Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
A legrosszabb tetkók: Bővebben: Link
Egy férfi felad egy hirdetést:
"Feleséget keresek!" Másnap kap száz levelet fényképpel, mindegyikben ez áll: "Mit szólna az enyémhez? Etnikai vicceket kérjük mellőzni! Frankye
Amikor Bill Gates piacra dobta a Win '98-at, a következőket jelentette ki egy
sajtótájékoztatón: "Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." A fentiekre maga Mr. Welch, a GM csúcsmenedzsere válaszolt fizetett hirdetés formájában: "Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése során, akkor azok a következő tulajdonságokkal rendelkeznének: 1. Az Ön autója ismeretlen okokból naponta kétszer leáll. 2. Az útburkolati jelek újrafestése esetén Önnek új autót kell vásárolnia. 3. Az autó rendszeresen lehajt az autópályáról. Ez egyszerűen megoldható probléma: le kell állni, újraindítani és továbbmenni. 4. Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani és a leállításra sem reagál. Ilyenkor a motort újra kell installálni. 5. Car98 esetén az autóban kizárólag egy ember ülhet, CarNT esetén viszont minden ülés extrának számit, és külön meg kell fizetni. 6. A Macintosh olyan autókat állít elő, amelyek napenergiával működnek, sohasem romlanak el. De ezek csak az utak 5 %-át használhatják. 7. Az autója minden külső ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát. 8. Az autó megvétele esetén Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget, akkor az autója 50 %-kal lassabban megy. 9. Az olajszint-ellenőrző, a vízhőmérséklet mutató és töltésellenőrző műszerek helyett csak egy 'Általános autóhiba' jelzőlámpa van beépítve. 10. A légzsák rendszer kioldás előtt megkérdezi: "Biztos benne?" 11. A motor leállítása kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges."
Az apáca stoppol. Felveszi egy szöszi szépség egy gyönyörű autóval, bundában, tele arannyal...
Az apáca megkérdi: - Már ne haragudj leányom, ilyen fiatalon, miként tettél szert ekkora gazdagságra? - Hát, nővér mindezt a barátomtól kaptam, lényegében a sexért. Amikor először együtt voltunk, vette az ékszereket, amikor másként is kielégítettem, kaptam a bundát, s hát.. végül a kocsit. Az apáca csak hümmög. Hazaért, lefekvéshez készülődik amikor halkan kopogtatnak az ajtaján. Mérgesen kiszól: - Ferenc atya, elmész te a francba a mézes parányoddal!
A szúnyogok tüzet raknak. Az öreg szúnyog dirigál: "Először a vékonyabb ágakat rakjátok rá, később már mehetnek vastagabbak is. Körülbelül olyanok, mint a combom.
Beteg? H1N1 almát! (Beteg? Há' egyen egy almát)
[OFF]ismerem mindkettőt!
Messziről jött ember azt mond, amit akar...
Mi a nagymama ellentéte? kistegnaptegnap
Két szőke nő cseverészik.
- Képzeld idén a karácsony Pont péntekre esik! - Jujj remélem nem 13-ára... - Szia drágám hallom, letartóztatták a férjedet. - Igen. Az idén túl korán kezdte meg a karácsonyi bevásárlást. - Hogyan? Hiszen már majdnem Karácsony van! - Úgy értem, mielőtt még AZ üzlet kinyitott volna... Két macska ül a háztetőn és beszélget. - Te mit kérsz karácsonyra? - Jó sok kismacskát. - És te? - Én is sok kismacskát. Hirtelen megszólal mögöttük a kandúr: - Hahó lányok, megjött a Mikulás!
A szakadt punkoknak már csak ez a szokásuk hogy beszólogatnak a hobbi elektronika kommunikátorának!
"Mi a nagymama ellentéte?
kistegnaptegnap" :eek2:
Mi jön Hétfő után?...
nyolcfő
Szőke nő sétál a réten. Egyszer csak észreveszi, hogy hátulról egy bika fut feléje. Ő is elkezd rohanni, majd miután már nem bírja, megáll:
- Inkább egy borjú, mint egy tüdőgyulladás!
Itt sem szeretnék rendet csinálni! ( Ha valaki nem látta volna.) Bővebben: Link
Hozzávetőleg 150000 US. Dollár a kár.
Hát én sem nagyon szeretnék itt rendet tenni! Főleg nem szívesen lennék a bal oldali targoncás helyében! (főleg azmiatt amit a vezetőségtől kaphatott(már ha túlélte egyáltalán)
Egy kis amerikai foci:
Bővebben: Link
Nem lett komolyabb baja... Benne volt az RTL hiradóban
0:26-nál kicsit durva, ahogy a kiscsákó kinyomja magát kézből, erőből!
Pár kép, ami nem volt még.
Most kaptam:
Ha ismernél egy nőt, aki épp terhes, már van 8 gyermeke, Akik közül 3 süket, 2 vak,egy szellemileg visszamaradott, neki magának pedig szifilisze van,ajánlanád-e neki AZ abortuszt Mielőtt megnéznéd a választ, olvasd el a második kérdést is! 2. kérdés: Itt AZ idő, hogy megválasszák a világ új vezetőjét és a Te szavazatod számít a döntésben. Az alábbiakban olvashatsz néhány tényt a vezető-jelöltekről A - jelölt: Tisztességtelen politikusok veszik körül és asztrológussal konzultál döntései előtt. Két szeretője van. Zsinórban dohányzik és napi 8-10 Martinit iszik. B - jelölt: Hivatalából kétszer elbocsátották, délig alszik, AZ egyetem alatt ópiumot használt és minden este egy üveg w sky-t megiszik C - jelölt: Kitüntetett háborús hős. Vegetáriánus, nem dohányzik, néha megiszik egy-egy sört, és és soha nem volt házasságon kívüli kapcsolata. Melyik jelöltre esne a választásod A - jelölt: Franklin D. Roosevelt B - jelölt: Winston Churc ll C - jelölt: Adolf Hitler Mellesleg: ha AZ abortusz-kérdésre igennel válaszoltál, akkor épp megölted Beethovent . Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot. |
Bejelentkezés
Hirdetés |