Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ez van a mai világban a volt barátnőm után, kiváncsi vagyok, találok e még ugyan ilyet, aki őszinte velem, a szemembe néz nem iszik stb (nállunk csak a távolság és az idő hiánya volt a probléma). Amugy a 13 évesek már p***a részegen mászkálnak. Megdöbbentő.
Ha már irtátok a drogokat, az adrenalin mennyire számít drognak? Mert sokan azt mondják, hogy az én meg adrenalin függő vagyok, keresem a veszélyes helyzeteket.
És a szülők hol vannak? Nem tudnak vagy nem akarnak tenni ellene? Nem értem az én gyerekeim nem így nőttek fel.
Ez jóó!
ELVILEG még nem volt,de ha volt akkor így jártam! Szóval egy kis ijesztgetés
17? Akkor eddig tévhitben éltem. Azt gondoltam, hogy egy 50-es, őszülő emberke vagy aki csukot szemmel megjavít bármilyen csöves ketyerét. Lehet az e-mail címed meg a reg. neved tévesztett meg.
Ezen aztán kibuktok! :yes:
Mik vannak?! Állítólag a TV is reklámozza- én még nem láttam. Vatera
És egy az "eladóhoz" intézett kérdésekből:
Idézet: „Tisztelt ....! Tutkó csere? 5kg. hízótáp,3db vas felni lovaskocsira(25x20/300méret-kicsit rozsdás de még jópár km.-t bír),1 porcelán fogsor(2.tulaj),ill.egy majdnem fél kg.köles. Az átiratást azt meg megfelezzük....(80%a te részed) Ha ok akkor már ütném is! Na jó a 3db.felnihez adok 2db.felfogató anyát is!” És van aki komolyan is veszi a "Bercis" történetet...
Karácsony reggelén a lovasrendőr figyeli az útkereszteződést. Észrevesz egy kisfiút, aki egy vadonat új, csillogó biciklivel kerekezik. Odaszól neki:
-Szép új bringád van! Csak nem a Telapó hozta? -De igen! - így a fiúcska. -Na akkor jövőre mondd meg a Télapónak, hogy lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy bűntetőcédulát. A fiú elmenőben még visszaszól: -Szép lovad van, ami azt illeti! Csak nem neked is a Télapó hozta? - De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze hogy az. A fiú: - Na akkor mondd meg a Télapónak, ha jövőre is lovat hoz neked, akkor a fa..t a ló alá tegye, ne föléje! :hide:
A nyolcvan éves bácsika feleségül vesz egy 25 éves leányzót. Eljön a nászéjszaka
Az újdonsült férj: - Drága galambocskám, aztán ,omdte-e édesanyád, hogy most mi fog történni? A feleség elpirul, szemlesütve: - Nem, nem mondta - Szar ügy. Én meg elfelejtettem
Az étteremben lepottyan az asztalról a vendég kanala. A pincér odaugrik, és a zsebéből elővéve átnyújt egy kanalat. A vendég csodálkozik:
- Mondja, maguk mindig ilyen figyelmesek? - Igen, uram. Nemrég felvettünk egy statisztikust, aki kiszámította, hogy időnk 14%-át arra fordítjuk, hogy kicseréljük a leesett dolgokat. Ezért mindenki a zsebében hordja a tartalékot. - Ez kiváló. És mondja, miért lóg egy madzag a sliccénél? - Tudja, a statisztikusunk kitalálta, hogy amikor elmegyünk WC-re, ne kelljen kézzel hozzáérnünk a műszerünkhöz, mert akkor utána kezet kell mosni, ami időveszteség. Így csak ezt a madzagot megrántjuk és mindjárt kint van minden. - És mondja, hogyan teszi vissza? - Nem tudom, a többiek hogy csinálják, én speciel a kanalat használom.
Ennek ez az együgyűbb, és pajzánabb kivitele.
- Képzeld, három év együtt járás után Béla végre beszélt a házasságról.
- Tényleg, és mit mondott? - Hogy a feleségét Beának hívják és van három gyerekük. A róka jön ki a diszkóból összeverve találkozik a farkassal - Róka ki bántott? Majd én megverem. - A medve. - Ja, az sz@r ügy... - Az esküvő előtt azt mondtad, hogy én vagyok az istennőd - mondja a feleség a férjének - Úgy is volt, de azóta ateista lettem. - A tengerre emlékeztetsz... - Miért, romantikus vagyok, vad és izgalmas? - Nem, beteg leszek tőled... - Örömmel utazol el? - Neem, az asszonnyal...
Egy házaspár elmegy egy csodakúthoz. Először az asszony hajol be a
kútba, és elsuttogja a kívánságát. Aztán a férj következik, de túl mélyen behajol és beleesik a kútba. Mire az asszony felkiált: - Nahát, ez működik!
A radiológus magához hívatja a beteget:
- Van egy jó és egy rossz hírem, melyiket mondjam először? - A rosszat, doktor úr! - Rendben. A röntgenfelvételén egy nagy kiterjedésű, rosszindulatú tumor látszik! - Hát ez szörnyű, és mi a jó hír? - Photoshoppal el tudom tüntetni. Egy fiatal vállalkozó fényűző irodát bérel, berendezi luxusbútorokkal, és beül a hatalmas íróasztal mögé. Egyszer belép az irodába egy férfi táskával a kezében. A vállalkozó hirtelen felkapja a telefont és hangosan beszélni kezd. Repkednek a számok, a milliárdok, majd kisvártatva leteszi a kagylót és a férfihez fordul: - Miben segíthetek? - kérdi. Mire a másik: - Jöttem bekötni a telefont. |
Bejelentkezés
Hirdetés |