Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én régebben a tejet dunakaviccsal ettem. (az a mogyorós bevonatos, nem a folyóparti )
A géptepertő?
Nem tudom mi van velem, valami okból az agyam átbillent hum-or módba
Nem csak az, hanem a Fa sírt!
Azon kiakadt az olvasó fejem, és állandóan time_out -tal megáll, pedig ellenörzött minőség vagyok nem csájna.
Jaaaaa
Bizos vagy benne? Amikor megnyitod a csapot, nem csak víz, hanem vizkő is jön ki, így molekurális szinten fennáll az a tény, hogy dunakavicsot is ezsel. :hehe:
És ez csak a víz elemzése volt... Kíváncsi vagyok egy ilyen szintű elemzésből mik jönnek ki pl. egy tacskó gazdaságos tortából (ezt most csak úgy mondtam, de szerintem ilyen is van ).
Én onnan semmi ilyesmit nem vennék. Biztos purhabból van, meg ellenörzött minőségű külföldi iparihulladékból készült.
Másnap meg 4 kezed, 3 füled, 5 szemed, 3 lábad, és 2 agyad lenne tölle.
2 agy? Az nem rossz. A másodikat meghagynám F partíciónak
Csak tudom, mert teszteltem. Azóta vagyok Cual core Core 2 Duo.
Ez már szép eredmény!
Ezek a kaják szinte mind vállalhatóak. A seregben (Kalocsán legalábbis) megszokott reggeli volt a kakaós kalács sajttal. És a legfurcsább, hogy még ízlett is. :finom: (Bár ha arra gondolok, hogy a többi napon kétes eredetű főzőkolbász meg miegyéb került terítékre...)
Hellosztok!
Szerintetek hogy kéne megoldani a "kameraházam" (felforditott akvárium ) fűtését?
...és nem folyik ki a víz belőle? Mert ha nem, akkor akvárium melegítővel. Ha igen, akkor, meg mi lesz a halakkal?
Viccen kívül: Egy megfelelően megtekert ellenállás huzallal, amit pl. rossz vasalóból termelhetsz ki.
Cekász az van. És ha ezt olajos edény aljában izzítanám? Úgy a forró olaj és edény később hűlne ki és nagyobb felület adná át a hőt a levegőnek. Vagy egy idő után begyulladna az olaj?
Szerintem nem kell izzítani azt a cekászt. Kissebb áramot keresztül hajtva, megfelelően szabályozhatóvá válik. Használj pwm-es szabályzást, azt még automatizálni is könnyű.
Én az http://www.idokep.hu oldal ->
Társalgó menünpont ( regisztráció kell ) -> ViharVadász téma -> keresés: "fűtés" nyomon indulnék el. Sok kamera, több éves tapasztalat. Mindenképp tennék rá hőérzékelőt. Például hűtőgépből, vasalóból.
Körülbelül 6..8 éve működik így. Éppen nem látszik, de NYÁK lapból van felette kb. 200*200 mm-es tető. Fekete-fehér kompozit video- és hangjelet ad.
Már próbáltam csak kameraház fűtés címszóval... Rákeresek arra is... Amúgy a képeket az időképre töltöm fel Webcam publisherrel.
Photoshopolhatnékom (uristen jó hosszú szó ) volt. Szerintem jó lett, még háttérképnek is
A kutya a részletekbe van elásva. Nem rossz, de meglátni rajta, hogy módosított. Egy valamit árulj el, miért húztad meg lefele a lökhárító szellőzőrácsa felett az ívet? [OFF]Nem mondom, hogy jobban megcsináltam volna. Nagyon keveset használom a photoshoppot
Az "gyárilag" úgy volt és lusta voltam kijavítani
Amit lehet látni rajta hogy PS-es az a felni. Szerintem semmi más nem utal rá (kivéve az említett vonal...) szerk.: valószínűleg ez már alapból egy PS-es kép
Megvan valakinek a régi dokumentumfilm az Egymillió lépés Magyarországon DVD-n?
És ennek a sorozatnak van több része is, láttam vagy 5DVD-t erről. Nekem csak a második része van meg az "és még egy millió lépés Magyarországon." Velemtől Szekszárdig része. Szeretném a többit is megnézni, még egyszer (gyerekkoromban láttam már) és tulajdonomban tudni.
Most utánna néztem. Létezik a "Másfél millió lépés Magyarországon" 3DVD, utánna az "...és még egy millió lépés Magyarországon" 5DVD.
Ez a sorozat szerintem is megér néhány misét. Amelyik megvan neked, az nekem is megvan néhány éve, szerintem is elég izgalmas, és 100%-osan a lényegre koncentrál. Egyszer régen elhatároztam, hogy fel kéne kerekedjek én is, hogy bejárjak valami hosszabb utat hasonló módon. Még semmi sincs elveszve, még bármikor bekövetkezhet. :yes:
Lehet, hogy eredetileg, is PSsel átdolgozott kép, de komolyabb alkotómunka van benne. Igen a felni nagyon árulkodik. Az említett vonalat az eredeti nélkül nem mondtam volna meg. A lámpák sem jók szerintem, ha két lámpa van, akkor két fényfolt kellene. Valamint az a körös becsillanás, az nem jöhet így létre.
Úgy lesz, megfogadom a tanácsodat!
Akit érdekelnek kapcsolási rajzok, programok, könyvek, kattintson ide! Remélem valakinek tudtam segiteni!
Annyira idegesít ez az elektrotanyás kérdés.
Na most szerintetek erre mi a helyes válasz (5. kérdés)? Mert én igen jelöltem... Mert 1. kit érdekel hogy mit szolgáltat ha hálózati feszültségről működik, és a panel legalább fele a primerhez tartozik, ha azt megtapizom... 2. biztonságos? kit érdekel ha a bolond júzer bedugva javítja vagy hozzáértő ember méregetés közben félrenyúl... Ez olyan mint ha az lenne a kérdés hogy TV készülék javítása közben érhet-e halálos áramütés? Mert itt-ott mérni kell bekapcsol állapotban is és akkor ha nem jó helyre nyúlunk.... (a többi válasz biztosan jó, ezzel van a gond de egymás után most kaptam 2x)
Véleményem szerint ezek a kérdések arra jók, hogy az elektronikai analfabéták regisztrálását ki lehessen szűrni. Ezzel a kérdéssel arra kíváncsi az admin, vagy-e annyira "képzett", hogy tudd, bármely hálózati feszültségről működő készülékben lehet egy kondi, ami nagyfeszre van töltve és valami miatt nem sül ki magától (csak lassan), mikor a tápkábelt kihúzod.
Tehát az a cél, hogy az oldalon levő infók felhasználása közben lehetőleg ne tegyél kárt magadban. Az, hogy emellett a kérdések hogyan vannak megfogalmazva, szerintem mellékes. |
Bejelentkezés
Hirdetés |