Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kissé régi téma ez már. Nem hallgattál/olvastál azóta híreket?
De, olvastam! Csupán most láttam hangsúlyosan, hogy 19 éves volt szegény.
Nem mindenki olyan vén egyetemista korában, mint én. A többség 19 évesen kezdi.
Elégg szomorú dolog...
Hmmm. Mintha ez az OFF topic lenne. Tévednék?
gugli ert konkurencia?
(a telepítéshez nem árt ha van a gépünkön microsoft silverlight frissítés) (szerk.: most nézem ez automatice telepíti)
Igen az, csak nemtudam nem olyan választ adni, ami nem lett volna elektrós.
Most tudnék is egy Off topicba illőt írni, csak azzal a témát meg erősen off -olnám, nem mintha nem bánná senki, csak egy fura kérdésem lenne, ami elsőre, és másodikra és furán adná ki magát.
Most csesztem el egy műszaki rajzot, ne tudjátok milyen ideges vagyok, kb 2-3 órát belefeccöltem és nem fér ki a lapra. (Az elején elszámoltam)
A lapot megfelelő irányban megtoldod, a rajzot befejezed, majd fénymásolóval lemásolod (esetleg kicsinyítve). Így nem jó?
Sajnos nem, mivel tanár ellenőrzi vonalzóval
Akkor csempéssz a kezébe egy lekicsinyített vonalzót.
Viszont szerintem ha teljes lesz az adatbázisuk, simán pipálni fogja a guglit.
Remélem, nem jön nekik össze és ez is a saját víruskeresőjük mellé kerül, a bukott projektek polcára. A M$-nak már így is épp elég befolyása van sok területen, nem kell még eggyel több.
Kedves Fórumtársak!
Nem áll véletlenül valakinek a garázsában egy MZ TS 150-es motor? Egy kis infóra lenne szükségem vele kapcsolatban...
Helló!
Keresztapám pont mostanság újította fel a sajátját, de az 250-es! Amennyiben olyan infó kell ami erre is igaz, megkérdezem neked, hátha tud válaszolni rá! Üdv
Köszi szépen! De igazából a 150-es karburátorának (24N1-1 jelzésű) a síbertűjére (C3 jelű) lettem volna kíváncsi, milyen méretű!
Sajnos a miénk kikopott és eltört a rovátkáknál (aztán valahova eltettem régen és nem találom), az utángyártott tűk mérete pedig nem az igazi!
Kedves kollégák! Firefox 3.5.5-öm van, és nem tudom törölni a jelszavakat. Hiába törlök mindent az előzményekből, plusz a sütiket is, nem törtli a mentett jelszavakat. A "jelszavak mentése" pipa kikapcsolása, és az után minden előzmény törlése, 100. alkalommal. sem jön össze. Vajon hová mentheti ezeket? régebben elég volt egay sima előzmények törlése. Ritkán itthon is törölni szoktam, de idegen helyen (például könyvtár) mindig. Ezek után már nem bízom benne, hogy valóban törölve lesz minden adatom. Ha tehetem, pendrájvról használom a saját firefoxomat, de csöppet lassú.
Eszközök > Beállítások... > Biztonság fül > Mentett jelszavak > Összes eltávolítása
Köszönöm szépen! Az a megdöbbentő, hogy teljesen csak a könyvjelzők címsor törlésével szűnt meg. Töröltem a jelszavakat, erre még mindig emlékezett rájuk, de már csak kettőre.
Szia !Próbálj meg a következő MZ-honlap - on körülnézni, hátha megtalálod. Sok szerelési útmutató, kézikönyvek, adatlapok találhatóak itt!
Nekem már volt 3 is Kérdezz, ha tudok segítek.
Már látom mit kérdeztél Sajna fejből nemtudom, de megnézem a gépemen hogy van-e róla infó.
Szétnéztem, sajnos nem találtam róla semmit. A Hogyan javíthatom a motorkerékpáromat c. könyvben azt hiszem benne van. Egyébként nekem otthon lehet van még hozzá gyári ha érdekel írj privátot.
Köszi a linket, de sajna ezeken az oldalakon a pontos rajza a tűnek nincs fenn, az lenne az igazi, ha valaki meg tudná mérni, hogy tudjak egy utángyártottat kijavítani.
Ha jövőhét csütörtökig ráér, akkor én megmérem neked. (Miket kellene mérnem?)
A személyes adatok meglétéről a CCleanerrel győződhetsz meg a leggyorsabban.
Másik tippem: tiltsd alapól az ürlakitöltési előzményeket. Otthon is tiltom, nem hogy más idegen gépén. Ja! Jóreggelt fórumtársak.
A Hogyan javíthatom motorkerékpáromat c. könyvet én is átnéztem, de abban valóban nincs meg a mérete.
Annyit tudok róla hogy elvileg 75.4mm a teljes hossza a tűnek, a legnagyobb vastagsága 2.5mm. Érdekelne a kúp legkisebb átmérője, és a kúp hossza. Köszi!
Nem tudtok egy másik hasonló lapot ahol nyugodtan lehet kérdezni esetleg megosztani tapasztalatainkat másokkal?
Az ember örül, hogy talált valamit amit másokkal meg akar osztani majd a moderátor lezárja témáját mondván van már hasonló. Szerintem el sem olvasta a lényegét azt sem tudja miről szól a topic. Vagy nem jó üzlet, ha azt amit a HEStore-ban 8000 Ft-ért kapsz meg azt a Tes*ban megkapod 3000-ért? Nem, ez túl komplikált, szerintem egyszerűen arról van szó, hogy már nem is látják mit csinálnak. Röhögnöm kell amikor mindenki mindent a "Kezdők kérdései" topicba tesz fel, mert már fél új topicot nyitni. Keressünk, de a kereső semmire sem jó vagy túl sok vagy túl találatot hoz mivel minden ömlesztve van a lapon. Miért nincs inkább erre egy chat? Pár szobával? Még mindig az elavult egy szintű rendszer üzemel. Kedvem lenne összeszedni pár embert aki ezen változtatni akar és indítani egy konkurens lapot. (Kíváncsi vagyok ez a hozzászólás meddig lesz kint). Amúgy 1-2 moderátor okozza a problémát akik azt hiszik értenek egy oldal moderálásához. Megnyugtatom őket üzleti alapon működő lapon hamar lapátra kerülnének Bocs, ha kivágom a biztosítékot, nálam is sikerült kivágni hosszú idő óta először. |
Bejelentkezés
Hirdetés |