Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Nyugi!
Ha Matyesz nem kérdez rá, hogy megyek-e börzére, én is szombaton mentem volna! Mindegy, így lesz egy nyugodt napom, tudok nyákot készíteni!
Az jó lenne nagy testvér, mert viszek is be cuccot a többieknek, ráadásul fáj a könyököm, meg a térdem, mert buktam egyet reggel.
Ajaj! Megcsúsztál a havon, vagy mi történt?
Ma reggel hazafelé jövet.
Nem jöttem csak 20-al, de mivel nem takarítják az utakat, ráadásul tiszta kátyú, ez is sok volt. Remélem nem lesz porcleválásom.
Hűha! Hát, remélem én is, hogy nem lesz komolyabb bajod! Jobbulást!
Gondolj köbzoli hipersziljeire! :yes: Jobbulást!
Én azt nem tudom, de van, ami motivál! Hogy mire, azt majd eldöntöd! (gondolj a gyógyulásra!)
Csak nehogy az ígért fogaskerekek fogain spórolj, skót mód.
Egy kettő nem hibádzik nem azt akartad mondani?
Szervusztok!
Nem tudom, h hányan fogtok árulni a Börzén, de ha esetleg egy eladó olvassa ezt az üzenetet, vagy valaki akinek van eladó ismerőse, azt kérem, h segítsen nekem! Későn értesültem a börzéről, és úgy tudom már nincs több kiadó árus-hely, viszont van 5000 db ledem amit el szeretnék adni. Hatalmas segítség lenne ha valaki tudna adni az asztalából kb egy 15cm*15cm-es helyet ahová ki tudom rakni a világító mintáimat!! Előre is köszönöm a segítséget!! Ha lehet, privátban írjon a megmentőm, mert jó hosszú ez a topic, és látom, elég gyorsan bővül! Köszönöm! üdv
Szia ! Ha odamész reggel időben akkor egészen biztos lesz helyed ! Még kérni sem kell senkitől , de azért kérdezz rá hogy ott nem-e gond ha vagy ?
igen, most tudtam meg h reggel 7kor van a nyitás kb, akkor még lesz szabad asztal. nekem igazából nem kell egy egész, csak egy egészen kis rész, azért is gondoltam h valakinek kell e display az asztalához, mert viszek egy bemutató panelt, ott fognak világítani baromi erősen a ledek, azt hiszem elég feltűnő lesz.
Ha valakinek lenne számomra 2db junoszty hálótrafója, akkor attól megfelelő ellenszolgáltatás ellenében megfosztanám tőlük őt. Úgy volt hogy tudok szerezni ilyen trafókat, de nem sikerült még, csak 2db-om van és kéne még 2. Szeretném építeni azt a kapcsolást amit Imi publikált pl500 csővel.
Esetleg ha lenne még ehhez a kapcsoláshoz hálótrafója is valakinek akkor azt is megvenném tőle.
Látod - látod ! miért nem kérdezel ? nálam ebből is található , Zoli az máris a tiéd
Te jössz a Baross u. -ból? (...mert Koci lemondta ...)
Aki jönne Székesfehérvár felől: 6:15-kor indul busz. Valószínű, hogy a Népligetbe 7:30-ra érkezem. Ha valaki ott csatlakozna, írjon rám! Onnan 15 perc gyalog út csupán! Simpi, rockersrac, zolee1209 esetleg? Ha jöttök, megvárlak benneteket a metrónál a szokott helyen.
Ha lesz rajtad piros sapka, téged is felveszünk!
Természetesen megyek! Fél nyolckor ott leszek a népligeti metrómegállónál! Akik ott lesznek, azokkal megyek, de 10 percnél többet nem várok, úgyhogy siess Matyi! Lenne még egy olyan kérdésem: Börze után valakinél esetleg ki tudok maratni egy A4-es NYÁK-ot? Előhívót, meg maratót is viszek, csak nem tudom mibe beleönteni! Vagy esetleg tud nekem valaki ilyet kölcsönözni?! :hide:
A nagyobb nyákokat egy lemezjátszó tetejében szoktam maratni. Ha kell, felviszem!
Lacikám, hány hely van a kocsidban? Zolee is befér? Körülbelül hány órára érnél oda?
Ha belefér egy A4-es lap, akkor rendben! De azt próbáld már ki légyszi, hogy 450ml folyadék milyen magasan "tetőzik" benne. Ha nem lepi el a NYÁK-otm akkor bukta!
Ha Laci felvesz, akkor mondja meg, hol vesz fel! Lehet elég csak az Árpád hídig mennem, de ezt Ő tudja jobban merre fog haladni...
Mai vízállásjelentés: sajnos nem fér bele. Marass inkább peroxiddal. Ha úgy is kell, akkor felviszem.
Akkor légy az Árpád hídnál 3/4 8-ra, de a busz végállomás oldalán, ahol jobbra lejövök a hídról. A Baross u. -ban felvesszük Hapro kollégát, és még a Matyi belefér a ligetnél.
Ha ki jössz utána Solymárra, akkor hozd a maratnivalódat is. Vegyszer nem kell! |
Bejelentkezés
Hirdetés |