Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A konnektorban a fázis is fázik
Jó kis vers. Erről az jut eszembe:
Idézet: „Minden versben fő a rím, Kovács Pisti fogat mos.”
Itt a tél...
Volt egyszer egy anyamedve, Nem volt hozzá túl sok kedve. Ezért aztán bánatában Fázott is a kabátjában. Azt gondolta nem jó ez így, Kötni kéne egy kockás pulcsit, De hogy nézne ki a medve bunda, Kockás pulcsiba beburkolva? Hát, jól van legyen inkább csíkos, Meg is nyúzott három kígyót. Egy sima, meg egy fordított, Kötögetett, sürgött-forgott. Meg éhezett munka közbe', Rágyújtott egy ökör sültre, Honnan szedte én nem tudom Mert nem volt nálam a noteszom. El is készült a jó vacsora, Közben a csíkos kígyó-bunda. Így lett az, hogy a medve télen Ökröt sütött a kert végében. Most kérdezheted, mi a vége, Zebra lett a medve lénye? Honnan tudjam, csak így jött, Googa télen verset költ...
Ez jó.
Mára már kiégettem az instrucions Cahe -m, így vissza vonulok az eredményhirdetésig, amit most fogok megkérdezni, miközben olvasod éppen ezeket a karaktereket, hogy mikor lesz, de így már nem is kérdezem meg, mert ebből is kiderült mit kérdeztem volna, ha nemtudnád mit kérdeztem volna, és akkor megkérdeztem volna.
Az eredményhirdetés holnap éjfélkor lesz nyilván.
Ja, és jelen topiknak kell alcímet adni a közeledő tél alkalmából, szóval ilyen 6 versszakos bigyókat (bocsi: költeményeket) sajnálatos módon nem tudunk értékelni, ennyi nem fér ki topikcímnek.
A fenébe!
Tudom, tudom, ezt csak úgy írtam poénból.
Ez jó, ez tetszik. Mennyi idő alatt költötted ki?
Kb. 20 perc... De szoktam ilyesmi verseket írni, úgyhogy nem olyan nagy erőfeszítés volt ez most.
Üdv!
Ha valaki érdeklődne a virtuális világ iránt itt éppen a jövöhétvégi VFAT 2009-re nézheti a gyakorlást. Nagyszabású nemzetközi esemény lesz magyar résztvevőkkel...
Miért fehér a télapó szakálla???
Mert leöntötte a neked szánt peroxiddal... Persze műhely célra szánta...
Így jobb lenne: Hull az ón hull az ón, mindjárt jön a TélapÓN.
Akkor inkább : Hull az ón, hull az ón a télapó már ül a szánkón
Nincsen is Télapóóó! :crazya:
Én tudom, mer láttam, hogy nincs.
Most csak viccelsz? Nekem azt mondták, hogy van!
Norberto csak ilyesztget minket. Ha nincs télapó, akkor ki hozza nekem az alkatrészeket?
Bővebben: Link
Biztosan valami csalót!
Nekem meg ez volt az első versem.
Na, én kérek elnézést! Helyesen így nézett volna ki: Nem tudja valaki, hogy mikor játszik a Nightwish élőben a szobámban?
Hologramos kivetítést és 5.1 dolby-t javasolom. Az majdnem olyan, mintha ott lenne.
Én nem tudom, de majd szólj nekem is! Ja és ha lehet választani, akkor inkább Tarja kellene
Sziasztok.Itt az új alcím:Jön a mikulás!(És megnézi, hogy mi kulás...)Bocs. :hide: :vigyor5:
Sejtettem , hogy rám ismersz. Köbzoli ragasztotta rám ezt a nevet, és mindenkinek tetszett. Topinak is. Azt hiszem ez fejezi ki leginkább a személyiségemet. Marad az idők végezetéig, de 80 évig biztos még...
Persze ez címnek hosszú, de ha már költészet:
Jöhet hideg, nem fázom, Éjjel nappal pákászom.
Valahová utaztam és volt ott kula tér. Az autóbuszból nézelődtem, akkor láttam. Majdnem elfogott a röhögés. Kell, hogy legyen más jelentése is a szónak.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |