Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   18 / 438
(#) (Felhasználó 2863) válasza erobi82 hozzászólására (») Jan 27, 2007 /

Lehet hogy béna vagyok de nem találom megtudnád mondani hogy hogy hivják?
(#) erobi82 válasza (Felhasználó 2863) hozzászólására (») Jan 27, 2007 /

Csatlakozó/kisáramú
tüskesor
Itt találod meg
(#) (Felhasználó 2863) válasza erobi82 hozzászólására (») Jan 27, 2007 /

ezzel csak az a baj hogy lecsuszás ellen nincs biztositva
(#) erobi82 válasza (Felhasználó 2863) hozzászólására (») Jan 27, 2007 /

Mindjárt előkotrom az enyémet és megnézem!!
(#) erobi82 válasza erobi82 hozzászólására (») Jan 27, 2007 /

Megnéztem!Ahogy rácsúszik rá is "kattan" tehát szerintem annak elégnek kell lennie.....
(#) árpix hozzászólása Feb 4, 2007 /

Sziasztok !

ilyen kisméretű 5V-os motorra lenne szükségem ami áttételes ,annó a conrad-nál vettem de már nem találok ott ilyet ,ha valaki látott valahol jelezze lécci
előre is köszönöm !!!

moci.JPG

(#) árpix hozzászólása Feb 4, 2007 /

és valami hasonlót ???
(#) Sebi válasza árpix hozzászólására (») Feb 4, 2007 /

Ezt vmi elfekvő alkatrészként szórhatták ki. Áttételes motorok (Bühler) forgalmazója az MGB Kft Zab u. (11?)
(#) árpix válasza Sebi hozzászólására (») Feb 4, 2007 /

lehet , megnéztem az oldalt de sajna csak külön van fogaskerék meg külön moci
(#) kolja hozzászólása Feb 4, 2007 /

segííítsééég!!!!!!
nem tudjátok véletlenül, hogy ilyen kondit hol kaphatok? és nagyjából milyen áron???
15000µF/63WV
(#) qssty válasza kolja hozzászólására (») Feb 4, 2007 /

ezen az oldalon van egy db 1500Ft-ért...de sztem ujjonnan ojan 2-3 ezer Ft körül lehet.http://magnetron.hu/
Idézet:
„15000ľF/63WV”

ez gondolom ez akart lenni:15 000ľF/63V
(#) kolja hozzászólása Feb 4, 2007 /

igen, valószínűleg ez az...köszi a segítséget!
(#) mcload hozzászólása Feb 5, 2007 /

Könyörgöm, valaki segítsen!!! Honnan lehetne, 12 KW-os DC- motort beszerezni. Sok helyen érdeklődtem már, de nagyobb teljesítményűbe csak AC motorokat árulnak,DC -ből csak kisebbek vannak. Borsod megyei vagyok, de ha máshol tudtok az sem baj.
(#) milan hozzászólása Feb 6, 2007 /

Kaposváriak figyelem!!!
Valaki tudna nekem egy olyan boltot mondani Kaposváron, ahol lehet ETD ferrit magokat venni?
A CQ-Elektro -n kívül ( drága bolt ).

A kiemelést javítottam. Moderator
(#) Stadi hozzászólása Feb 6, 2007 /

Nem tudtok véletlenül olyan helyet, ahol egyedi potmétert lehetne gyártatni?

Egy veteránautós szabályzóban van egy kb. 2-3 cm oldalú négyzet alakú nyák, aminek 2 pontja között van "felszitázva" ívesen az ellenállásréteg, és ezen mozog egy tengelyhez kapcsolódó csúszka. Állítólag a gyártó kivonta a piacról a maradék készletet, és már nem lehet utánrendelni, meg gyakorlatilag szerezni sem ilyet.

Tudom, ki lehetne váltani valami okos áramkörrel, de az már nem ebbe a topikba tartozik.
(#) isamisa válasza Stadi hozzászólására (») Feb 7, 2007 /

hmm...
Én a multkor láttam ilyet egy régiu Tesla rádióban. De az már az enyészetté lett... (igy került hozzám)

Miért nem lehet kiváltani egy sima sztereó potméterrel??
(#) Stadi válasza isamisa hozzászólására (») Feb 7, 2007 /

Valójában 2 koncentrikus íven elhelyezhedő ellenálláspálya van rajta, közel nem biztos, hogy azonos ellenállásúak; még azt is el tudom képzelni, hogy nem logaritmikus és nem is lineáris módon működnek. Amúgy egészben nem láttam a mechanikát, csak ezt a nyákos részét. Egy ismerősöm kérdezte, hogy nem lehet-e ilyet gyártatni, én meg gondoltam, itt sok okos ember van, és feltettem a kérdést, hátha. A kiváltása más módszerrel valószínűleg megoldható, max. nem lesz túl egyszerű, de első közelítésben nem ez a kérdés.
(#) Frankye válasza Stadi hozzászólására (») Feb 7, 2007 /

Esetleg ellenállás-huzallal? Nem biztos, hogy megoldható, de talán...
(#) Mumtaz hozzászólása Feb 10, 2007 /

Oltári gondban lennék NYÁK maratás ügyben. Az a problémám, hogy hétköznap agyon dolgozom magam ezért nem tudok elmenni olyan üzletbe, ahol tudnék venni maratáshoz anyagot, mert minden bezár.
Egyedül most, szombaton tudnék elmenni, de ilyenkor meg nincs nyitva semmi.

Nem tud valaki valami boltot a IV. kerület környékén, ahol még tudnék venni TN150-es maratót vagy vas-kloridot?
(#) gyengus hozzászólása Feb 10, 2007 /

Sziasztok!

Ettől a félévtől Debrecenben tanulok és még nem nagyon ismerem a várost.
Kérlek bennetek, ajánljatok nekem olcsó és jó elektronikai alkatrészboltokat a városban (címmel együtt )!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
(#) isamisa válasza gyengus hozzászólására (») Feb 10, 2007 /

Hi
Üdv a Civis városban!
Az első pár hozzászólásban van egy két bolt címe de leírom még hátha valaki még kiegészíti.

De van egy kis probléma. Ólcsó és jó bolt nicsen. Valamelyikből engedned kell. Van hogy mindkettőböl...

-Na a legismertebb a Kossuth utcán van a Hobby Elektronika (igen ez a neve )
Kicsi bolt de azért van sok dolog, de van amit csak a Conrádtól rendelnek ők is. SMD-t nem tartanak csak rendelésre
A Kölcsey színház oldalon a buszmegálló mellett.

A másik a Modul. Ez a Sámsoni ut elején van.
A Kassai uti Közgázegyetemmel szembeni út. 150-200m re van a Főnix csarnoktól. A busz meg a troli is a kereszteződésben rak le. Meg ha oda kapsz kolit akkor valószínü oda fogsz gyakran járni. Én is a közelben lakom, oda járok gyakran.
Jó tágas hely, itt is elég sok minden van.SMD is.

A harmadik a Szent Anna utcán van. Annak elfelejtettem a nevét de nem sok alkatrész van, csak az alapok. Inkább hangszóró bolt meg autóhifi. MNC

Alapvetően drágák. Egy sima mezei 0.6wattos elenálás is 5Ft.
Javaslom inkább rendelj olnline boltokból. Főleg ha egy két jobb tranyót akarsz venni, mert már azokon bejön a szálítási dij.
Max csak ehypár ellenálást vegyél ha nagyon sürgős.

Isa
(#) gyengus válasza isamisa hozzászólására (») Feb 10, 2007 /

Köszi szépen a választ!
A Vámospércsi úti koliban kaptam helyet.
Webáruházak közül az Elektroart-ot néztem, ott sokminden van ami kéne, de ezresért hozzák ki és 1500 a min rendelési érték. Viszont elég olcsó.
Most vas-klorid lenne fontos, jövő hétvégén szeretnék egy panelt összerakni.
(#) Frankye válasza gyengus hozzászólására (») Feb 10, 2007 /

Javaslom, hogy keresd meg mélben ezt a boltot!
Ne ijedj meg a "szegényes" honlaptól, nagyon rendesek! Én is náluk vásárolok, rendszeresen. Ha kell, elküldik a rendelt árut postán, utánvéttel. Érdemesebb nagyobb tételben vásárolni Náluk, akkor jobban bejön a postaköltség. És ha megismernek, rendszeres vevővé válsz, mér árkedvezményt is adnak!
(#) erobi82 válasza gyengus hozzászólására (») Feb 10, 2007 /

Hello
Üdv Debrecenben!Isa kollega kihagyott még 1et, éspedig a Bernád Hangtechnika Kétmalom utca elején.
Itt is inkább hangtechnikás cuccok vannak de azért vannak alap dolgok (ell.áll tranyó kondi)Nem éppen a legolcsóbb, de ha megszorul az ember a semmitől jobb.
1ébként meg kell gondolni a rendeléses dolgot, mert a moc3061-re a Kossuth utci boltba azt mondták hogy 400Ft körül lenne az ára
(#) qssty válasza isamisa hozzászólására (») Feb 10, 2007 /

Idézet:
„Alapvetően drágák. Egy sima mezei 0.6wattos elenálás is 5Ft.”

akkor ott még mindig olcsóbb mint itt nálunk...egy sima 0.6 W-os ellenállás 7Ft.Ha rendelni akarok valami nagyobb cuccot ami nincs a boltba akkor még nekem kéne a posta költséget is fizetnem(csak ebbe az a gáz hogy nem is postán jön a cucc a boltba ,hanem kamionnal hozzák!!!)... inkább marad az online rendelés
(#) gyengus hozzászólása Feb 11, 2007 /

Köszönöm a válaszokat!
(#) Stadi hozzászólása Feb 11, 2007 /

Lehet kapni valahol min. 100W-os pákát? Ha igen, tudtok ajánlani vmi olcsó helyet?

Ma egy régi tápot kezdtem el felújítani, de nem sok örömöm volt benne: a 28 éves elkók kiforrasztásához kevés volt az 50W-os páka. Egyszerűen akkora nyákfelület van kialakítva a földhöz, hogy simán eldisszipálta a pákával átadott hőt.

Eszembe jutott a hőlégfúvó is, de félek, hogy úgy feljönne a fólia az üvegszálas lemezről, mert elég gagyi ragasztása van, ahogy tapasztaltam...
(#) Frankye válasza Stadi hozzászólására (») Feb 11, 2007 /

Akkor jó eséllyel felfog jönni a 100W-os páka alatt is...
(#) Stadi válasza Frankye hozzászólására (») Feb 11, 2007 /

Lehet, de így esélyem se volt átmelegíteni az alkatrészlábat. Gondolom nagyobb teljesítménynél nem kellene percekig melengetni... Így kb. 80%-os hatásfokkal tudtam dolgozni, ami azt jelenti, hogy az 5 kondit végülis ki tudtam szedni, de volt, amelyiknél szerencsém volt, mert eredetileg se túl jól forrasztható a kivezetése, úgyhogy némi melegítés után azt simán csak kidöntögettem kézzel, viszont 2-nek 1-1 lába (réz) beleszakadt. Az egyik oldalhoz még többnyire elég volt az 50W, de se a lábat, se a másik oldalon az ónkupacot nem bírtam átmelegíteni. Jó kis Videoton táp, mindjárt teszek fel képet róla.
(#) Müszi hozzászólása Feb 11, 2007 /

Nem tudjátok hol lehet venni 5 mm-es IR LEDEKET a HQ videonál? beírtam a keresőbe de nem talált semmit
Következő: »»   18 / 438
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem