Fórum témák
» Több friss téma |
Halihóó!
Ha semmilyen más jelölés (színes pötty) nincs rajta, akkor leginkább egy KT315G orosz - enyhén elavult - nagyfrekis tranzisztorra hasonlít, így a kép alapján.
nagyon szépen köszönöm sokat segítettél
Sziasztok
Szeretném megkérdezni az alábbi DC/DC konverterről volna-e valamiféle információ: Power Technics PTDC5-5S2000 Úgy emlékszem régebben mintha találtam volna róla, de most sehol semmi, ez egy kb 5cm*5cm-es kis koceka, egy RLL (Matávos) berendezés tápjából származik, gondolom valami 5V körüli de sajnos semmi egyéb info. Köszönöm előre is.
Helló mindenkinek!
Segítség kellene! Keresek 800V 25A-es triakot. Két típust találtam "BTA 140-180 TO220AB" és "BTA 24" Megmondaná valaki, hogy mi a kettő között a különbség, mert az árban nagy eltérést látok. Köszönet előre.
Esetleg nem BTA140-800? S különbség a gyártóban van és hogy a BTA24-nek szigetelt hűtőfüle van, tehát nincs kapcsolatban a középső lábbal.
Hello! Mi a neve? Talált süllyedt.. üdv! proli007
Sőt! Mondok jobbat! A bta sorozat összes tagja szigetelt füles kivitelű tudtommal!
Nem. Csak a szigetelt fules kivitelu szigetelt fules. Vannak egyes sorozatok, amiket gyartanak szigetelt tokban is, de leteznek ugyanabban a sorozatban sima fem alapu tokok is. Ld adatlap.
Érdekes... Én a BTA/BTB sorozatot egybe vevő pdf-ben azt olvastam, hogy az A végűek szigetelt fülűek! Mindenesetre, én amiket használok, a bta16-ok, az mind szigetelt füles volt! És mind bontott
Ezek milyen kapacitásúak?
Sehol nem találtam róluk leírást, viszont ezek biztos h kondik.
Bővebben: Link
Beírod a számokat és kiszámolja.
Ma kérdeztem meg egy híradástechnikai alkatrészeket árusító boltban, ahol azt mondták, hogy a BTA140-800 nem szigetelt fülű, viszont a BTA24 szigetelt fülű, az ára viszont háromszoros. Lehetséges ez?
Sajnos a szigeteltet valamiért jóval drágábban mérik (aránytalanul).
Hali!
Ami a képen van az mi? A képen alapból egy T-amp E-800-van.
Relének hívják.
De ha relé lenne lenne neki behúz tekercs is. De az egyik része rá megy egy IC-re a másik meg egy ledre. A nyákon DR1 és DR2-nek nevezi. A kapcsolásban viszont ugyan ott egy led van meg pár alkatrész.
A típusa:lcr0202 elvileg valami leválasztó de...
Hi Mesterek!
Egy TDA4605-3 IC és a TDA4605 IC között van különbség? Én nem nagyon tudok kiigazodni az adatlapján Segítséget előre is köszönöm.
DR = Dc Relay. Apropó, hágy lába van az alján?
4lába van de a rajzon csak egy led van a helyén. Először egy optocsatolónak gondoltam de nem találtam a végét.
Akkor meg lehet, valami galvanilus leválasztó tekercs. Dióda mérésbe mérj rá minden lábról minden lábra, ha 2-2 kivezetés között zárlatot, vagy 10-100 ohmot mérsz, akkor tekercs.
Az egy LCR0202 ami egy Analog Linear Coupling. A rajzon egyik felén egy led a másik meg a bemeneti kondi elött két ellenállásnak van jelölve és oda van írva hozzá a jelölés, hogy az egybe tartozik. Ha jól tudom valamiféle galvanikus leválasztás, mint egy optocsatoló.
Hali
Mar irtam tegnap is, de a macerator urak kitoroltek. Le kellene irni ide, hogy milyen iras van rajta az alkatreszen. Lehet hogy ez alapjan sokkal egyszerubb lenne az azonositas.
Rá mértem de semmit sem mutatott. Az egyik lábon a dióda taszter 450-et mért a másikon meg semmit.
Le van írva,hogy LCR0202 ennyi van rajta.
Ez egy speckó optocsatoló. Keresés: Bővebben: Link
Köszönöm ezzel sokat segítettél. Esetleg ilyet hol lehet beszerezni?
Az oroszok szerint ez egy LED-fényellenállás kombináció. Analóg optocstoló néven kellene keresni.
Hali
Ez egy sima Led es egy LDR variacioja. A LED nyitoiranyu aramaval aranyosan valtozik az LDR ellenallasa. "0" bemenoaramnal 1 Mohm feletti az ellenallas, es 20 mA bemenoaramnal 1 kohm alatti az ellenallas. Gondolom hangero szabalyzasra hasznaljak az erositoben. Lehet ilyet csinalni, ha egy kis csobe fenyzaroan beragasztasz egy LED LDR parost. Regi radiotechnikakban talasz ilyen kapcsolasokat.
Köszi!
De inkább veszek egyet valahol mert úgy csak szebb. |
Bejelentkezés
Hirdetés |