Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Három mérnök hallgató beszélget arról, ki tervezhette az emberi testet.
- Szerintem gépészmérnök volt, nézzétek csak meg ezeket a csuklókat, illesztéseket. - Szerintem villamosmérnök lehetett, milliónyi elektromos kapcsolatot tervezett bele. - Biztosan építész volt - ellenkezik a harmadik - ki más tervezné a szennyvíz csatornát a szórakozóközpont mellé?
Sokakat buzdítottam könyvolvasásra. A valódi ok ez volt, érdemes megfogadni!
Tetszik ez a banner. (reklám egyes oldalak szélén)
Amikor hülyének nézik az embert...
http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=103471
kicsit leült a topic
Új tag a golf klubban, életében először golfozik. Az oktató magyarázza neki: - Látja ott messze azt a zászlót, arrafelé kell ütni a labdát. A tag hatalmasat üt, a labda száll-száll és két centire a lyuktól megáll. - És most, mit kell csinálni? - kérdezi az elképedt oktatót. - Most üsse bele a lyukba. - Ezt mondhatta volna előbb is!
A férfiak mit meg nem tesznek a nőkért...
Bővebben: Link
A depressziós macska: http://termeszet.indavideo.hu/video/Depresszio_3
Idézet: „honnan veszed észre, hogy az oroszok lehallgatókészülékte helyeztek el? kettővel több szekrény van a szobában.” -És honnan hogy az amerikaiak? -Eggyel több lába van a légynek.
Lehet azért, mert szamóca szabadságot kapott a munkahelyén, és összegyűjtött egy kisebb vagyon a fizetéséből, amiből Föld körüli útra ment, kicsit pihenni. Majd ha ráér akkor ismét lesznek poénok.
Majd ha "meggyogyulok", akkor lesznek. De ez a megfázás nagyon leverté tesz, és már egy hete nem tudok kilábalni belőle.
Nálam is volt most megfázás. Ráadásul maratoni, mert 1,5 hónapig tartott. Ilyen még nem volt nekem, mert beteg sem szoktam lenni... Cudar volt és úgy kb 2 hete lábaltam ki belőle teljesen. Nekem a bodza tea segített csalán, kaukkfű és akácvirág teával keverve. Ez 5 nap alatt kihajtotta belőlem a betegséget. Persze ne filteres szemetet igyál belőle, hanem azt a szórós füves típust, amit zacsiba lehet kapni néhány száz forintért tasakonként.
A hagymát próbáltad már hagymával? Nálam egy megfázás max három nap. Minden nap megeszek egy vöröshagymát ha meg vagyok fázva.
Na ő vajon mennyi RGB LED-et tartalmazhat: Bővebben: Link
Én aztatatot folyamatosan zabbantom, me szeretem. Akár fok, akár veres variánsban. De most nem segített.
A trianoni béketárgyaláson folyik a megbeszélés...
A magyar diplomata jelentkezik: - Csak megjegyezném, hogy amikor bejöttünk Árpáddal, a románok ellopták éjjel a lovainkat... - Ezt jegyzőkönyvbe vegyem? Nem, nem fontos... Folyik tovább a tárgyalás. A magyar diplomata ismét jelentkezik: - Csak megjegyezném, hogy amikor bejöttünk Árpáddal, a románok ellopták éjjel a lovainkat... - Ezt jegyzőkönyvbe vegyem? Nem, nem fontos... Tárgyalnak tovább. A magyar diplomata harmadszor is jelentkezik: - Csak megjegyezném, hogy amikor bejöttünk Árpáddal, a románok ellopták éjjel a lovainkat... A románnak már majd szét pukkad a feje, nem bírja türtőztetni magát és ordítva kifakad: - De mi akkor itt sem voltunk! - Na! Ezt vegyük jegyzőkönyvbe!
nem rossz.
Habsburg György inasa: -Uram, esten Osztrák- Magyar meccs lesz a TV-ben. - Igen?... És ki az ellenfél?
BP mondásai.
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos. Közös lónak túrós a táska. Nem a győzelem a fontos, hanem AZ őszinte részvétem. Aki másnak vermet ás, ... Nem magának ássa! Éhes makkal disznókat álmodsz! Kicsi a bors, de főleg AZ őrölt. Aki mer, annál van a kanál. Ahány ház, annyi baj legyen. Okos enged, ha már szenved... Szegény ember vizel és főz! Jobb félni, mint megnősülni! Ki a hideget nem szereti, hóember nem lehet. Mindenhol jó, de legolcsóbb otthon. Hajléktalanok jelmondata: "Kukából nem lesz szalonna." Felesleges, mint szőkének gondolkodási időt adni. Verés közben jön-megy a székláb. Evés közben jön meg a szomszéd. Akasztott embernek lába se éri a földet.
Aki másnak vermet ás az a stack pointer.... Remélem nem túl kocka
Honnan ismered meg a mérgesgombát
Földhöz vágja a kalapját A mérgeskígyót? Ráncolja a szemödökét A csörgőkigyót? Felhív telefonon, vagy megnyomja a kapucsengőt.
Mérgesgombáról jut eszembe: Minden gomba ehető legalább egyszer
Ez jó?
Az, hogy az egész megrendezett, csak egy dolog. De ha már ez is poén, akkor nagyon leadtuk... |
Bejelentkezés
Hirdetés |