Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Helló! Nálam a kertben így néznek ki a vezeték nélküli hörcsögök.
Egyszer szorulásom volt és a haverom felesége adott mályva teát,hogy az majd segít. Jó is volt csak azt nem mondta meg , hogy hány méterre kell a WC-től lenni. Hát kb 1,5 méterrel távolabb voltam.
Üdvözlet mindenkinek! Milyen funkcióval vannak ellátva a hörcsik? :hide:
Cirmi hogy örülne nekik...
Mind nagyon jó! Csak az aknázómoly nem jön be.
Neked van cirmid? Ha meg tudod oldani az elszállítást napi rendszerességgel tudom biztosítani. Mert postán még sem adhatom fel.
Anyuéknál van a "cirmi" ha lehet irányítsd oda őket...Neked nincs eme remek egerésző-hörcsögöző állatfajtából ?
Ezek fene vadak megzabálnak mindent a kertben még a macskát is.
És még egy: Atom tengeralattjáró periszkóplencse folyadéktisztító gyártó mester.
Igaz létező, de jól hangzik: egynyomvonalú kézi erőgép koordináló logisztikus.
Akkor én is beszállok a ki tud nagyobb baromságot mondani játékba. pl.: MÁV-nál kerékfújtató, féklámpaszimering javító kisiparos, a gyerekgyártó kisiparos is jó lenne, csak az a baj hogy ilyen létezik (még nevezni sem szabad őket, mert feljelentenek és az Ombucmanhoz fordulnak )
Én csak annyit mondok: A WORD elszáll, az írás megmarad!
Lehet benne valami: Bővebben: Link
Van egy vicces történetem ami most volt nem rég.
Fáradtan bekötöttem egy 10.000 µF os elektro kondit. Figyeltem a polaritásra! Rákapcsolom a 12V ot erre 10A-t vesz fel és valam forr. Hmm ránéztem a kondira és valaki átfordította Még jó hogy felém nézett a kondi és megpuposodott. Azóta remekül működik puposan
Idézet: „gyerekgyártó kisiparos” Idézet: „csak az a baj hogy ilyen létezik” Mos mi bajod a nyuszikkal? Nem ettél még nyúl húst? szamóca (#527840) hozzászólásából idéznék: Idézet: „Vidéki vendéglőben: - cigánypecsenye van? - Van, de akkor nincs zene...”
Az aksi a végén hang és fény efektel jelzi ha feltöltődött: Bővebben: Link
Elgondolkodtató és igazi elektronikás videó: Bővebben: Link 500mA-ral? Na ne: Bővebben: Link
Idézet: „még nevezni sem szabad őket, mert feljelentenek és az Ombucmanhoz fordulnak )” Ha tudnád, milyen jó vicceik vannak a hipóbőrűekről!
A kenyérpirító tényleg érdekes, valóban kevés az 500 mA, de 9 percet ír elkészítési időnek. Szóval nagyon kis teljesítményű fűtőszál lehet benne. Szerintem lehetséges.
Nekem az tetszik a legjobban, hogy kiválasztod, hogy mit pirítasz, és milyen sötétre szeretnéd. Nem tudom, hogy ez tényleg működik-e. Elvileg USB-n a data csatornán kommunikálhat a pirítóval.
Ezek szerintem kamu dolgok! Legalábbis az illető videoit nézegetve erre gyanakszok! Pl nézd meg a car battery hack videot! Vagy hasonlót!
A car battery hack az tényleg gáz és a többi is.
De ezek nem 12 Volt Battery Hack! Szétszedtem egyet és tényleg ez van benne. Itt van még egy: 9 Volt Battery Hack!
Ja igen azt láttam az ténylerg átverés.
Quasimodo is "púposan" működött....nem?
Nem pont "pákász" történet,de.....minap mit hallok,látok a tv.-ben? Egy gasztronómiai műsor...és....a borra mit mondott a szomelié? be****ás......"Ez a bor nagyon lédús"......
Moderálva. -- kobold
Idézet: „Ez a bor nagyon lédús” Nyilván nem ahhoz szokott hozzá. :crazya:
Lédús? Azaz vízezett? Vagy nem tablettás, vagy az a testes?
"Aki készítette annak mennyi lehet?" (ha valaki megvakul, akkor hülye lesz? )
De amúgy a kiírás is jó melyiket helyett mejiket van
[OFF]akkor lehet én vagyok hülye? Én 21-et látok zöld színben :hide:
Idézet: „akkor lehet én vagyok hülye?” Nem hülye vagy, hanem színtévesztő! Ez bizony 74!
Sőt, a "látott" szó két "t".
Mellesleg, gondolom pont ezen helyesírási hibák miatt kérdezte Szamóca a készítő IQ-ját. Másrészt meg ugye mi köze az intelligenciának a színtévesztéshez? |
Bejelentkezés
Hirdetés |