Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Tranzisztorok helyettesítése
Erősítőbe lesz.Akkor nagyobb teljesítménye lesz?
Nem semmiképp nem lesz nagyobb teljesítmény, talán majd egy picit jobban birja a gyűrődést. Ez végfok vagy meghajtó tranyónak van használva?
Bár mindegy, helyettesíteni lehet vele. Üdv.
Ez most végfoknak.2x1-2w-nak meg egy mély tda7294-ből.
Az aztán szép mély-magas arány lesz!
Nem offolok, használhatod helyettesítőnek.
Üdv.
Hali
Pár napja előkotortam 1 autóba való "strobit" és az 1ik tranzisztor nem jó benne. Elmentem boltba de nem tudtak adni se olyat se helyettesítőt, mert már kifutott model! Átturtam a netet hogy találjak hasonlót de nem sok sikerrel. Utólsó reményként kérném a segítségetek A tranzisztor típusa: D1616A Adatlapja: PDF Előre is köszönöm a segítséget
Én egy ilyen strobiban 2SD965-öt láttam lehet,hogy az jó.
Hogy érted hogy a relé maga?
Az a Select for best performance ellenállás az mekkora?
BC 368, 12 V-ra jó. 1/2 A
Figyelj a bekötésre ! A francba ezt 2006 -ban kérdezte. Bocsi
A BC 368 is 1/2A, 12v-ra jó lesz
A bekötésre figyelj ! A tip jó de valamit elbénáztam az elözőnél
Ok kössz már csak az a baj hogy BC182-is csak 1 van!
Elkészült letakartam a fotellenállást az ujjammal és behúzott a relé. Örültem h működik és letakartam megint és kb még 3 behúzott, de a 4.-nél aztán semmi na mi történhetett?
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy NJM3404AD típusú IC beszerezhető-e? Illetve van pár germánium tranzisztor (2SC2240, 2SC2458, 2SK30A), ezek beszerezhetőek-e, vagy próbáljam helyettesíteni valamivel? Köszi a választ lőre is.
BD249-250
Köszi szépen! A másik pnp tranyót mivel tudom?
Na ne viccelj már velem te fiú. A BD249 az NPN , a BD250 az a PNP.
Üdv. Doncso
Na ne már!
Minden típust megnéztem körülötte, csak ezt nem! Ennyit a mai napról... Köszi!
Nem tudom melyi kapcsolás ?
Gyanitom az a gondod, hogy nincs zárlet védelem Ebben az esetben combosabb tranyó nem segit
Erről a KIT-ről lenne szó.
Na jól gondoltam ebben nincs zárlatvédelem
Az olcsó BD249/250 a legerösebb erre afeladtra, de zárlatra az is kipurcan. hány Voltról, és Ohmra járatod ? Borda szigetelés rendbe van ?
+/- 20V-ról járatom. A borda szigetelése rendeben van. A bordák ventilátorral vannak hűtve.
4ohmra is jól kell menni BD249-el
Ezek szerint akkor semmi értelme nagyobb teljesítményű tranyót rakni bele. A teljesítményen növel, ha nagyobbat rakok bele?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |