Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   59 / 147
(#) zolee1209 válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Nyugi!
Ha Matyesz nem kérdez rá, hogy megyek-e börzére, én is szombaton mentem volna! Mindegy, így lesz egy nyugodt napom, tudok nyákot készíteni!
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Az jó lenne nagy testvér, mert viszek is be cuccot a többieknek, ráadásul fáj a könyököm, meg a térdem, mert buktam egyet reggel.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Ajaj! Megcsúsztál a havon, vagy mi történt?

Ma reggel hazafelé jövet.
Nem jöttem csak 20-al, de mivel nem takarítják az utakat, ráadásul tiszta kátyú, ez is sok volt. Remélem nem lesz porcleválásom.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Hűha! Hát, remélem én is, hogy nem lesz komolyabb bajod! Jobbulást!

Köszi!
(#) zolee1209 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Gondolj köbzoli hipersziljeire! :yes: Jobbulást!
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Mert akkor meggyógyulok?
Köszi!
(#) zolee1209 válasza szamóca hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Én azt nem tudom, de van, ami motivál! Hogy mire, azt majd eldöntöd! (gondolj a gyógyulásra!)
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Csak nehogy az ígért fogaskerekek fogain spórolj, skót mód.
(#) rockersrac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jan 21, 2010 /

Egy kettő nem hibádzik nem azt akartad mondani?
(#) Shardaukar hozzászólása Jan 22, 2010 /

Szervusztok!

Nem tudom, h hányan fogtok árulni a Börzén, de ha esetleg egy eladó olvassa ezt az üzenetet, vagy valaki akinek van eladó ismerőse, azt kérem, h segítsen nekem!
Későn értesültem a börzéről, és úgy tudom már nincs több kiadó árus-hely, viszont van 5000 db ledem amit el szeretnék adni. Hatalmas segítség lenne ha valaki tudna adni az asztalából kb egy 15cm*15cm-es helyet ahová ki tudom rakni a világító mintáimat!! Előre is köszönöm a segítséget!! Ha lehet, privátban írjon a megmentőm, mert jó hosszú ez a topic, és látom, elég gyorsan bővül!
Köszönöm!

üdv
(#) CIROKL válasza Shardaukar hozzászólására (») Jan 22, 2010 /

Szia ! Ha odamész reggel időben akkor egészen biztos lesz helyed ! Még kérni sem kell senkitől , de azért kérdezz rá hogy ott nem-e gond ha vagy ?
(#) Shardaukar hozzászólása Jan 22, 2010 /

igen, most tudtam meg h reggel 7kor van a nyitás kb, akkor még lesz szabad asztal. nekem igazából nem kell egy egész, csak egy egészen kis rész, azért is gondoltam h valakinek kell e display az asztalához, mert viszek egy bemutató panelt, ott fognak világítani baromi erősen a ledek, azt hiszem elég feltűnő lesz.
(#) hapro hozzászólása Jan 23, 2010 /

Ha valakinek lenne számomra 2db junoszty hálótrafója, akkor attól megfelelő ellenszolgáltatás ellenében megfosztanám tőlük őt. Úgy volt hogy tudok szerezni ilyen trafókat, de nem sikerült még, csak 2db-om van és kéne még 2. Szeretném építeni azt a kapcsolást amit Imi publikált pl500 csővel.
Esetleg ha lenne még ehhez a kapcsoláshoz hálótrafója is valakinek akkor azt is megvenném tőle.
(#) CIROKL válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Látod - látod ! miért nem kérdezel ? nálam ebből is található , Zoli az máris a tiéd
(#) llaci56 válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Te jössz a Baross u. -ból? (...mert Koci lemondta ...)
(#) hapro válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Igen én jönnék.
Mikor leszel itt?
(#) hapro válasza CIROKL hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Örök hála érte.
(#) DuMatyi hozzászólása Jan 23, 2010 /

Aki jönne Székesfehérvár felől: 6:15-kor indul busz. Valószínű, hogy a Népligetbe 7:30-ra érkezem. Ha valaki ott csatlakozna, írjon rám! Onnan 15 perc gyalog út csupán! Simpi, rockersrac, zolee1209 esetleg? Ha jöttök, megvárlak benneteket a metrónál a szokott helyen.
(#) llaci56 válasza hapro hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

8 körül.
(#) llaci56 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ha lesz rajtad piros sapka, téged is felveszünk!
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 23, 2010 /

Természetesen megyek! Fél nyolckor ott leszek a népligeti metrómegállónál! Akik ott lesznek, azokkal megyek, de 10 percnél többet nem várok, úgyhogy siess Matyi! Lenne még egy olyan kérdésem: Börze után valakinél esetleg ki tudok maratni egy A4-es NYÁK-ot? Előhívót, meg maratót is viszek, csak nem tudom mibe beleönteni! Vagy esetleg tud nekem valaki ilyet kölcsönözni?! :hide:
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

A nagyobb nyákokat egy lemezjátszó tetejében szoktam maratni. Ha kell, felviszem!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Lacikám, hány hely van a kocsidban? Zolee is befér? Körülbelül hány órára érnél oda?
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ha belefér egy A4-es lap, akkor rendben! De azt próbáld már ki légyszi, hogy 450ml folyadék milyen magasan "tetőzik" benne. Ha nem lepi el a NYÁK-otm akkor bukta!
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Ha Laci felvesz, akkor mondja meg, hol vesz fel! Lehet elég csak az Árpád hídig mennem, de ezt Ő tudja jobban merre fog haladni...
(#) DuMatyi válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Mai vízállásjelentés: sajnos nem fér bele. Marass inkább peroxiddal. Ha úgy is kell, akkor felviszem.
(#) llaci56 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Akkor légy az Árpád hídnál 3/4 8-ra, de a busz végállomás oldalán, ahol jobbra lejövök a hídról. A Baross u. -ban felvesszük Hapro kollégát, és még a Matyi belefér a ligetnél.
Ha ki jössz utána Solymárra, akkor hozd a maratnivalódat is. Vegyszer nem kell!
(#) DuMatyi válasza llaci56 hozzászólására (») Jan 23, 2010 /

Akkor hol várjalak benneteket? a múltkori lebontott ZMNE előtt?
Következő: »»   59 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem