Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
És még ott is hazudnak, de legalábbis nem igazán értenek hozzá. A repüléshez én sem értek, de a dolog úgy fest, hogy a Spektrum még kevesebbet. Ritkán hallani annyi marhaságot... Talán, a kocsmában értenek még annyira hozzá.....
A rádióban hallottam, hogy egy felmérés szerint, a megkérdezett fiatalok a "miszeretnél lenni " kérdésre, jókora arányban ezt adták válaszul. Szelebek, vagyis ünnepeltek, sztárok, bulvármacák, semmitnyújtó "hírességek", médiapacák, stb, stb....
Hogy egy fiatal is megértse a feliratot, biztos lefordították felfoghatóra.
[OFF]Elképzelésem nincs, ki lehet. De a jelenség sajnos tipikus. Ettől a beszédstílustól feláll a hátamon a szőr.
Harkányban nyaraltunk a lányommal, mikor "összefutottunk" két évfolyamtársával. Az egyik kislány pont ezt a semmitmondó, "megrágott" szöveget nyomta, mikor bemutattuk őket egy rendőrnyomozó ismerősünknek. A kislány már tette is fel a kérdéseket: - Te rendőőőr vagy? - Igen, a rendőrségnél dolgozom. - És szereted a fááánkot?
TV -t se nézek! Csak akkor kapcsolom be, amikor filmet nézek számítógépről.
Az említett csatornákkal az a bajom, hogy megy az ismétlés egyfolytában. Akkor éri meg nézni, hogy ha hetente pár órát nézed csak az említett adókat. Ha hobbielektronikának lenne mondjuk egy TV -csatonája, akkor persze függő lennék, nem vitás.
Én sem állandóan nézem ezeket a csatornákat,hanem vannak konkrét műsorok amiket meg szoktam nézni és ezzel le is van tudva a tv-zés számomra!
Annyi igazság hozzá jár a dologhoz, hogy nincsen már kábel tv. Természetesen ha lenne, a mitoszcáfolókat, meg a hogyan készült -et megnézném mert az érdekes, habár azért bakiznak egy párat néhány helyen, de mindegy.
Simpi!
Ha valaki ezen látottak alapján ilyet akar itt építeni, és topikot nyit neki, Téged teszlek felelőssé!
Isteneeeeem! -_- Ez beteg! :-s
Tudom nem böködünk be szakadt szmájlit, de...
No comment...
Biztos a berci keze van a dologban...
Sziasztok!
Találtam egy jó videót, én sokat nevettem rajta, gondoltam megosztom veletek!Bővebben: Link
A medve, az és a disznó találkozik.
Azt mondja a medve: Ha én ordítok, az egész erdő remeg a félelemtől. Azt mondja az oroszlán : Ha én ordítok, az egész dzsungel retteg. Mire a disznó: Ez semmi... ha én köhögök, az egész világ összeszarja magát.
Egy állatorvosi rendelőben két hölgy ül, egy-egy hatalmas kutyával. Az egyik megszólal:
- A maga kutyájának mi a baja? - Ne is kérdezze, olyan kanos ez a dög, hogy még a macskánkat is megerőszakolta. Úgyhogy hoztam kiheréltetni. És maga miért hozta ide a kutyáját? - Sajnos nálunk sokkal komolyabb a probléma. A múltkor egyedül voltam otthon, és mikor egyszer lehajoltam, ez a dög rámugrott hátulról, és megtörtént a dolog. - Hát ez tényleg borzalmas. Szóval maga is kiherélteti? - Mit képzel!? A körmeit jöttem levágatni.
Gyilkossági helyszínre érkezik a rendőrség. A két helyszínelő rendőr megállapítja a gyilkosság körülményeit:
- A nő valószínűleg a szeretőjével volt, amikor a férj váratlanul hazaérkezett. Meglátta őket, ezért kiment az előszobába, elővette a páncélszekrényből a pisztolyát, majd visszament a hálószobába, és két lövéssel megölte a feleségét és annak szeretőjét. Ezután a fürdőszobában fejbelőtte magát. Elég szörnyű eset. - összegzi az egyik rendőr. - Szörnyű, szörnyű, de lehetett volna még szörnyűbb is. - mondja a másik. - Hát, ennél szörnyűbbet elég nehezen tudok elképzelni. Mire gondolsz? - Mondjuk, ha a férj pár órával korábban érkezik, akkor most én feküdnék itt...
Két nő (valószínű két szőke) beszélget.
-Te figyuuu...most a Hold vagy Florida van messzebb? A másik hölgy csúnyán és lemérően néz a kérdezőre, és csak annyit szól egy nagy sóhajtás után: - Floridát látod innen?
Néhány kép.Talán még nem voltak...
Erről jutott eszembe:
Michael JaksON - Michael JaksOFF
Bemegy az arab a McDonaldsba:
-Ambrlahrmablhamra Coca Cola! -Elnézést nem értem. -Ambrlahrmablhamra Coca Cola! -Még mindíg nem értem. -AMBRLAHMRHAMA Coca Cola! -Egy jéghideg micsodát ?!
Megint bele horpasztottam egy kicsit...
- Gitár torzítást vállalok! (Lehet hogy a hírdetésekhez kellene feltennem?)
Vagy még az is lehetne hogy torzítást gitározok!
Meg nem mindegy hogy kecsesen ringó fecske,vagy recsegve fingó kecske! Tudom sokan ismerik ezt a szójátékot,de akkor sem hagyhattam ki!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |