Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Börze

Témaindító: llaci56, idő: Jan 12, 2009
  1. Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Rádióamatőr találkozó és börze: börze időpontok.
Lapozás: OK   72 / 147
(#) BEMcorp hozzászólása Márc 26, 2010 /

Sziasztok!
Szegeden (vagy a környékén) nem szokott ilyen 'börze' lenni? Csak mert a páromat biztos a falról kéne lekergetni, ha azt akarnám beadni neki, hogy "...felugrok Pestre, körülnézni a 'kirakodóvásáron'..."
Ahhoz azért messze van...
(#) DuMatyi válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

MEgvan az új faliszőnyeg. Olcsó, csak egy hátránya van: beszél...
(#) BEMcorp válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Azzal nincs is semmi bajom, csak még korai lenne újra kifesteni a szobát...
(#) rockersrac válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Igen értem mire gondolsz! :beka3:
(#) Doncso hozzászólása Márc 26, 2010 /

Urak!
Legyetek kedvesek emlékeztetni, hogy kinek mit ígértem a börzére, mert úgy tünik, holnap végre kijutok, és nem szeretném ha kihagynák valakit.
(#) DuMatyi válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Nekem hozhatja Doncso koma, majd odaadom legközelebb. Úgy is akartam villantani pár poént.
(#) Imi65 válasza Doncso hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Nekem meg azt a 20 db 6P45Sz-t, amit ígértél..............
(#) Doncso válasza Imi65 hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Nem 25db ról volt szó véletlen?
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Rendben, meglesz.
Laci56 jön? Nem tudjátok véletlen? Igértem neki cserebogarat.
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

És mit ad cserébe a cserebogárért?
(#) Doncso válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Egy másikat
(#) DuMatyi válasza Doncso hozzászólására (») Márc 26, 2010 /

Tehát akkor Te csere cserebogarat kapsz?
(#) llaci56 válasza Doncso hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Nem megyek, mert még mindig fejtágítón van a nejem. Szerencsére ez az utsó.
(#) Gafly válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Feje?
Bocsánat, nem lehetett kihagyni...

Én majd a következőre szeretnék menni.
Akkorra lehet skálaizzóval készülni
(#) Doncso válasza llaci56 hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Semmi gond, pedig vittem neked kuproxot. No majd legközelebb.
Üdv.
(#) Doncso válasza Gafly hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Gafly mester, rád pedig számítottam, vittem neked egy zacskó cserkó izzót, abból biztosan találtunk volna olyat amilyen neked kell, volt benne 3V - 13,6V osig minden féle. Majd a kövin akkor.
Üdv.
(#) Doncso hozzászólása Márc 27, 2010 /

Egész kellemes volt most is a börzén a hangulat, bár nem sok minden volt most kinn, és elég kevesen is voltak , de azért Matyival és Bankimajki kollégával jókat nevettünk, Matyi hozta a szokásos formáját. Imivel is jó volt kicsit beszélgetni, igaz nem sok mindent vettem, de azért jó volt már egy kis vidámság a hétköznapokon kívül.
Zolee1206 barátomat hiányoltam nagyon, de talán a következőre eljön ő is.
Ami viszont kuriózum, hogy Imi bemutatott egy úrnak, aki az első Rádiótechnika évkönyvet szerkesztette, érdekes volt a szituáció, hogy én még tervben sem voltam amikor ő már RT-t szerkesztett, én meg ma azt olvasom, egyébként egy nagyon szimpatikus ember.
(#) bankimajki hozzászólása Márc 27, 2010 /

Én pedig beújítottam egy új műszert. Egy nagyon könnyű kis vas. Típus: TR-9193/A És meglepően olcsón jutottam hozzá. Illetve megismertem Imit. (Aki motorozik is.) Na meg megismerkedtem Doncsóval is. Ez most nekem jobban tetszett, mint a múltkori börze. (Vagyis azon nem voltam. , tehát az azelőtti.)
(#) gg630504 válasza BEMcorp hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Ha ennyi kevés, önszervezni kell A többi is így keletkezett.
(#) DuMatyi hozzászólása Márc 27, 2010 /

Üdv mindenkinek! Megint szép nagy társaság gyűlt össze a Börzén. A kínálat - hapro szavaival élve néhol bolti ár 70%-a, máshol meg 150%-a. Megjött a nyelvvizsgás "behívóm", és mi volt az első gondolatom, na mi? Ne essen börzés szombatra.

Kinek ígértem a frekvenciamérő adatlapot? Májki? Doncso? Tata? Akinek igen, kérem jelezze.
(#) bankimajki válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Bár nem nekem ígérted, hanem szerintem Doncsónak, azért nekem is jöhet. Ill. agyalj hogy melyik műveleti is volt azon a videópanelen. Már ráírtam tatára, de még nem reagált.
(#) tatabike válasza bankimajki hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

TaTa reagált, eddig a pincében voltam, javítottam az asszony sütő-riasztó vekkerét... Szerencsére sikerült megjavítani, így nem hoztam szégyent magunkra...
Gyermekem is elvolt a börzén, boltolt Imivel valami bazi nagy foglalatot, meg vett pár darab ventillátort. Remélem a legközelebbire is eljön.
Én is beújítottam egy analóg multimétert, nagyon pöpec, UNI 11E, 1k-ért még a hülyének is megérte, hát még nekem... (Ezt azért írtam csak ide, mert Matyi úgyis elsütötte volna a poént... )
(#) szamóca válasza tatabike hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Olyan endékás cuccom nekem is van. Leselejtezték a volt cégemnél még a 90' években. Azért nem használom, mert egy elemgarnitúra bele, egy komplett vacsora ára.
(#) Doncso válasza tatabike hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Na, eszembe jutott mit felejtettem el vinni, neked a Kenwood erősítőnek a gyári bordáját. Na majd legközelebb.
(#) mp3maker válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Azért ki lehet fogni. A mai beszerzés(a képen)1200 Ft + egy VT csöves rádió hálózati trafó 1000 Ft.

DSC00234.JPG

(#) DuMatyi válasza mp3maker hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Ezt mind ma? honnan? Börzén? Nem is emlékszem ilyen portékákra.
(#) (Felhasználó 41115) hozzászólása Márc 27, 2010 /

Sziasztok!

Május elsején ismét megrendezésre kerül a hódmezővásárhely rádiós találkozó és börze amelyre mindenkit szeretettel meghívunk!
Bővebben: Link

Remélem találkozunk !
(#) mp3maker válasza DuMatyi hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Igen, ma a börzén. Négy helyről szedtem össze.(van aki az alkatrészeket keresi, van aki a poénokat)
(#) tatabike válasza szamóca hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Én lőttem hozzá a börzén két Grundig elemet, darabját 100 pénzért, meg itthon hentergett egy magányos cerka-akku, aminek a párja tönkrement, és beleraktam azt. Így most 1k2-ben van eddig...
Majd meglátom, meddig bírja a két 9 voltos telep, ha nagyon eszi, akkor beruházok akkura...
Szerk.: Ahhoz képest, hogy valaki itt másfél éve 10k-ért árult egy UNI 11E-t, az enyém eddig ingyen van...A bácsinál, ahol vettem, eddig mindig jól jártam, nagyon olcsón ad mindent. A múltkor is Tőle vettem a pH-mérőt 1k-ért, kompletten, dobozában, minden tartozékkal. Ugyanaz a pH-mérő 12k a Vaterán pl.
(#) tatabike válasza mp3maker hozzászólására (») Márc 27, 2010 /

Matyikém csak beszél, és beszél. Ma a börzén a gyufa-poén volt terítéken. Vásárolni meg úgy szokott, hogy meglát valamit, aztán megveszi. Két asztallal odébb meg feleannyi, vagy rosszabb esetben ki van rakva az ablakba, mert ingyen elvihető...
Következő: »»   72 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem