Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nincs mivel csinálni, de egy csomó speciális karakter van rajta meg az óra beállítása.
OFFNekem jöhet! csaaak működési paramétereket(fűtő meg anódfesz minimum kell,de más egyéb paraméterek is jöhetnek!)
![]() ![]() ![]()
Úristen, itt valaki megőőőőőrült (jó értelemben persze)!
![]() Lehet egyáltalán jó értelemben?!? ![]()
Holnap fent leszek a szokott időben (7-fél 8 között). Ismertető jegyem: piros baseball sapka.
[OFF]Persze, mert a drappot a kocsiban hagytad.
![]()
Nálad maradt? Akkor megvan hol hagytam el! Akkor majd a drappot felveszem, ha oda értél!
![]()
Én 7 körül kelni szoktam, nem elaludni.
![]() Amúgy rám a November 8.-ain számíthattok. De messze van még, egy hónap. ![]()
Laca, próbáld meg kibírni nélkülünk egy hónapig Kitartás, menni fog! Feltételezem, életed fénypontja, ha velünk találkozhatsz...
![]()
- Üdvözlöm, telefonos ébresztőszolgálat. Ön kért ébresztést 7 órára?
- Igen! - Akkor húzzon bele, mert már fél kilenc!
Esetleg egy röntgencsövet? Akkor nem csak a boldogságtól sugároznánk.
![]()
Jelentem elvileg én is! ÉS akkor RESZKESS MATYI!
![]() ![]() ![]()
Nekem is!
![]()
Minden valószínűség szerint én is ott leszek. Ígértem valakinek valamit? Ha igen, az jelentkezzen!
![]()
Simpinek igérted hogy kapni fog majd egy karácsonyi warn-t!
![]()
Ahhoz még "korán" van, de ami késik, az a vonat...
![]()
Jó kérdés. Mert a naptár szerint van október 31 szombat és van november 8 vasárnap (+ nosztalgia).
Akkor lesz pluszban "menetrenden felül" beszúrva egy vasárnapi "nagy" börze is?
Köszi, azt hiszem az lesz az amin mindenki ott lesz.
Üdv. Idézet: „Miért én ?” Miért ne? De a "moderátor félrevezetése" miatt rockersrac is kaphat egyet. ![]()
Ezt remélem én is, mert sok mindenkivel nem találkoztam még s akivel meg igen, azokkal jó lesz újra dumcsizni.
Már töröm a fejem, hogy egy bevásárlólistát is kellene összeállítanom.
Összeállítod a listát, Lacikám, aztán odamész, és meglátod, micsoda csodák vannak, és egészen másokkal térsz haza. Viszont az elkölteni tervezett összegnek legalább a kétszeresét költöd!
![]()
Hopp, most nézem csak, mit írtál! E szerint ez a mostani nem a "nagy börze" lesz? Jól értem? Tehát a jövő hét végén lesz az igazi, a nagy börze? Mert ez esetben az e hetit kihagyom... Amúgy is, a temetők miatt, a mostani problémás lenne!
Jah, pláne, ha az asszon listáját hozom el. 10 tojás, 2 vegeta, 5 kifli... De a bevásárlókosár már kész van: Link
![]() Komolyra fordítva, lét azt bizony kell ám vinnem, mert nem kis lista van a fejemben. Be kell tankolni a télre, legen miért izzítani a pákát (lakás fűtésrásegítés). Ha tudtok előzetesen árakat mondani porcelán fogikra, GU50-hez, oktál meg magnovál, hogy mivel készüljek anyagilag, mert ezeket tuti veszek jó pár darabot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |