Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Sziasztok!
Szegeden (vagy a környékén) nem szokott ilyen 'börze' lenni? Csak mert a páromat biztos a falról kéne lekergetni, ha azt akarnám beadni neki, hogy "...felugrok Pestre, körülnézni a 'kirakodóvásáron'..." Ahhoz azért messze van...
MEgvan az új faliszőnyeg. Olcsó, csak egy hátránya van: beszél...
Azzal nincs is semmi bajom, csak még korai lenne újra kifesteni a szobát...
Igen értem mire gondolsz! :beka3:
Urak!
Legyetek kedvesek emlékeztetni, hogy kinek mit ígértem a börzére, mert úgy tünik, holnap végre kijutok, és nem szeretném ha kihagynák valakit.
Nekem hozhatja Doncso koma, majd odaadom legközelebb. Úgy is akartam villantani pár poént.
Nekem meg azt a 20 db 6P45Sz-t, amit ígértél..............
Rendben, meglesz.
Laci56 jön? Nem tudjátok véletlen? Igértem neki cserebogarat.
Tehát akkor Te csere cserebogarat kapsz?
Nem megyek, mert még mindig fejtágítón van a nejem. Szerencsére ez az utsó.
Feje?
Bocsánat, nem lehetett kihagyni... Én majd a következőre szeretnék menni. Akkorra lehet skálaizzóval készülni
Semmi gond, pedig vittem neked kuproxot. No majd legközelebb.
Üdv.
Gafly mester, rád pedig számítottam, vittem neked egy zacskó cserkó izzót, abból biztosan találtunk volna olyat amilyen neked kell, volt benne 3V - 13,6V osig minden féle. Majd a kövin akkor.
Üdv.
Egész kellemes volt most is a börzén a hangulat, bár nem sok minden volt most kinn, és elég kevesen is voltak , de azért Matyival és Bankimajki kollégával jókat nevettünk, Matyi hozta a szokásos formáját. Imivel is jó volt kicsit beszélgetni, igaz nem sok mindent vettem, de azért jó volt már egy kis vidámság a hétköznapokon kívül.
Zolee1206 barátomat hiányoltam nagyon, de talán a következőre eljön ő is. Ami viszont kuriózum, hogy Imi bemutatott egy úrnak, aki az első Rádiótechnika évkönyvet szerkesztette, érdekes volt a szituáció, hogy én még tervben sem voltam amikor ő már RT-t szerkesztett, én meg ma azt olvasom, egyébként egy nagyon szimpatikus ember.
Én pedig beújítottam egy új műszert. Egy nagyon könnyű kis vas. Típus: TR-9193/A És meglepően olcsón jutottam hozzá. Illetve megismertem Imit. (Aki motorozik is.) Na meg megismerkedtem Doncsóval is. Ez most nekem jobban tetszett, mint a múltkori börze. (Vagyis azon nem voltam. , tehát az azelőtti.)
Ha ennyi kevés, önszervezni kell A többi is így keletkezett.
Üdv mindenkinek! Megint szép nagy társaság gyűlt össze a Börzén. A kínálat - hapro szavaival élve néhol bolti ár 70%-a, máshol meg 150%-a. Megjött a nyelvvizsgás "behívóm", és mi volt az első gondolatom, na mi? Ne essen börzés szombatra.
Kinek ígértem a frekvenciamérő adatlapot? Májki? Doncso? Tata? Akinek igen, kérem jelezze.
Bár nem nekem ígérted, hanem szerintem Doncsónak, azért nekem is jöhet. Ill. agyalj hogy melyik műveleti is volt azon a videópanelen. Már ráírtam tatára, de még nem reagált.
TaTa reagált, eddig a pincében voltam, javítottam az asszony sütő-riasztó vekkerét... Szerencsére sikerült megjavítani, így nem hoztam szégyent magunkra...
Gyermekem is elvolt a börzén, boltolt Imivel valami bazi nagy foglalatot, meg vett pár darab ventillátort. Remélem a legközelebbire is eljön. Én is beújítottam egy analóg multimétert, nagyon pöpec, UNI 11E, 1k-ért még a hülyének is megérte, hát még nekem... (Ezt azért írtam csak ide, mert Matyi úgyis elsütötte volna a poént... )
Olyan endékás cuccom nekem is van. Leselejtezték a volt cégemnél még a 90' években. Azért nem használom, mert egy elemgarnitúra bele, egy komplett vacsora ára.
Na, eszembe jutott mit felejtettem el vinni, neked a Kenwood erősítőnek a gyári bordáját. Na majd legközelebb.
Azért ki lehet fogni. A mai beszerzés(a képen)1200 Ft + egy VT csöves rádió hálózati trafó 1000 Ft.
Ezt mind ma? honnan? Börzén? Nem is emlékszem ilyen portékákra.
Sziasztok!
Május elsején ismét megrendezésre kerül a hódmezővásárhely rádiós találkozó és börze amelyre mindenkit szeretettel meghívunk! Bővebben: Link Remélem találkozunk !
Igen, ma a börzén. Négy helyről szedtem össze.(van aki az alkatrészeket keresi, van aki a poénokat)
Én lőttem hozzá a börzén két Grundig elemet, darabját 100 pénzért, meg itthon hentergett egy magányos cerka-akku, aminek a párja tönkrement, és beleraktam azt. Így most 1k2-ben van eddig...
Majd meglátom, meddig bírja a két 9 voltos telep, ha nagyon eszi, akkor beruházok akkura... Szerk.: Ahhoz képest, hogy valaki itt másfél éve 10k-ért árult egy UNI 11E-t, az enyém eddig ingyen van...A bácsinál, ahol vettem, eddig mindig jól jártam, nagyon olcsón ad mindent. A múltkor is Tőle vettem a pH-mérőt 1k-ért, kompletten, dobozában, minden tartozékkal. Ugyanaz a pH-mérő 12k a Vaterán pl.
Matyikém csak beszél, és beszél. Ma a börzén a gyufa-poén volt terítéken. Vásárolni meg úgy szokott, hogy meglát valamit, aztán megveszi. Két asztallal odébb meg feleannyi, vagy rosszabb esetben ki van rakva az ablakba, mert ingyen elvihető...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |