Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Szerintem arra gondolt, hogy benzin drága.
Igen, Doncso barátunknak teljesen igaza van. Valamiért a MOL nem akarja támogatni a HE-t, és a Börzét...
Én erre nem is gondoltam. Hát sajnos nem támogatja.
GG úr nem jön börzére,szóval valószínű egymagam megyek!
Helló
Valaki meg tudná mondani egy kezdő bőrzézőnek,hogy kb.mikor érdemes odamenni,meddig tart.Köszi.
Üdv mindenkinek!
Holnap kik mennek börzézni? Tervezem, hogy kinézek, de még nem tudom biztosan, kimenjek-e?!
Köszi akkor biztos ott leszek.
Én megyek! Egy csokor tudod mivel együtt Úgy néz ki Gubán_Gábor kolléga is jön! Rockersrac? Egy ifjú fórumozó kollégát is addig győzködtem, míg megígérte: kijön (na jó! nem kellett sokat) A személye maradjon titokban, de a topicról, meg az egész Börzéről mit sem tudott! Én is llaci56-nak köszönhetem! Rég hallottam felőle, mi van vele?
Idézet: Rózsa? :hide: „Egy csokor tudod mivel együtt”
Esetleg...
Kérdéses még, de nem kizárt.
Én is megyek börzére szombaton! Engem már győzködni sem kell,megyek én magamtól is! :hide:
Nem, csak komoly "rábeszélés" és szervezés szükségeltetett ahhoz is, hogy az EHET-en ott tudjon lenni.
Ha nem jönnél, akkora warn-t kapnál, hogy nem férne a monitorra! :hehe:
Kell akkor egy zöld szülinapi warn, kell egy sárga "nem voltál a Börzén" warn a piros mellé.
Ez nem is rossz ötlet! :banplz: Meg akkkor már legyen olyan is hogy karácsonyra egy karácsonyfa ikon,szilveszterre meg egy BUÉK feliratú pezsgősüveg ikon! ON
És mindezt fejen állva, a "Pusztabörgöncére szült engem az anyám" c. világsikerű szám szájdorombon történő előadása közepette ossza a moderátori csapat, mi? Tetszene Nektek!
OFF Én ilyet nem mondtam! Én ezt csak mint ötletet vetettem fel! :hide: :hide: ON
De azért, valld be őszintén, benned volt ez is, csak nem írad le. Viszont Te se tiltakoznál...
OFF Őszinténszólva nekem ilyesmi meg sem fordult a fejemben,csak azok fordultak meg a fejemben,amiket leírtam! Nem tiltakoztam,mert ilyen meg sem fordult a fejemben! :hide: ON
Na, hagyjuk abba az OFF-olást, mert jön egy hóhérmodi, és kapunk olyan freeze-t, hogy arról koldulunk.
OFF No comment! ON
Viszek neked régi dobozos tungsram szines izzókat, a novemberi nagybörzére ha jössz
Matyikém, egy kicsit elcsúsztál, ami a heteket illeti!
Nem tudom, most hétvégén lesz-e, vagy a következő héten, de most ne fogok tudni menni! Kihasználom a szoczám adta lehetőségeket és meglátogatom régenlátott cimbimeimet! Remélem azért idén még kijutok egy börzére! :pirul:
Most hétvégén lesz Börze, méghozzá 10.-én.
Én sajnos nem tudok menni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |