Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nincs mivel csinálni, de egy csomó speciális karakter van rajta meg az óra beállítása.
OFFNekem jöhet! csaaak működési paramétereket(fűtő meg anódfesz minimum kell,de más egyéb paraméterek is jöhetnek!) ON
Úristen, itt valaki megőőőőőrült (jó értelemben persze)!
Lehet egyáltalán jó értelemben?!?
Holnap fent leszek a szokott időben (7-fél 8 között). Ismertető jegyem: piros baseball sapka.
[OFF]Persze, mert a drappot a kocsiban hagytad.
Nálad maradt? Akkor megvan hol hagytam el! Akkor majd a drappot felveszem, ha oda értél! Természetesen a kettőt egyszerre, és úgy fogok kinézni, mint egy udvari bolondba oltott Napoleon, de nem a konyak
Én 7 körül kelni szoktam, nem elaludni.
Amúgy rám a November 8.-ain számíthattok. De messze van még, egy hónap.
Laca, próbáld meg kibírni nélkülünk egy hónapig Kitartás, menni fog! Feltételezem, életed fénypontja, ha velünk találkozhatsz...
- Üdvözlöm, telefonos ébresztőszolgálat. Ön kért ébresztést 7 órára?
- Igen! - Akkor húzzon bele, mert már fél kilenc!
Esetleg egy röntgencsövet? Akkor nem csak a boldogságtól sugároznánk.
Jelentem elvileg én is! ÉS akkor RESZKESS MATYI! Mert megint lesz valami a tarsolyomban ami fájni fog!
Nekem is! Csak nem Gubán Gábor lesz a tarsolyodban? Nem, látom, hogy Simpi!
Minden valószínűség szerint én is ott leszek. Ígértem valakinek valamit? Ha igen, az jelentkezzen!
Simpinek igérted hogy kapni fog majd egy karácsonyi warn-t! (bocsi,ezt nem lehetett kihagyni! :hide:
Ahhoz még "korán" van, de ami késik, az a vonat...
Jó kérdés. Mert a naptár szerint van október 31 szombat és van november 8 vasárnap (+ nosztalgia).
Akkor lesz pluszban "menetrenden felül" beszúrva egy vasárnapi "nagy" börze is?
Köszi, azt hiszem az lesz az amin mindenki ott lesz.
Üdv. Idézet: „Miért én ?” Miért ne? De a "moderátor félrevezetése" miatt rockersrac is kaphat egyet.
Ezt remélem én is, mert sok mindenkivel nem találkoztam még s akivel meg igen, azokkal jó lesz újra dumcsizni.
Már töröm a fejem, hogy egy bevásárlólistát is kellene összeállítanom.
Összeállítod a listát, Lacikám, aztán odamész, és meglátod, micsoda csodák vannak, és egészen másokkal térsz haza. Viszont az elkölteni tervezett összegnek legalább a kétszeresét költöd!
Hopp, most nézem csak, mit írtál! E szerint ez a mostani nem a "nagy börze" lesz? Jól értem? Tehát a jövő hét végén lesz az igazi, a nagy börze? Mert ez esetben az e hetit kihagyom... Amúgy is, a temetők miatt, a mostani problémás lenne!
Jah, pláne, ha az asszon listáját hozom el. 10 tojás, 2 vegeta, 5 kifli... De a bevásárlókosár már kész van: Link
Komolyra fordítva, lét azt bizony kell ám vinnem, mert nem kis lista van a fejemben. Be kell tankolni a télre, legen miért izzítani a pákát (lakás fűtésrásegítés). Ha tudtok előzetesen árakat mondani porcelán fogikra, GU50-hez, oktál meg magnovál, hogy mivel készüljek anyagilag, mert ezeket tuti veszek jó pár darabot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |