Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Cserélj routert. 10, 100, 1000 gépnél sem szabadna dobálnia.
Üdv!
Nekem is csinálta ezt a routerem, de most vettem egy újat, és ez nem csinálja! Amúgy az előző routerem ($MC) tegnap halt meg, vagyis csak annyira, hogy a hálózatot látja, meg tudunk adatforgalmat bonyolítani, de viszont a WAN portja nem működik (nem bír betárcsázni). Szóval szerintem kérj kölcsön egy routert valakitől egy-két napra, és próbáld meg, hogy azzal is csinálja-e.
1:20 a két kedvelt rádióból, olyan mint, ha valaki akit nagyon szeretek, szenved, és tudom hogy el fogom veszíteni, hallgatja rajtam kívül még valaki?
Ne csüggedj. A sláger tovább folytatja elvileg egy másik frekvencián, viszont az csak a főváros környékén lehet majd hallgatni. Az, hogy mikor fog beindulni, azt még nem tudni. A danubius-al nem tudom mi lesz, de szerintem ők is szeretnék folytatni. Én is hallgatom most. Lassan eljön az idő.
Én is, nagyon nem várom! Valahogy a két rádió az életem részévé vált
Munkahelyen ONLINE sajnos nem igazán lehet hallgatni egyiket se . Bár most nincs munkahelyem, de akkor is rengeteg emlék köt a két adóhoz.
lementem hídba, ez az új rádió. A sláger helyén a Himnusszal kezdték. A danubius helyén NO COMMENT. nyugodjon békében a két adó. Eddig nem TV-ztem, csak rádió mostmár az se csak Hobbielektronika.
Nem volt valami jó hallgatni az utolsó hangokat, lévén, hogy én is médiás voltam annó. Bízom, hogy mihamarabb újra szólnak!
Én is épp bekapcsoltam a rádiót, mikor elbúcsúztak. Az új rádió elindult, lejátszották a Himnuszt, most meg már zenélnek is. De olyan minőségben sugároznak, hogy élvezhetetlen. A neten a Sláger folytatódik és a minőség is jó! Remélem regionálisan vissza térnek, legalább a megyeszékhelyen. A Radio1 így működik felénk Fehérváron. Jó éjt!
Sziasztok!
Itt a délutáni, kesergő munkanélküli brigádhoz szeretnék szólni, akik már nagyrészt alszanak, és remélem nem haragszanak meg rám. Gyerekek, olyan sz*r nem lehet, hogy ne tudj egy jó könyvet levenni a polcról! Kell egy fél óra mire ráhangolódsz, aztán ha tényleg jó a könyv, már röhögsz az egészen. És elfér a zsebedben, buszon villamoson, munkaügyi hivatalban, állásinterjuh előtt. (Még jó pont is lehet) Van amikor már alig várom, hogy munkábamenet-jövet felüljek a villamosra. Ha azt mondják valahol várni kell, nem baj nem probléma... És még egyszer: nem újság, nem pda, nem válsághíradó, nem kapcsolási rajz, programkód stb hanem valami jó regény. Akkor jó ha elfelejtesz leszállni pl a metróról... Az elmúlt 200 évben(persze előtte is) annyi emberi gondolat lett leírva, melyek változatosan fogyasztva nagymértékben növelik az emberi kreativitást, örömet nyújtanak, és kivezethetik gondolatainkat az önsanyargató gyűrűből, mely már önmagában is nagyon nagy dolog. stb Valahogy a nagyszüleink is túlvészelték a hosszú téli estéket. (Egyébként most a Dűnét olvasom sokadszorra, egy picit el is nyűttem a könyvet, de hát ezért van)
aA sląger stream címét valaki le tudná írni? Ami nekem van meg az nem megy.
Próbáld újra, maradt a "régi". Különben fent van a weblapjukon, ha már nagyon régebben hallgattad. Nekem se akarta elsőből.
Csak másold be a WMP-be: http://91.83.40.220:8000/zthjduds.mp3
A "Hallgassa Online" rész a fentihez képest kb. 2 percet késik. (Tök jó, a rendszer automatikusan átrakja hivatkozásba a címet, kár hogy én ezt nem akartam..)
Szia engedd meg hogy válaszoljak...A magyar emberek (tisztelet a kivételnek) szeretnek siránkozni , nyavalyogni (most ezt rontottad el olyan jó volt sajnálni magunkat... ) sajnos nem vesszük észre a szépet a jót ... (nekem pl.sok olyan dolog van amiről néhány éve csak ábrándoztam pl.: DVD, aránylag "komoly" számítógép, internet,stb,stb) Ebben talán hibás a média is mert mindenhonnan csak ezt hallod..és a reklámok azt sugallják hogy senki vagy ha nem veszed meg...és sajnos könnyen ennek a csapdájába lehet esni. A könyvvel kapcsolatban igazad van, de lehet hogy nem mindenki szeret olvasni, de lehet zenét is hallgatni vagy kimenni a természetbe sétálni egyet. A lényeg hogy elfoglaljuk magunkat és ne csak(!) a problémáinkat nagyítsuk fel, amiket persze nem szabad lekicsinyíteni de ne csak ez járjon a fejünkben (ami elég nehéz ...!
Köszönöm a biztatást és a segíteni akarást!
Winamp: http://www.slager.hu/slager.pls
http://91.83.40.220:8000/zthjduds.mp3
Egyetértek sándorral tejes mértékben.
nekem csak az az egy bajom van, hogy ez egy ideig ment is, korábban még eltudtam mivel terelni a figyelmem, de ez most már egyre nehezebb, mert közben a valóság nem múlik el. Sajnos nem sok könyvem van, és ami van az meg mind elektrós, vagy iskolai.
Én Wass Albertet olvasnék, lehet az asszony azt vesz karácsonyra. Nem tudom ennyire ismer-e hogy jobban örülök egy könyvek mint bármi másnak. Igaz nem várom el tőle hogy vegyen valamit is. Azt sem tudom én mivel lepjem meg, vagyis tudom szakácskönyv (Heves Megyei Hírlap 2010) de nem tudom akkorra tudok e szerezni, ha hazamegyek akkor igen.
Idézet: „Én Wass Albertet olvasnék,” Bizony -bizony a Funtinelli boszorkány példának okáért. Letenni is alig tudtam abban a pár napban amikor olvastam. Karácsonyi ajándék ötletnek is ajánlom.
Köszi. Kiszedtem a címet és beírtam a lejátszóba. Most is telefonról, wifin keresztül hallgatom. Igaz jobban zabálja az aksit, igaz, hogy csak net közelben lehet hallgatni, de reméljük nemsokára ismét lehet rádión is hallgatni. Leszedtem a Sándor által linkelt playlist fájlt is, majd áttolom a telefonra, hogy meglegyen. Nekem még nem ez a cím volt meg azért nem volt jó. Nyáron hallgattam sokat kint wfin, amikor nem volt rádió kint, meg más rádiókat is hallgattam, amit nálunk nem lehetett fogni.
He-he, most jöttem rá, hogy ha egy hozzászólás fejlécére kétszer kattintok, akkor megmutatja, hogy miként lehet arra a hozzászólásra hivatkozni... Őrület!
A poén, hogy nekem már nem egyszer beadta, de nem foglalkoztam vele, mi is lenne az. Most már tudom
Nekem úgy jött elő régebben, hogy a laptopom kisegere (mert azzal használom, utálom a tapipadját) akaratom ellenére kétszer "klikkel" sokszor.
Az enyém is ezt csinálja, és még mindig nem volt pénzem lecserélni
Amit te nem veszel most figyelembe az az, hogy felnőtt néhány olyan nem zedék, akiktől már megvonták a szótalgolva olvasni tanulás csodáját, ami a magyar nyelv tulajdonságait messzemenően kihasználta és óriási előnyt biztosított számunkra a világban.
A mai fiatalaok, és itt külön tisztelet mindenkinek, akire ez nem vonatkozik, nem tudnak tisztességgel olvasni.
Ráadásul sok élmény fűzödik azokhoz az időkhöz miközben hallgattam a Danubiust :rinya:
Elsősorban ez az internetnek köszönhető. Azt hiszik, az a jó, szent és sérthetetlen, ami ott van. Könyvet nem is kell a kezünkbe venni ugye... Szerencsére ez a hobby - illetve az oldal témája: ugye ehhez a szabadidős elfoglaltsághoz kell némi sütnivaló - némi szűrőt biztosít, és kevés kivétellel még jól (illetve az én nézőpontomból nézve megfelelően) szocializált fiatalemberek jönnek ide. Próbálkoztam párat rábírni az olvasásra (msn-en alapos fejmosással), de megmondtam nekik, nem segítek, ha nem kezdenek el olvasni - 2-3 ilyen volt). Tartom is a szavam, mivel sem időm, sem kedvem nincs gyakorlatilag egy elektrotechnika könyvet az alapoktól begépelni. Olvasson el 50 oldalt, és majd utána kérdezzen. Most is a napokban írok egy fél oldalt a hangváltókról, erre a fórumozó ugyanazt még egyszer fölteszi, csak máshogy megfogalmazva.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |