Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Juj, most mi lesz velem? :eeknoes: Tankérem, nem én voltam! eotvospm, őő izé Matthew volt. Mit akarnak azzal a fehér lepedővel? Miért van az ajtóra írva, hoyg pszichiátria? Mi ez a furcsa párnázott szoba? Segítséééég!
Was haben Sie zűrzavar? Állj be az egyes tartály alá!
Felraktam egy 174.***-os kiadást és így már valóban működik El se tudjátok képzelni mekkora örömöt okozott ez nekem
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítséget!
Viccelődünk-viccelődünk Bástya elvtárs?
Matyi vagy bepiált, vagy becsajozott, vagy ami még rosszabb, mind a kettő egyszerre.
Há most Dugábadőlt, vagy Dumábadőlt Mátyás lettél?
Ez a kaján frappáns talány, talán Matyi akartján múlott Balatonakarattyán.
Csak ugy poénból beirtam a felhasználó keresőbe egy pár női nevet. Vannak nők bőven, csak egyik se aktív. Szerintem nem ártana egy olyan téma, hogy PL OFF háziasszonyok. Tutti, hogy lennének egy páran aktív tagok
Mármint, hogy [ OFF ] Pihenő háziasszonyok témája? És bemehetünk mi abba a topikba?
Bocsánat, végül is csak a számítás miatt írtam be.
De akkor már leírtam hogy miért..
ŐŐŐ ... Szerintem nem ártana néha beleszólni, a dolgokba. Például, ha kajáról van szó stb Vagy miért nem jó a robotgép stb
Idézet: „nem ártana néha beleszólni, a dolgokba. Például, ha kajáról van szó” Szerintem nem jó ha ilyenkor beleszólnak, hogy hogyan csinálom.
Sziasztok! Bekapcsolódva a témába... Engem mindig az mérgel fel, ha mondják, hogy ezt vagy azt megkell csinálni. Ez alapjában nem gond, de mikor elkezdem megcsinálni és bele is szólnak, hogy hogyan csináljam, na az már bosszantó. Ha megkérnek rá, hogy szereljem meg stb akkor már, hadd csináljam már úgy, ahogy én akarom és ne mondják meg, hogyan csináljam. Ha már tudják, hogy kell csinálni, ők is megcsinálhatják (mármint a nők )
Szóismétlés...
Én pizzát sütök épp.
Vagy minek a csinálására gondoltál?
Mivel nem DugMatyi vagyok, hanem DuMatyi, ezért nem Dugába, hanem Dumába dőlt. Csak tudnám honnan törik elő ez a rémséges rím. Romhányi megirigyelhetne, ha élne szegény.
Aki nemi értelemben identitás zavaros, mindenképp!
Tessék. De azt nem tudom hogy eszed meg a monitorról.
Faxon nem jó? Gyors, egyszerű, olcsó! :hehe: Tapasztalatból mondom, tartózkodni kell a ketchup és egyéb szószok használatától, mivel eltömítik a görgőket. Eredményesen továbbítható félkész piskóta lap, ostya, és félkész pizza-lap.
Idézet: „Matyi vagy bepiált, vagy becsajozott, vagy ami” Ezt már köbzolinak én is mondtam MSN -en, amikor ő volt a téma.
Szivesen: Mondtam én hogy Vidiáéknál arégi a jó.
Mi a Fax? Már megint átneveződtél. Matyikém, te haladsz a korral, szó szerint is.
Ezt észre vettem én is. Szerintem nem fogják. Túl sok ott a fénykép, és az értékes hozzászólás, hogy csak úgy "jegeljék örökre".
Pedig bőven van rá esély...
Akkor szokás jegelni, ha nagytakaritás van benne.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |