Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Köszi, hogy segítesz.Megpróbálok valahonnan keríteni ilyen tranzisztorokat, bár a H.Q. oldalán nem találtam.
Ezek nem véletlenül a videoton 6383 erősítőjében voltak valamikor?
De ott is voltak.
Irtam, hogy a Videoton csináltatta a Motorolával, mert tele lett .... a BD-ékkel Ha kell nekem van eladó, több pár
A francba. Úgy látszik délután nem küldtem el az irkám
De igen . Abban is. Ahogy irtam a Videoton csináltatta a Motorollával anno, mert a BD-ékkel tele lett a ..... Ha kell tudok adni, az irt árért. Van belőle. Teljesen mindegy honan szerzel,de nézd meg az erölködött, hogy tényleg csak a végtranyó a kampó. Az is lehet, hogy gerjed az erősitő a BD-től, és akkor csak egy villanás szokott lenni, ahogy abizti elszáll -no meg a tranyó- Most látom, hogy elment az elöző is. Hogy miért nem léttam az elöbb ? Rejtély
Bocs, hogy csak most válaszolok.Rájöttem nagyjából, hogy mi a hiba:az új bd tranzisztorok közül egy pár nagyon melegszik, emiatt nem szól.Ha ezt a két tranyót kiveszem akkor szól a többi csatorna.Egyébként a beépített védelem miatt nem kapcsol be.Úgy látszik nem a végtranyókkal van a baj.
Üdv,
Sok sikert a hibakereséshez
Probáltam kapcs rajzot szerezni Neked a kac 646x-hez nem nyertem Jól irtad a tipust ? Vermona hangszorót vennék 40 centist Üdv
Én se találtam rajzot róla.
Ilyen hangszóróm nincs sajna,csak SAL 25 cm-es 100w 2 darab+videoton dc2550a hoz 25 cm mély 1 darab 4 ohmos+2db magas hangszoró 8ohmosak ez is dc2550a-ból.(Ha esetleg érdekel.)
Januárban szólj rám, de rosszakat szoktam venni
Oké.Nálam csak a pórt fogják.Nem kérek értük sokat.Ja, és még van egy pár jó állapotú samsug hangfalam is 16cm mélyközép+magas hangszorós.Kb 15watt, fekete borítás.
Akkor januárban rákérdezek még. Üdv, B.U.É.k
Neked is BUÉK
8-12.e után
http://www.schematic.com.ua/english/I_auto_e/k.shtml
Ezeknek van doksijuk a KAC-646X-ről
Köszi, nagyon rendes vagy!!!
Üdv,
ezeknek van doksijuk a KAC-646X-hez
http://www.schematic.com.ua/english/I_auto_e/k.shtml
A Vidis Tr. TE1819-1820 volt, egyébként van tökéletes helyettesítője, eredeti is beszerezhető, BD911-912-nek hívják.
ÜDV.
Egy haverom erősítőjét bütykölöm éppen és elakadtam. Ezt kéne helyettesítenem két darab J-FET-tel! No de milyennel Van valakinek ötlete? Magyarországon ilyen tokozásút nem találtam sehol.
Itt kapsz eredetit:Bővebben: Link
Hátha nem irod be a tipust, hogy mit keressel nehéz tanácsot adni
Az "Ezt" egy linkre mutat Saharánál. Meg már meg is kapta a választ.
sziasztok!
BFY 34-es tranzisztorral találkoztam nem tudjátok mivel lehetne helyettesíteni!? A válaszokat előre is köszönöm! üdv.
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy, a távirányitású autómban kiégett egy c8550-es tranzisztor egy c815-ös tranzisztor és egy 2328s tranzisztor. Mivel tudom helyettesíteni ezeket? Meg még anyit hogy a c815-ös helyére jó a c1851 és a c8550-es helyére jó az s8550-es tranzisztor. A válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok
Egy müszerben elszállt az MRF476 tranzisztor (RF meghajtó erősitő 27 Megán). Sok keresgélés után kaptam 2SC2166 tranzisztort, ami állitólag helyettesiti , de a leadott teljesitmény meg sem közeliti a vártat. Mivel tudnám helyettesíteni ? Az is megoldás lenne, ha nem túl nagy változtatással esetleg FET-tel ki lehetne váltani (12V-os a táp és max 3W ot kéne leadnia 50 ohmon.). Esetleg más topicban tudnának ebben segiteni? Ha kell, be tudom szkennelni és mellékelni a kapcsirajzot is. Más: MRF429 helyettesithetősége is érdekelne hazai forrásból, ha lehet. Az ismertebbeket, HQ,Lomex már megnéztem, és a crossref táblázatok sem igazán segitenek.) A válaszokat előre is köszönöm.
Szia4
Ezen az oldalon más helyettesítőkett ajánlanak. *MRF476 NPN RFPA ECG236 2SC1678, 2SC2075 A 2SC1678-hoz van helyettesítő:Bővebben: Link
Üdv!
Az MRF476 az fet, a 2SC2166 meg tranzisztor. Ugyan mindkettőt 27 MHz -es végfokban használják, de nem csereszabatosak.
Szia!
Az MRF476 még lánykorában sem volt FET, nemhogy manapság.Bővebben: Link
Szia
Már sokat kutakodtam, de ezt a crosslinket még nem ismertem. A többi forrással az a bajom (pl a link a #597495hsz-ben is), h. az ADSemi nem is válaszolt a megkeresésre, a HQVideo-nál a már emlitett 2SC2166-ot ajánlották, a többi "helyettesitő"-ről meg rendre kiderül,h már szintén nem létező,vagy nagyon távoli csak a rokonság. Ezért gondolkozom azon, h kellene léteznie vmilyen maibb (pl. FET-es) megoldásnak, ami adaptálható lenne. Köszi szépen.
Van egy marék valamilyen adó tranyom a CB hőskorból. Elképzelhető hogy Neked való, csak meg kellenne találni. Ha meglelem üzenek
|
Bejelentkezés
Hirdetés |