Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Hú! Ez súlyos!
Ez nem vicces de jol esik.
Bővebben: Link
0:35-nél amikor a kiscsaj nekimegy a táblának... Na az nekem magas. Hogy lehet annak nekimenni? Vagy direkt ment neki?
E.H.E.T. kiforrasztó verseny ötletadó művelete A kiforrasztás Matyi által! bár nem mai a video,még mindig jókat lehet rajta derülni! A videó
Közlekedjünk szabályosan!
Bővebben: Link
Mindig tudtam, hogy egészségtelen a vegetarianizmus.
De azt is hozzátenném, ha minden szifiliszes nő egy Beethoven kvalitású gyereket szülne, senki nem kezeltetné az ilyen baját.
Ezeket midet jól pofán kéne vágni. Ha én lennék a hatóság, ezért "ugrana" a kamionos jogsi (és állás).
[OFF]Már sikerült átélnem, mikor a két (80-nal, és kb. 82-vel haladó) kamion előzte egymást, miközben én a 2x1 sávos úton motorral (ez esetben ez volt a jobb) jöttem nekik szembe. Nem sokat törődtek velem, ha nem húzódok előlük le, lett volna belőlünk egy újságcikk a Szolnoki Hírlapban. A hazai állapotok a közutakon siralmasak.
Azért a jelölt kora se semmi , elég széles skálát adott meg.
[OFF]Lacikám, az a baj, hogy nálunk jó pár kislány megfordult, és a velük alkalmanként lefolytatott beszélgetésekből nagyon rossz tapasztalatokat szűrtem le. Sajnos a valóság nem túlzottan tér el ettől a gondolatvilágtól. Azt kell megállapítsam, hogy ezek a fiatal kislányok sajnos nagyon buták, tisztelet a kivételnek. Mire megjön az eszük, rengeteg butaságot elkövetnek. A szülők meg csak pislognak, mint hal a szatyorban. Tudnék egy-két elképesztő történetet mesélni, terhességről, stb.)
Ebben Neked van nagyobb rálátásod, tapasztalatod, de régen rossz ha így látod.
A butákra eszembe jutott egy idézet:
Idézet: (Tisztelet a kivételnek)[OFF] Amúgy ez se semmi, egy poént megér klikk „A mai lányok annyira h**yék, hogy nincs is rá szó! Sem több szóból álló kifejezés.”
[OFF]Sajnos, nagyon nagy a baj. 13-14 környékén egyszerűen szoftvercsere, és sehol nincsenek még a frissítések. Az addig jól kezelhető, aranyos kislányból - a kortársai hatására - egy "tudathasadásos" emberke jön létre. Sajnos látom a bizonyítványokon is, hogy mennyire nem képesek a saját érdekükben sem helyes döntéseket hozni, és ez pontosan így van az élet más területein is. Az elkövetett butaságok száma elkezd drámaian szaporodni, a számítástechnika sajnos ebben nemhogy segítene, hanem egyenesen rombol (internet, MSN, Skype, stb). Szinte kizárólag nem megfelelő módon használják, valaha én is - leszoktatás céljából - több hónapon át szüneteltettem a hozzáférést. Így - persze - saját magammal is kitolva. Sok szülőnek ajánlanám, nézzen néha bele az MSN naplózott fájljaiba, garantált a csalódás. Szívünk csücske borzalmasat zuhan mentálisan a szemünkben.
meginnt ott tartunk ahol a part szakad. A multkor is ez volt a téma, bár engem elgondolkodtat. Rengeteg benne az igazság. A multkor egy buliba bementünk 20 voltam a 14 éves kiscsaj annyit mond, hogy nézd már vén f*szok. Én meg csak nézek, mint borjú az új kapura, vajon ezt nekem mondta? Sajnos a mai fiatalokban szinte semmi tisztelet nincs. (Nem azt mondom, hogy én annyira idős lennék, de én élem a saját életemet)
Térjünk vissza a topik témájához.
Ha már msn, meg chat.... (19:29:38) (Xezs) ah akkora sztorit hallottam (19:29:44) (Xezs) allitolag bpesti buszon tortent (19:29:50) (Xezs) dec. 5-en sofor mikrofonba bemondja (19:29:57) (Xezs) -na milyen nap van ma? (19:30:07) (Xezs) mindenki mondogatja (19:30:10) (Xezs) -ma jon a mikulas! (19:30:12) (Xezs) sofőr: (19:30:18) (Xezs) -neeeeem, ma jar le a berlet! [07.08.07/00:07:33] <[tomtom]> Tud vki vmi normális hip-hop szórakozóhelyet? [07.08.07/00:08:07] <@Dunpeal> aknamezo! [07.08.07/00:08:23] <@Dunpeal> ott ugralhatsz [07.08.07/00:08:35] <[tomtom]> értem,és az Bp.-n található? <@Potyi> jajj, edina ha tudnad mit meg nem tennek ERTED <@Potyi> felmasznek a legmagasabb hegyre is, megkuzdenek a leggonoszabb sarkannyal, lehoznam a csillagokat <@Potyi> most neeee <@Potyi> olyan eros szel fuj :| [21:04:29] [21:04:34] [18:20:59] [18:21:16] [14:03:07] [14:03:18] Zsolt üzenete: Akár a bíróságon is dolgozhatna anyukád, olyan szigorú! KekPafrany üzenete: Ott dolgozik... ° x üzenete: kivel jössz amúgy? y üzenete: hat gyuri meg hezital ° x üzenete: ki az a hezital? [15:52] [15:52] (csigubigu) nem tud vki vmi jó kocka szülinapi ajándékot ? biggrin.gif (Hydroceph) szünetmentes táp (csigubigu) csajnak (Hydroceph) rózsaszín szünetmentes táp
Szint: 13 éves (7.-es) budapesti kislány azt hiszi, hogy a habszifonba vizet kell tölteni, és abba bele a habpatront, ott lesz a hab. Ez így vicces, de sajnos van tovább is. Sajnos teljesen tele töltötte, nem maradt elég hely a gáznak. Mikor betekerte a patront, a kialakuló nagy nyomás miatt minden elképzelhető helyen elkezdett szuszogni. Ettől megijedve kitekerte a patront. Azt olyan erővel lökte le magáról a szifon, hogy a kislánynak maradandó szemsérülést okozott.
Az szép. Mondom a mai fiatalokat nagyon elviszi az internet. Én mondjuk MSN meg Hobbielektronika, de az MSN en is egy két ismerős ír rám, hogy hogy vagyok, vagy esetleg este lemegyünk e szétnézni. De volt példa amikor felvett egy 12 éves csaj, hogy ismerkedni akar, meg webcam és így tovább. Első reakcióm az volt, hogy megmondtam neki, hogy apád lehetnék.
Anno volt egy bulim, én hangosítottam általános suliba. Elindul a buli mindenki engem néz a büfénél, jön a kérdés a 9 éves kölyöktől "KI EZ A GYÖKÉR" fél órával később meginnt a büfénél, rájött a gyerek, hogy én hangosítok elkezdett jópofizni velem. A keverőpultnál feljön egy kis szőke csaj leül a pult mellé, majd elkezd szemezni velem, mondom nem foglalkozok vele. 5 perc után még mindig néz. Odamegyek hozzá, kérdezem, hány éves vagy? 11 a válasz. Mondom apád lehetnék. Erre a csaj akkor nem szeretnél velem? A válaszom a NEM volt Ez sajnos a mai fiatalság.
- Mennyi a pálinka és az aszpirin összege?
- 11, ugyanis a pálinka üt az aszpirin meg hat és ugye üt meg hat az tizenegy. - Hogy hivják a kisnyugdíjast a piacon??? - Szárnyas fejvadász. - Melyik az az állat, amelyiknek 2/3-a zsír? - A zsiráf! - Hogyan kell udvarolni a kancsal lánynak? - Szemeid kereszttüzében égek. - Hogyan kell udvarolni a félszemű lánynak? - Gyönyörű szemednek párja nincs.
Ehhez nem tudok hozzá szólni...Na de ez jobb
Te..........jóságos........úr .......isten....
[OFF]Én ezt a csajszit látásból ismerem! életemben nem beszéltem még vele de elég feltünő jelenség az egyszer biztos!
Sziasztok!
Két boltos beszélget az ötvenes években a börtönben: - Te miért ülsz? - Mert elfelejtettem kidekorálni a kirakatot Rákosi elvtárs születésnapján. És te? - Én kidekoráltam ugyan, de Lenin meg Sztálin közé raktam Rákosi képét. - És ez volt a baj? - Nem. Elfelejtettem a kirakatból kivenni a „Nyomorultak”-at... Grósz Károly valamikor az 1980-as években: - Elvtársak! Jövőre jobban fogunk élni, mint most! Erre egy hang a hallgatóság soraiból: - Maguk igen, de mi?
Celeb lesz belőle.
Celeb? Az mi? Már nem az de tényleg nemtudom,mert ritkán tv-zek akkor is spektrum,animalplanet és hasonlók vannak terítéken!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |