Fórum témák
» Több friss téma |
Tudod, úgy működne mint egy körhinta, minden körbe cserélődnek az emberek, bármikor ki és be lehet szállni, így aki reggel érkezik, és aki délbe, bármikor hallgathat bármelyik erősítőt, és esetleg ha mondjuk lement egy szám nálad, és mondjuk Moszkvai jön, akkor én odamehetnék hozzád, és megkérhetnélek, hogy mondjuk a kövi körbe azt vagy azt kösd be, és még időd is lenne bőven.
Na de emberek! Mi van itt? Most látom hova fajult el ez a téma!
Ez nem méltó egy ilyen önszerveződő, nemes célzattal létrehozott találkozó értékrendjébe. Remélem ezt érzitek. Ha valaki nem, annál gond van! Kérek mindenkit, hogy a nem ide illő hozzászólások törlése után, kifejezetten a találkozó szellemiségét szem előtt tartó (azt jobbítani akaró) hozzászólások szülessenek.
Sziasztok.
Szeretném beazonosítani a kiállítókat,többé kevésbé sikerült is már csak egy kiállító van, aki a sarokban volt és ez a Canopus-a volt kiállítva. Természetesen nem kell kiírni ide a fórumba mert lehet,hogy sértőnek találja de pü-ben elküldhetné valaki a nevét. Köszi.
Te is ott voltál? Sajnálom, hogy nem találkoztunk.
Én is sajnálom nagyon, de láttalak fotón a Lacival!
Majd a legközelebbire már remélem én is viszek valamit és akkor személyesen is találkozhatunk.
És itt volt a két HA20-484 alapú hangsugárzó is..
Gondolom az alsó volt az mert a felső Tannoy volt,ha jól emlékszem.Nekem tetszett ahogy muzsikált kár,hogy nem volt lefestve vagy kicsicsázva egy kicsit.
Sziasztok! Nem kevés hozzászólás íródott szombat óta,(vidéken voltam)most jutottam a végére. Így hirtelen nem is tudok hozzászólni.Azt a Canopus-t én készítettem.
Igen már egy fórumtárs elárulta,hogy ki a készítő.
Gratulálok, stílusos darab.
Valaki nem tud olyan képeket feltenni (belinkelni), ahol néhány "emberes" képre fel van írva nick-névvel melyik személy kicsoda?
Más: Statisztikai feldolgozás megtörtént már? Gondolok itt az teljes létszámra és a gyűjtött adatok (pl. HE/nem HE, kiállit/nem állit, irányitószám, stb.) szerinti megoszlására.
AAÉT 2010 Statisztika.
Teljes létszám: 58 fő (velem együtt). 18 fővel több, mint a tavalyi. Kiállítók, börzések és egyéb összesen: 21 Fő Csak kiállító: 14 fő Csak börzés: 2 fő Egyéb: 1 fő (mérőasztal) A részvevők település szerinti eloszlását a mellékelt térképen látni. A zölddel jelöltek a kiállítók, börzések és egyéb.
HE/nem HE?
A szentesi vajon ki lehetett?
Ismerőstől hallotta, hozzátartozó: 18 fő
Más fórumról: 2 fő HE-sek (a többiek): 38 fő Az összes statisztikai adat csak tájékoztató jellegű!
Jövőre mégjobban be kellene harangozni.
A Kreml harangja jó lesz? (A világ legnagyobb harangja, 200 000 kg - 7 m alsó átmérő)
Mekkora egy Kvazimodo kell már ahhoz!
És ki méri meg a púpját?
Az oroszoknak nem elég a nagy, nekik gigantikus kell, a legnagyobb
Sziasztok!
Szombathelyi is volt? Pedig kérdeztem, hogy a környékről megy e valaki. Így sajna lemaradtam róla
Pedig hiányoltunk is téged, meg MPi-C-et is. Na, majd legközelebb.
Én valamit elszúrtam (már ott is sejtettem egyébként). A bejáratnál akartam fizetni, de azt mondta a portás, nem kell, menjek csak nyugodtan. Így viszont kimaradtam a statisztikából is.
(+1 fő Hatvanból, aki csak nézelődött, és azt se sokáig)
Nem vagyok hozzáértő, de mintha úgy rémlene nekem, hogy az említett harang soha nem harangozott. Már a gyártáskor gond volt vele, mert a mérete miatt repedések keletkeztek rajta az öntést követő hűlés közben. És volt még valamilyen óriási várospusztító tűz is, aminek oltása közben víz fröccsent a harangra és akkor tört ki belőle egy sok tonnás darab, ami ma is ott van a kiállított "sérült" mellett.
Egyébként ami most van a Kremlben (és az már szól is), az sokkal kisebb, kb. 3,6m az alsó átmérője. Újra mondom, ezek nem internetes adatok, csak a saját emlékeim szerintiek, és nem ez lenne az első eset, hogy rosszul emlékszem valamire.
Pontosan: 65 200 kg - 3,65 m, a világ második legnagyobb harangja.
A következő vaktesztre kezdenek kialakulni az ötleteim. |
Bejelentkezés
Hirdetés |