()
OFF No comment!
![]() ![]()
Viszek neked régi dobozos tungsram szines izzókat, a novemberi nagybörzére ha jössz
![]()
Matyikém, egy kicsit elcsúsztál, ami a heteket illeti!
![]() Nem tudom, most hétvégén lesz-e, vagy a következő héten, de most ne fogok tudni menni! ![]() Kihasználom a szoczám adta lehetőségeket és meglátogatom régenlátott cimbimeimet! ![]()
Most hétvégén lesz Börze, méghozzá 10.-én.
![]() Én sajnos nem tudok menni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |