Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Tridonic digitális fénycső előtétet kellene használnom egy mikrokontrollerrel, fényerő szabályozás okán.. Google meg elég szűkszavú ez ügyben.. Venni millió helyen lehet mindent, de specifikációt, használható projektet, gyakorlatilag semmit nem leltem.. Azt tudom, hogy 1200Baud a sebesség, Manchester kód, 0/12V jelszint, de ennyi.. hogy mi módon címezhető a dimmer, meg milyen adatkupacot vár, azt már nem.. HW illesztésnél kell galvanikus elválasztás? vagy a dimmerben van? stb.. szóval minden érdekel a témában. Foglalkozott valaki ilyesmivel? tudok nekem valami hasznos infóval szolgálni? köszönöm!
Szia
Ha tipust is irtál volna,lehet többen is válaszolnak,ez valami ilyen lehet?Bővebben: Link
Szia!
Általánosságban kérdezem, nem konkrét típushoz kell, hanem a teljes protokol érdekelne, univerzális vezérlőt kell készítenem.. a switchdimm része nem bonyolult, ahogy a Te általad belinkelt pdf is mutatja.. de a digitális vezérlése.. na az a nagy titok..
Konnex kommunikácót irnak a DALI-hoz.Nem ez a software lenne hozzá,EIBA ETS3 v3.0f Multilanguage?
Huhh! Ez jónak tűnik eddigi leghasznosabb, ami a kezem közé jutott a témában..
Köszi!
Plusz ez Bővebben: Link
Szia!
Igazából teljesen ismeretlen számomra minden, ami ezzel kapcsolatos.. Sosem használtam semmi ilyen eszközt, de most rá vagyok kényszerítve Rágooglizok! Ha jó, max beszerzem, aztán meglesem, mit kommunikálnak össze.. köszi!
Az EIBA-ra találtam linket,küldjem email-ba?
Szia!
Szívesen fogadom Köszi! jöhet privát üziben, vagy kiteheted ide is, ha nem kritikus helyre mutat
Ment privátban
|
Bejelentkezés
Hirdetés |