Fórum témák
» Több friss téma |
Szia,
van két hasonló könyvem: Digitális mérőműszerek amatőröknek és a másik Digitális mérőkészülékek Kellemes ünnepeket kívánok én is mindenkinek.
Ebben a kis programban van angol-német-magyar oda-vissza fordító is, meg sok más nyalánkság!Elektronikai svájcibicska
Wow, ez nagyon klassz Frankye mester, pláne az 1.5-ös verzió. Köszönjük szépen. Én is linkelnék, bár ez nem könyv de igen hasznos olvasnivaló főleg kezdő elektrósok számára. ELEKTRONIKA
Aha, szerintem is nagyon ötletes, aki összeállította, az konyított valamit az elektronikához.
Köszönjük az ajánlást Doncso Mester!
Te készítetted?!
Szívből gratulálok! Remek munka, és nagyon köszönjük!
Nagyon szépen köszönöm én is Frankye és Doncso mestereknek a hasznos linkeket.
Sziasztok! Egy Jupiter - Multimes Liliput merőbőröndhöz keresek használati kézikönyvet, vagy valakit aki egy pár szóban ismertetné a működését. Előre is köszönöm. Üdv.
Ha jólemlékszem talán Béka oldalán van fent.
Itt van:Bővebben: Link, "Készülék kapcs.rajzok"mappa-JLH1.zip
Üdv!
Szia! Köszi, de sajna nem találtam fent üdv.
Rádiótechnika évkönyvek 1968-2009-ig
link: http://www.bithorlo.hu/details.php?id=136356
Az általad belinkelt oldal ezt mondja:
Idézet: „Sajnáljuk Csak meghívással lehet regisztrálni. Szerezz egy meghívót vagy hivasd meg magad egy ismerősöddel..”
Itt arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy felesleges az olyan linkek berakása, ami nem mindenki által hozzáférhető oldalra mutat. Amit belinkeltél, ismerem.
Hello!
Az általad adott címről hogyan lehet egyszerre több fájlt letölteni? 4Shared Desktop? Az sajna nevet és jelszót kér. 8-(
Egyszerre itt sem lehet. 8-(
Ha jól sejtem, akkor Prémium hozzáfárás kell, hogy az 5MB-nál nagyobb fájlokat le lehessen szedni a 4Shared Desktop-pal.
Akkor leírom hogyan tudtok tölteni idegen accountról is 4shared desktoppal:
- létrehozol saját 4 shared accot -belépsz azzal, és mikor le akarsz tolteni valamit, akkor ne a downloadra nyomj, hanem az add to my accountra ezzel átkerül a te 4shared accountod alá a kiválasztott cucc. (ha engedte az eredeti acc. tulaja) -a saját accodról meg már simán szeded 4shared desktoppal. (az az 5MB szerintem 5G, de lehet en olvastam v.mit rosszul)
Köszi, így valóban megy. De hgy miért van szükség erre a kavarásra???
A desktop aplikácio arra van kitalalva hogy a tarhely tulaja hozzáférjen.
Igaz, nem pont könyv, sem nem újság, de egy jó nagy hivatalos adatbázis, rengeteg érdekes és hasznos olvasnivalóval.
Olvasgassátok bátran!
Aki feltöltötte ide az utolsó 11 tételt, annak szerintem NAGYON NAGY köszönet jár! Egyébként -egyenként- innen minden macera nélkül bármelyik simán letölthető.
Üdv!
A link helyesen : http://rtneked.4shared.com
Hy! Valakinek meglenne eladó vagy szkennelt formában ez a könyv? : Sugár Gusztáv - Megszólal a rádió
Már átnezrem vagy ötször a linkeket de nem talalom a RÁDIOTECHNIKA 1975/6-os számot. Meg van valakinek ? elég a lonk is . Kösz előre is !
Szia!
Mi kell belőle? Vagy az egész szám kellene?
Van benne egy fűrész generátor csak az kell.
Hli.Letöltöttem az Ágoston féle audiofil 2-es könyvet és nem tudom megnyitni.Az a kérdésem hogy milyen programon indul.Előre is köszi a segitséget.Longa.
Szia!
Gondolom djvu a kiterjesztése. Keress egy szimpatikus DJVU-viewer-t a megnézéshez.
Hali.Próbáltam már.Üres lap behajtott jobb felső sarokkal,ez az ikonja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |